endeligtbanner

Har du behov for billig coaching?

Vi modtager oftere og oftere henvendelser fra mennesker, der har brug for hjælp til personlige udfordringer, men som ikke har den fornødne økonomi.

 En normal session hos Larsen og Ravn koster pr. 01/10 2017 890 kr.

Når vi kigger rundt på markedet er det hverken dyrt, eller billigt. Ikke når vi sammenligner os med vores kollegaer på Sjælland.

 

Ikke destomindre er 890 kr stadig 890 kr! Og hvis man ikke har dem stående på kontoen, er det ikke bare en dyr fornøjelse, men også urealistisk, dvs. en ikke eksisterende mulighed.

 

Det synes vi ikke er rimeligt. Vi har den opfattelse, at der er mange mulige årsager til en trængt økonomi, og vi mener at alle bør have mulighed for at komme videre i livet. Uanset om man har penge i baglommen eller ej.Derfor har vi afsat et fast antal tider hver uge, som du kan booke til en stærkt reduceret pris. kaldet BUS (billige udvalge sessions)

 

445.- kr. pr session - Billige, Udvalgte Sessions,- hver uge!
BUS-systemet fungerer som en vagtordning, hvilket betyder, at du booker en tid, og du vil blive mødt af enten Linda, eller Ulf på den aftalte tid, alt efter hvem af os der er ledige.BUS har en varighed på 45 minutter, og kan anvendes til at arbejde med alle typer problemstillinger, ligesom vi kan arbejde med alle typer teknikker (Hypnose, coaching, Terapi samt mentaltræning).

BUS foregår i vores lokaler i Bjæverskov. Find vej HER!

BUS er lagt ind i en seperat online booking kalender, hvorfra de kan bookes. Du finder bookingkalenderen HER!Vilkår for billige, udvalgte sessions - BUS

  • BUS kan kun bookes online via booking kalenderen. (ikke via mail, telefon eller SMS)
  • Varighed 45 minutter
  • Betaling finder sted ved endt session
  • Der kan betales via Mobilpay eller kontant
  • Vores almindelige regler for afbestilling er gældende. Du kan læse dem HER!
Vi glæder os til at møde dig.                                                                                       
Kh/Linda og Ulf 
 

Billigesessions

BookUlf


BookLinda

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.