endeligtbanner
Hypnose og børn teenagere - Hypnotisør Linda Ravn Larsen

Hypnose af børn og teenagere

 

Vi modtager mange henvendelse fra forældre, der ønsker informationer om hvordan det forholder sig med hypnose af børn/teenagere.

 

Hypnose er en særdeles velegnet teknik, til at arbejde med børn og teenagere.

 

Det er der flere forklaringer på!

De 2 væsentligeste årsager er det faktum at børn/teenagere er langt mere fleksible i forhold til de overbevisninger der er dannet i mentaliteten, og så er børn og unge ofte langt mere klar til at bruge deres fantasi og kreativitet.

 
"Det er en stor fornøjelse at arbejde med børn og unge."

 

Når det er sagt, er der nogle vigtige forhold at gøre opmærksom på:

 

Det er ikke bare vigtigt, men også nødvendigt, at barnet/teenageren er helt afklaret med, og indstillet på hypnose, og ikke mindst det der opfattes som problemstillingen. Hos os, tilbyder, og anbefaler vi en forsamtale, hvor vi kan mødes uforpligtende, og få en uddybende, uformel snak om tingene. Vores erfaring er, at det er et godt grundlag for en efterfølgende beslutning.

 

Det er også meget vigtigt, at du/I finder en hypnotisør, der har den fornødne, positive erfaring med at arbejde med børn/teenagere.

 

Hos Larsen og Ravn, har vi masser af af positiv, god erfaring med arbejde med børn og teenagere. Vores aldersgrænse for hypnose af børn, har vi sat til > 10 år, og det er netop et udtryk for den erfaring vi har gjort os gennem årene.

 

Leder du efter hypnose til din barn under 10 år, vil vi anbefale dig at kontakte Hypnoseskolen.dk. De besidder et hypnotisør register, og kan henvise dig til en hypnotisør med speciale i børn under 10 år.

 

 

 
 

Billigesessions

BookUlf


BookLinda

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.