endeligtbanner

NLP terapi

 

- En terapiform der orienterer sig mod løsning

 

 

Terapi kommer af græsk "therapeia", og betyder noget i retning af "behandling af sygdom eller skade". Så når vi søger terapi, søger vi i virkeligheden efter at få ordnet en "skade", eller med andre ord, at få løst et problem!

 

Problemer i sindet har det med at "sidde fast", hvilket i virkeligheden betyder, at den terapi vi kan udøve for os selv, i os selv, ikke er tilstrækkelig. ellers ville problemet jo ikke sidde fast, og vi ville komme videre.

 

NLP terapi blev udviklet for 40 - 50 år siden i USA, og har gennem årene bevist sin effekt. Men NLP er samtidig ret omgærdet af fordomme og myter: NLP bliver beskyldt for at være hokus pokus, religiøst, bedrag og det der er værre.

 

Vores erfaring gennem mere end 12 år med NLP, er ikke desto mindre, at NLP terapi er en seriøs, effektiv, og interessant terapiform, som meget ofte skaber overbevisende resultater. Og vi finder ingen overtro, religion eller hokus pokus i formen. tvært imod, finder vi masser af sund fornuft, og logisk sammen hæng. Læs evt om vores beskrivelse her. Hvad er NLP?

 

 

Er NLP terapi noget for dig?

 

Ja, NLP terapi er uden tvivl noget for dig hvis:

 

  • Du ønsker at arbejde målrettet
  • Du ønsker at skabe positive forandringer
  • Du er indstillet på at lægge dele af din fortid bag dig
  • Du ønsker at være orienteret fremad

Hos os er NLP terapi ikke hokus pokus, og du vil opleve sessions, hvor grundlaget er helt naturlig samtale om dig og din situation. Vi præsenterer dig for de teknikker, og metoder, der er aktuelle for din situation, og vi forklarer indholdet på en måde, der er til at forstå, så du, hele vejen igennem, føler dig helt trygt til mode.

 

 

hvorfor skal jeg vælge NLP terapi,
frem for andre terapiformer?

 

det skal du bestemt heller ikke!

 

Til gengæld, kan du gøre dig dine overvejelser, og træffe en beslutning. Når du gør det, er den vigtigste ressource du har til rådighed din erfaring!

 

Hvis du har erfaring med at løse fastlåste problemstillinger i dit liv ved hjælp af en eller flere terapi metoder, så er det bare om at komme den vej igen. det virker jo!

 

Er din erfaring derimod det modsatte:, at du ikke har kunnet løse visse problemstillinger, eller at det du har forsøgt, ikke har virket, så er NLP terapi en oplagt mulighed.

 

Vi oplever ind i mellem at møde mennesker der har været i forskellige typer terapi-forløb i laaang tid. Nogle gange i årevis, uden at opnå resultater. Det er både spild af tid og penge, og det kommer du ikke til at opleve med NLP terapi!

 

NLP terapi har en effekt, allerede fra første session. Det må endelig ikke forståes sådan, at alle problemer kan løses på een session, men det betyder at du skal kunne registerer en positiv udvikling fra gang til gang.

 

Hvordan kommer jeg igang med NLP terapi?

 

Du skal bare komme an. vi er klar!

 

Du kan kontakte os HER!

 

Du har mulighed for at booke online, og du finder booking systemet til højre her på denne side.

 

Du kan vælge imellem forsamtale, session, eller BUS (Billig Udvalgte Sessions). Ligeledes kan du vælge om du ønsker at komme til os, eller om vi skal komme til dig.

 

Vi dækker det meste af Sjælland: Roskilde, Køge, Ringsted, Sorø, Lejre, Slagelse, Næstved,

 

 

 

 

 

 
 

Billigesessions

BookUlf


BookLinda

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.