endeligtbanner

{flike}


Stressbehandling -hele Sjælland

 

Er du blevet stresset for alvor?

Så prøv at læse videre!

 

Du er kommet til det rette sted. Larsen & Ravn.dk tilbyder professionel og effektiv, behandling af stress.

 

Og vi ved hvad vi taler om:

med 15 års erfaring, og flere værktøjskasser, der alle er proppet med effektive værktøjer, metoder og teknikker kan vi med sikkerhed bidrage til at du kommer godt og sikkert videre.

 

Stressbehandlingen er et tilbud til dig, som er blevet stress ramt i en sådan grad, at du ikke længere kan få din hverdag til at hænge sammen, passe dit job, eller øvrige forpligelser. Dvs. når det er gået helt galt!


Læs om et stressbehandlings forløb her:


  Hvordan foregår stressbehandling?

  Hvad gør vi under stressbehandlingen?

  Hvor længe varer en stressbehandling?

  Hvad koster en stressbehandling?

  Kontakt & praktisk info

 

Hvis du derimod er i en situation hvor du er blevet opmærksom på stresssymptomerne i tide, og du derfor ikke er brudt sammen kan du læse om stresscoaching, eller stresshypnose, da behovet for hjælp i såfald er af noget mindre omfang.

Hvad er det præcis vi tilbyder med Stressbehandling?

 

 

Først og fremmest prioriterer vi din situation!

 

Det betyder at vi sætter tid af til dig, og behandlingen, starter op umiddelbart efter din henvendelse.

 

Vi åbner også lidt ekstra op for vores kalender! Derved kan vi i fællesskab booke tider for stressbehandling ind i weekends, og sidst på dagen.

 

- Og frem for alt, tilbyder vi at foretage behandlingen hos dig i hjemmet, efter behov!

 

Vi planlægger at fra start af at mødes med dig med 6-9 dages mellemrum. Senere i forløbet bliver intervallet længere. Alt sammen for at få dig i den rigtige retning, hurtigst muligt!

 

Hvad gør vi under Stressbehandlingen?

 

Stressbehandling er en grundig gennemgang, af din situation.

 

- Både de ydre forhold, og de indre!

 

Stressbehandlingen starter altid med "førstehjælp". det betyder helt konkret at vi hjælper dig med at finde nogle indre tilstande, hvor du med det samme, vil opleve at få det bedre.


Du får lidt mere ro på. Du bliver lidt mere afslappet, og lidt mindre anspændt, og sidst men ikke mindst, bliver dit humør stabiliseret, og du får ro på tankerne. Alt sammen har umiddelbar indflydelse på din fysiske tilstand.

 

Andet skridt skridt i stressbehandlingen, er coaching, hvorved du og vi får et godt overblik over din situation. Vi finder ud af hvad der har påvirket dig, og hvad påvirkningerne har betydet for dig. Ud over coaching får du teknikker til fremtidig stresshåndtering

 

Tredie skridt i stressbehandlingen er hypnose. De forhold der har påvirket dig, er nu kendte, og du får ved hjælp af hypnose, en række nye valgmuligheder, således at du fremover kan reagere anderledes i lignende situationer.


Hypnose er en ubeskrivelig effektiv teknik i forbindelse med stress situationer, og stresshåndtering.

 

Fjerde skridt i stressbehandlingen, er coaching. Du får mulighed for at kigge efter om der er eventuelle valg du har brug for at træffe, og du får den fornødne hjælp til at gennemføre de beslutninger du måtte ønske.

 

Femte skridt i stressbehandlingen, er opfølgning. Vi coacher, og støtter dig i det omfang der måtte være behov for.

 

Som oftes er det ganske lidt behov der vil være, og efter meget kort tid har du fuldstændigt glemt hvad vi sammen har været igennem, og er på vej videre i livet! Præsis på den måde der er rigtig for dig.

 

Hvor længe varer en stressbehandling?

 

Det er meget individuelt hvor længe en stressbehandling varer, men som oftes vil behandlingen være afsluttet efter 3 til 5 uger. Nogle gange lidt hurtigere, men desværre også nogle gange lidt længere.

 

Til gengæld kan du være overbevidst om at vi vil yde den maksimale indsats i forhold til din situation, og i flere tilfælde, yder vi op til 2 og 3 session pr. uge, for at forløbet skal forgå optimalt.

 

Hvad koster en stressbehandling?

 

 

Se vores priser HER

 

Er du sygemeldt pga. stress kan det betale sig at spørge arbejdsgiver, privat sygeforsikring eller kommunal sagsbehandler om de vil betale et behandlingsforløb. Det er også i deres interesse at du bliver klar igen.

 

 Kontakt og praktisk info

 

Du finder kontakt info HER!

Du kan:

 

√ Ringe

√ Skrive

√ Sende en SMS

√ Bede om at blive ringet op

 

Vi har konsultation midt på Sjælland, mellem Køge og Ringsted. Inden for fornuftig køreafstand, f.eks. til Roskilde, Holbæk, Næstved, Slagelse og København:

 

Ringstedvej 592
4100 Ringsted (Bjæverskov)

Find os HER!


{flike}


 
 

Billigesessions

BookUlf


BookLinda

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.