endeligtbanner

 

{flike}

 

Hypnose af Larsen & Ravn.dk

- Når du ønsker forandringer der skaber indre værdi

 

Velkommen til hypnose sektionen hos Larsen & Ravn.dk.


Vi tilbyder professionel hypnosebehandling. Du vælger frit om du ønsker en kvindelig eller mandlig hypnotisør.


Du vælger også selv om du ønsker at blive behandlet i vores dejlige lokaler i Bjæverskov, eller om vi skal komme hjem til dig. - det koster ikke ekstra!


Og vi ved hvad vi taler om!

-Læs vores anmeldelser på Trustpilot.dk, og fordyb dig i hypnosens forunderlige verden:

 

hypnose vgttabhypnose rygestophypnose terapi
hypnose smertehypnose stresshypnose myter

- Konsultation i Bjæverskov - Mellem Køge og Ringsted
                  - Vi kommer også gerne hjem til dig

hypnose stemning
Hvad er hypnose?
Hypnose er først og fremmest en særdeles effektiv metode!


Hypnose er en trancetilstand. Det er en ændret bevidsthedstilstand.

 

Alle mennesker kender til naturlige trancetilstande fra dagdrømme og andre ”opslugende” oplevelser, eller tilstanden mellem vågen og søvn, - når vi vågner om morgenen, eller når vi falder i søvn om aftenen.


I en trancetilstand er det ubevidste sind mere modtagelig over for positive forslag og derfor mere åben for dybe forandringer.

 

Med hypnose har vi en direkte vej til det ubevidste sind, hvilket gør hypnose til en meget effektiv metode.


Hvad er det, der er så godt ved hypnose?

Fordelen ved hypnose er, at det kan bruges til stort set alle problemer og alle områder af livet.

 

I hypnose eller trance arbejdes der direkte med det ubevidste sind og dets ressourcer.  
Når vi arbejder med terapi, siger man, at problemet findes i det bevidste sind og løsningen findes i det ubevidste.

 

Med hypnose har vi en direkte vej til det ubevidste. Det bevidste sind får ikke mange chancer for at gribe forstyrrende ind i processen. Derfor er hypnose en særdeles effektiv, nem og hurtig metode til forandring og udvikling.


Men hypnose kan også bruges på mange andre områder. Ønsker du flere ressourcer i dit liv, f.eks. som underviser, som leder, i en indlæringssituation, som forældre, eller hvad man nu har behov for, så er hypnose meget effektivt.

Hvad kan vi bruge hypnose og hypnoterapi til?
Nogle af de ting man kan bruge hypnose til er:

 

 

Ændre følelsesmæssige problemer som f.eks.:

Angst

Depression

Vrede

Svigt

Jalousi

Stress

 Ændre uhensigtsmæssige vaner:

Vægttab

Rygestop

Få adgang til og frigøre fortrængte erindringer

Mindske kronisk smerte

Nå mål

Forbedre relationer og forhold

Præstationsangst, eksamensangst, fobier, flyskræk

Personlig udvikling

Finde indre ressourcer

Forbedre indlæring og hukommelse

Fjerne fobier

 

Læs om dine muligheder for:

Hypnosemyter 
 

Billigesessions

BookUlf


BookLinda

 

 Kundereference, stress:
"Sidste år oplevede jeg mit livs, til dato, absolut største nedtur, da jeg i forbindelse med mit arbejde fik stress.Jeg blev hurtigt sendt til en psykolog der konstaterede, at jeg var udbrændt, havde fået strees, og lå på kanten af en depression. Der gik jeg en 6-7 gange i løbet af de næste par måneder, til jeg skulle starte på arbejde igen.Jeg startede så igen og det gik rigtig skidt. Jeg følte slet ikke at jeg havde fået nogle "værktøjer" til hvad jeg skulle gøre anderledes, andet end at få af vide, at jeg var for flink og for pligtopfyldende og det skulle jeg iøvrigt lave om på........Det var svært, og i det hele taget meget svært, bare at være på arbejde.


Efter en lille måneds tid fik jeg så et valg om at snakke med Ulf, og det tog jeg imod da jeg mente at den psykolog hjælp jeg havde fået, egentlig ville være spild af tid at fortsætte med og det er nok den bedste beslutning jeg har taget længe.Jeg startede så samtaler med Ulf og jeg kan kun sige at den model han arbejder efter er virkelig noget der rykker.Der kan man virkelig snakke om at tingene bliver sat i system oppe i ens hoved og efter et par uger blev det hele meget mere klart for mig, hvordan jeg tænker, føler og agere ud fra hvad der betyder noget for mig.Pludselig var jeg i stand til tage beslutninger, både arbejdsmæssigt og privat uden altid at skulle analysere alting, eller tænke "hvad nu hvis"Bare beslutte at sådan er det fordi det har jeg besluttet, og det har jeg det fedt med.


Jeg er godt klar over at træerne ikke vokser ind i himlen, men Ulf har virkelig fået mig til at tænke anderledes om hvad der er godt og skidt for mig selv, og samtidig føler jeg virkelig at jeg har fået de rigtige værktøjer til, at bearbejde den tilstand jeg har været i, også på længere sigt, og som jeg forhåbentlig aldrig kommer i igen.Som person er Ulf meget behagelig at snakke med og er meget dygtig til at trykke på de rigtige "knapper" Han har i hvert fald mine bedste anbefalinger"

 

 

L.B

Frederikssund
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.