endeligtbanner

Kognitiv coaching

Skab det liv du ønsker med dine tanker..


Kognitiv coaching er en oplagt mulighed for dig, der ikke er til traditionelle terapeutiske forløb.

 

Kognitiv coaching behandler nemlig problemstillinger og udfordringer i nutid, og fremadrettet.

 

Et godt eksempel på kognitiv coaching kunne være i forbindelse med en person der føler jalousi. I stedet for at gå traditionelt terapeutisk til værks, og arbejde med fortid, og forskellige problemstillinger i fortiden, tager kognitiv coaching fat i den nuværende situation, og arbejder ud fra nutid,- fremadrettet. Kognitiv coaching handler om at ændre på sammenhængen mellem 1: Tanker (overbevisninger, holdninger, regler, forestilillinger, værdier) og 2: følelser (emotionel tilstand) samt 3: Fysisk tilstand (Kroppens tilstand).

 

I det nævnte eksempel med jalousi, kan du måske genkende, at der, når jalousien indtræffer, ofte er tale om særlige tanker der kører i ring, samtidig med at kroppen bliver angrebet af følelser, som igen får tankerne til at eskallere, som igen får kroppen til at reagere fysisk!
Med kognitiv coaching kan du få indsigt i den proces der styrer dig, og du kan vende situationen, og overtage kontrollen. -  Uden at du behøver at vende vrangen ud af dig selv, og endevende hele din barndom og fortid!

 

Kognitiv coaching er meget velegnet i følgende situationer:

 • Eksamensangst
 • stress
 • Angst og fobier
 • Følelsen af tomhed
 • Pessimisme
 • Alle uønskede vanemønstre
 • Alle uønskede adfærdsmønstre

 


 

- Måske har du også lyst til at læse alt om NLP Coaching

 

- Eller hvilke muligheder du har med Hypnose

 

Kognitiv Coaching for hele Sjælland

 

Når du ønsker kognitiv coaching, kan det ikke blive nemmere for dig! Vi kommer gerne til dig i dit hjem, på din arbejdsplads, eller hvor du måtte ønske det. Uden det koster dig ekstra!

 

Med konsultation mellem Ringsted og Køge dækker vi følgende nærområder:

 • Køge
 • Ringsted
 • Roskilde
 • Sorø
 • Kbh Vestegn

Men vi kører på hele sjælland

 

 

 

 
 

Billigesessions

BookUlf


BookLinda

 

 

"Den coaching jeg har modtaget har givet de nødvendige værktøjer til, at træffe de nok vigtigste og sværeste beslutninger i mit liv.

Coachingen har været afgørende for mig..Jeg er mødt op med et indre kaos, hvor jeg ikke kunne finde hoved og hale i noget som helst. Jeg er gået derfra beslutsom og afklaret. Og der er i dag ingen tvivl om at de beslutninger jeg tog har været de rigtige.

Jeg fik oplevelsen at de beslutninger, som jeg skulle leve med resten af livet var velovervejede og gennembearbejdede.Jeg har fået hjælp til afgørende beslutninger på et meget svært tidspunkt i mit liv.Jeg er fast besluttet på, at coachingen skal forsætte lejlighedsvis, når jeg trænger til at gøre noget godt for mig selv.

Coaching er I høj grad et spørgsmål om tillid og kemi. Ulfs tillidsvækkende og rummelige person har været afgørende for processen. Jeg har i hele forløbet følt mig tryg og i de bedste hænder.Jeg vil på baggrund af ovenstående give Ulf mine varmeste anbefalinger og henviser med sindsro min omgangskreds til Ulf, ikke kun i forbindelse med livets store spørgsmål, men også med mindre ting, som der kan være behov for at få justeret."

Marlene/ FrederiksbergWebsitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.