endeligtbanner
Par coaching - mentaltræner Ulf Larsen

Coaching for par

 

Par coaching er et tilbud, og en oplagt mulighed for alle der lever i et parforhold, og som har et ønske om at fastholde, udvikle, og være nærværende i alt det gode, samtidig med at I arbejder naturligt og effektiv med at løse de problemer der kunne opstå, ulmer, eller allerede er opstået.

 

I får

  • Ny indsigt, og nye mentale værktøjer
  • Nye fællesskabs strategier
  • Mulighed for arbejde løsningsorienteret med eventuelle udfordringer
  • Arbejdet med Jeres fælles drømme og planer for fremtiden
  • Mulighed for at arbejde med synergi effekten i Jeres forhold
  • Muligheden for at foretage personlige forandringer, på de områder i måtte ønske
  • Nemme, stærke kommunkations teknikker

Hos Larsen og Ravn er det Ulf der arbejder med par coaching. Formen er ligefrem, uformel, og foregår altid i øjenhøjde. I kan booke tider i tidrummet fra kl 08.00 og helt frem til kl 20.00, og vi kan mødes i vores lokaler, midt på sjælland, ellers kommer Ulf meget gerne hjem til jer. - Uden ekstra udgifter.

 

Par coaching - Hvor tit?

 

Det er ret forskelligt hvor mange sessions der er brug for. Nogle par har ret specifikke emner på programmet, og i nogle tilfælde bliver sagerne løst på en enkelt session. Andre møder op med en stor nysgerrighed, og har lyst til at høre om alle de spændende fænomener, og systemer der fungerer omkring det at være menneske, og det kan hurtigt blive til 3-5 sessions. Det samme kan være tilfældet for de par, der har mere komplekse punkter på programmet.

 

Hvis I vil høre nærmere omkring Jeres situation, er I selvfølgelig meget velkomne til at kontakte os. Det kan I gøre HER!

 

Eller I kan også væle at booke en forsamtale HER!

 

Læs hvad vores kunder mener om os på Trustpilot:

 

 

 
 

Billigesessions

BookUlf


BookLinda

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.