endeligtbanner

Personlige problemer? -

Ryd-op Coaching!

 

coaching hvad

coaching for hvem
coaching hvordan
coaching hvorfor

 

 

Se vorers priser HERPersonlige problemerHvis du oplever personlige problemer i dit liv, er Ryd op Coaching en oplagt mulighed for dig. Personlige problemer kan være en alvorlig blokering for at opnå de ting i livet, du måske går og drømmer om. Uanset hvilket livsområde det måtte være. Ryd op coaching henvender sig til mennesker, der er kommet til at hænge fast i en eller flere personlige problemstillinger. Det er en meget simpel, ligefrem og enkel teknik, fuldstændig som enhver oprydning. Du har mange muligheder for at komme af med dine personlige problemer ved hjælp af ryd op - coaching. Du kan blive coachet hjemme hos dig selv, på jobbet, eller hvor det ellers passer dig, og du kan vælge en traditionel aftale, eller du kan vælge en VIP-coaching aftale, som giver dig maksimum fleksibilitet. 16 timer i døgnet. Se flere eksempler på hvilke personlige problemer du kan få løst.

 

Ryd op i dine personlige problemer

 

For langt de fleste mennesker er det et grundlæggende behov, at kunne opleve tryghed, ro og fred. Personlige problemer, er et af de issues der trækker i den modsatte retning. - Jo flere personlige problemer vi som mennesker tumler med,- Jo større vores personlige problemer er, desto sværere kan det forekomme at finde tryghed, ro og fred.

 

Personlige problemer kan mindske livskvaliteten

 

Hvis vi kommer ind i et mønster, hvor personlige problemer bliver en accepteret del af vores liv, vil det i sagens natur have direkte indflydelse, på kvaliteten af det liv vi lever. Hvis mennesker kommer ind i et sådan mønster, svarer det til alle mulige andre vaner vi kan tillægge os. problemstillingen er at vaner, meget ofte foregår på et ubevidst plan, og vi derfor "udfører" vores vaner pr. automatik. Når vi tillægger os forskellige vaner, som kører på autopilot, betyder det som oftes at vanerne bliver mere indgroede, og kan i flere tilfælde forstærke sig selv. Resultat: Vores personlige problemer bliver flere og flere

 

Hvordan kan vi arbejde med dine personlige problemer?

 

Du kan læse meget mere om dine muligheder om:

Vi kommer gerne til dig, uden ekstraomkostninger. Du kan booke tider i vores lokaler i Bjæverskov, eller hjemme hos dig selv, din arbejdsplads, eller hvor det måtte passe dig.

 
 

Billigesessions

BookUlf


BookLinda

 

vip coaching basis
vip coaching extra
vip coaching platin
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.