endeligtbanner
Linda Ravn - HR coach

Ejer/leder coaching

 

Er du i den situation at at du på een gang ejer din virksomhed, og samtidig fungerer som leder?

 

Hvis det er tilfældet, kan det være at der er plads til ledelsesmæssig optimering i din virksomhed. Ud over at ledelse er en titel, og et job, er det også, og måske frem for alt en rolle. En rolle, der optimalt, forudsætter særlige personlige egenskaber, ressourcer og strategier.

 

 

Hvad kan ejer/leder coaching?

 

Ejerskabet af en virksomhed, er i de fleste tilfælde, meget værdiskabende for ejeren, hvilket ofte betyder at tankegangen automatisk følger med. - Du tænker i indre værdier: (undgå spild, vær effektiv, hvordan kan jeg optimere osv.)

 

Det er jo bestemt ikke fordi der er noget som helst galt med de værdier, og medfølgende tankegang, men det er bare ikke sikkert at det altid er den mest hensigtsmæssige måde at møde dine medarbejdere, eller samarbejdsparter.

 

God ledelse handler om at danne visioner, planer, og dernæst på forunderligvis, at få hele organisationen til at trække og skubbe i den valgte retning! Det betyder at du har brug for at din lederrolle rummer de fornødne ressourcer (Eks. tålmodighed, rummelighed, fantasi etc) samt strategier (Eks. kommunikation, konfliktløsning, motivation etc.)

 

Leder coaching er en målrettet sparring med fokus på netop alt dette.

 

Målet er altid, at du naturligt kommer til at glide ind i en optimeret lederrolle, hvor du oplever succes med din ledelse af din egen virksomhed.

 

 

Hvis du vil vide mere, eller bare i gang hurtigst muligt, er du velkommen til at kontakte os. Vi er klar! - Og du finder kontaktoplysninger HER!

 
 

Billigesessions

BookUlf


BookLinda

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.