endeligtbanner

Priser og vilkår pr. 01.09.2017


Hypnose, coaching, mentaltræning og terapi:


Nedenstående priser er gældende for alle typer hypnose, coaching, mentaltræning og terapi uanset om sessionen foregår i vores lokaler, eller på kundens adresse. Vi beregner ikke kørselsgebyr.

Forsamtale    250 kr.


1 session       890 kr.

Rabatter:

3 sessions   2500 kr.


5 sessions   3950 kr.


10 sessions 7490 kr.Er du Student, pensionist eller arbejdsløs, opfordrer vi dig til at kontakte os. Vi er åbne for at give dig en særpris der passer til situationen! Du kan kontakte os HER!Alle priser på hypnose, coaching og terapi er inkl. 25% moms for private, og eksl. moms for virksomhederBUS (Billige Udvalgte Sessions)

1 session     445 kr.

Bemærk. BUS kan kun bookes online via den tilknyttede bookingkalender.

Vilkår:Betaling.

Betaling kan ske ved Mobilepay, VISA/VISA dankort, MASTERcard eller kontant. Betalingen forfalder efter endt session. Ved for sen betaling beregnes beregnes rente og rykkergebyrer.Rabatter.

Ved køb af rabatordninger, hhv. 3, 5 eller 10 sessions, betales rabatordningen forud, og fungerer derefter som "klippekorts ordning". Rabatordninger, eller tilbageværende sessions har ingen udløbsfrist, og kan ikke refunderes. Rabatordninger, eller tilbageværende ydelser, kan, efter aftale, deles med andre personer, eller helt overdrages til tredie person, såfremt dette ønskes af kunden.

 

Bookning.

Bookning kan foretages via vores online bookingsystem, som findes på www.larsenogravn.dk. I bookingsystemet fremgår alle ledige, og tilgængelige tider med hhv. Linda Larsen og Ulf Larsen. Det er muligt at vælge ydelse, og booke online. Bookningen er først gældende, når der er modtaget en bekræftende mail fra Larsen og Ravn.dk.
Ligeledes kan der bookes aftaler via telefon. Find telefonnumre HER! Eller pr. mail. Send os en mail HER!
Når en bookning er aftalt, er den gældene og forpligtende. Hvis Larsen og Ravn.dk bliver forhindret i at gennemføre en booket session, er de forpligtet til, hurtigst muligt at finde en erstatningstid.Afbud.

Afbud skal meddeles skriftligt, eller personligt pr. telefon, og betragtes kun som gældende afbud, når modtagelsen er bekræftet. Frist for afbud af bookede sessions er 48 timer inden session. start.

Ved afbud mindre end 48 timer før aftalt sessionstart faktureres 1/2 session pris. Ved afbud mindre end 24 timer før aftalt sessionstart faktureres fuld sessionpris.Udeblivelse.

Ved udeblivelse fra en aftalt session faktureres fuld session pris.

 

 
 

Billigesessions

BookUlf


BookLinda

 

"Jeg har kendt Ulf i mange år og har arbejdet tæt sammen med ham både som kollega og som chef. Som leder har Ulf arbejdet med virkelig mange forskellige mennesker og han har hjulpet og coachet mange af dem til at se på udfordringer og problemer på en helt ny måde.

Ulf har en fantastisk evne til at få folk til at ændre deres tankegang og se muligheder i stedet for begrænsninger. Det gælder både når der er tale om personlig udvikling og når der sker forandringer i hverdagen, som for mange mennesker kan være en stor udfordring.

Ulf har bla. arbejdet meget med LEAN implementering, hvor han ved hjælp af sine coaching teknikker formåede at få alle med og få dem til at indse fornuften i forandringerne.


Jeg er ked af at jeg ikke længere arbejder sammen med Ulf, men jeg er sikker på at han nu arbejder med det han holder mest af – at hjælpe mennesker."

John Rasmussen

Produktionschef


erhverv extra

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.