endeligtbanner

forvent mere
coach steps
massage steps


 
 

Billigesessions

BookUlf


BookLinda

 

 

"Den coaching jeg har modtaget har givet de nødvendige værktøjer til, at træffe de nok vigtigste og sværeste beslutninger i mit liv.

Coachingen har været afgørende for mig..Jeg er mødt op med et indre kaos, hvor jeg ikke kunne finde hoved og hale i noget som helst. Jeg er gået derfra beslutsom og afklaret. Og der er i dag ingen tvivl om at de beslutninger jeg tog har været de rigtige.

Jeg fik oplevelsen at de beslutninger, som jeg skulle leve med resten af livet var velovervejede og gennembearbejdede.Jeg har fået hjælp til afgørende beslutninger på et meget svært tidspunkt i mit liv.Jeg er fast besluttet på, at coachingen skal forsætte lejlighedsvis, når jeg trænger til at gøre noget godt for mig selv.

Coaching er I høj grad et spørgsmål om tillid og kemi. Ulfs tillidsvækkende og rummelige person har været afgørende for processen. Jeg har i hele forløbet følt mig tryg og i de bedste hænder.Jeg vil på baggrund af ovenstående give Ulf mine varmeste anbefalinger og henviser med sindsro min omgangskreds til Ulf, ikke kun i forbindelse med livets store spørgsmål, men også med mindre ting, som der kan være behov for at få justeret."

Marlene/ FrederiksbergWebsitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.