endeligtbanner

Larsen & Ravn.dk

 

-Et personligt bekendtskab!

 

Ulf og Linda løser opgaverne på helt deres egen måde, og tilbyder vilkår der er ud over det sædvanlige for branchen!

 
hvad siger kunderne ulfUlf Larsen er født i 1965. Han har arbejdet med ledelse, kommunikation, mennesker, udvikling, og iværksætteri de sidste 15 år.

Ulf er idag blandt de bedst uddannede i Danmark inden for NLP.


Desuden arbejder han med hypnose, hypnoterapi, og er certificeret erhvervs Coach. Han har tusindvis af sessions og øvetimer bag sig og har siden 2006 praktiseret som NLP Coach.

Resultatet er at han i dag arbejder som Master Coach, og er certificeret hypnoterapeut og NLP trainer. Du kan læse mere om hvad en Master Coach er HER , eller du kan læse meget mere om hypnose

Ulf har en meget ligefrem, venlig og imødekommende personlighed. Han har altid kunden i centrum, uanset om det er i rollen som personlig coach, Terapeut, underviser eller konsulent.

Og vi lover aldrig mere end vi kan holde!

 

img_2210-3

 

Linda Lausen Larsen uddannede sig til massør i 2004, og har siden løbende efteruddannet sig. Bl.a har hun været i Malaga og lære sig detaljerne i dybde- massage. Videreuddannet hos Kilden i Valby.


Linda har læst anatomi, fysiologi og sygdomslære hos læge Ole Købke.

Hun er RAB registreret og medlem af SAB.

Derudover er Linda uddannet NLP- og hypnoterapeut samthypnotisør, og NLP Coach.


Linda besidder den sjældne evne, at hun kan "læse" sine kunder. Det betyder at hun altid meget hurtigt finder frem til sagens kerne, og hendes behandlinger derved bliver effektive ud over det sædvanlige.


Linda er kendt for sit glade smil, og smittende humør. Og ikke mindst, - Hendes brændende engagement og pålidelighed. En aftale er en aftale.

 

Larsen & Ravn.dk er indehavere af portalerne www.bookmassage.nu og www.bookencoach.dk


 
 

Billigesessions

BookUlf


BookLinda

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.