Artikler om angst

Angst er et begreb der i disse tider griber alvorligt om sig, og bliver mere og mere tilstedeværende i samfundet, og i menneskers liv! Nærmest en folkesygdom, og det er vel og mærke mennesker i alle aldre og af begge køn. Derfor har vi oprettet disse sider, hvor du kan søge information, indsigt, inspiration, og en masse gratis teknikker til angsthåndtering

Løbende nyt indhold

vi ligger nyt indhold online, hver uge. Faktisk ofte flere gange om ugen.

Følg os på youtube

Få adgang til undervisningsvideoer, guidede hypnoser og meditationer.

Få det hele med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær sikker på at modtage nye artikler i din inbox

Har du særlige ønsker?

Vi modtager med kyshånd input om ønsket indhold. send os gerne dine ønsker.

Indre kompas

Bruger du dit indre kompas?

Dit indre kompas er det instrument der hjælper dig med at udvikle dit liv i den retning du ønsker

Angstartikler

Hvorfor får man angst

Hvorfor får man angst?

Hvorfor får man angst? Du har måske spurgt dig selv: hvorfor får man angst? Det at vide hvorfor man får angst, er måske vigtigere end

Læs mere »
Angstanfald hvorfor opstår de?

Angstanfald – hvorfor opstår de – med video

Hvorfor mig? Og hvorfor Angstanfald?
Når man oplever angstanfaldet for første gang, er det vanskeligt at undgå en vis forskrækkelse. Men du skal vide at angstanfald er naturligt for mennesker at opleve! Der er altid en årsag! Og der findes altid en løsning.

Læs mere »
Hvordan opstår en fobi?

Hvordan opstår en fobi?

I mange tilfælde lærer vi at leve med den. I hverdagen, og også hvis det er fobier der tilpasset lidt mere særlige begivenheder. Den er der jo bare, og der er jo alligevel ikke noget at gøre ved det. altså bortset fra at lære at leve med den! Meeen, er det nu også hele billedet?

Læs mere »
Eksamensangst - Slå op og fin den bedre partner

Slå op med din eksamensangst

Eksamensangst er ikke bare møg ubehagelig, men måske endnu værre, – Eksamensangst begrænser, og fastlåser dit overblik, og din kreativitet, så der er risiko at dit potentiale ikke bliver udfoldet, og resultaterne udebliver!

Læs mere »
Angst behandling

Angst behandling

Angst  kræver ofte en eller anden form for behandling. Angst behandling er derfor et emne, der kommer til at fylde ret meget, når man er blevet angstramt.

Her får du vores bedste råd og vejledning til at finde den rette angst behandling for netop DIG. Læs vores anbefalinger til dig, og følg vores råd. Så kommer du på rette vej.

Læs mere »
Angst symptomer

Angst symptomer

Angst symptomer kan være mange, og forskelligartede – der findes langt over 100 forskellige angst symptomer.

De mest almindelige symptomer på angst er en overdreven tendens til at bekymre sig om alt mellem himmel og jord. – Stort som småt.

Fordi alle har sin egen unikke kemi i hjernen, og resten af kroppen, kan mængden, typerne og symptomerne på angst variere fra person til person.

Læs mere »
Hvad er angst? Lær at springe ud i livet

hvad er angst?

Angst kan først og fremmest beskrives som en tilstand. Det er en tilstand der kan overgå, eller ramme os alle.

Læs mere »

Nyeste stress artikler

Årsager til stress. Skrevet af stresscoach Ulf Larsen

Årsager til stress

Hvis du ikke har en anelse om hvad der forårsager, og udløser stress, vil det svare til at du skal køre på cykel med bind for øjnene. Chancen for at styrte vokser betragteligt, eller hvad? 🙂 .

Det er selvfølgelig ikke nødvendigvis nok at vide hvad de forskellige årsager til stress er. årsagerne skal naturligvis også håndteres, men det er et nødvendigt første skridt. Jeg har valgt at liste de 5 hyppigste årsager til stress op, men der findes selvfølgelig masser af andre varianter. det er dog værd at bemærke at der næsten altid er en form for mønster, og sammenhæng mellem alle stress triggende årsager.

Læs mere »
Hvorfor får man stress. af stresscoach Ulf Larsen

Hvorfor får man stress?

Hvorfor får man stress Første del af svaret på spørgsmålet, hvorfor får man stress, er nødt til at handle om hvad stress er. Men bare

Læs mere »
Stress behandling

Stress behandling

Stress har ingen automatisk stopknap i krop og sind. Stress behandling hjælper dig med at finde stopknappen så du selv kan afbryde tilstanden.
Det kan være nærmest umuligt at finde rundt i Junglen af tilbud om Stress behandling i behandler verdenen. Her får du nogle gode råd.

Læs mere »
Tegn på stress - Advarselstegn!

Tegn på stress

Punkterne nedenfor er særdeles typiske og alvorlige tegn på stress. Altså såkaldte advarselstegn. Det er vigtigt at være opmærksom på, at stress-advarselstegnene kan skyldes andet end stress, for eksempel udbrændthed. Hvis du oplever alvorlige tegn på stress, bør du altid opsøge din læge. Læs eventuelt også en udtømmende beskrivelse af symptomer på stress.

Glemsom, Distræt, fraværende
Hudeksem / Kroniske sygdomme blusser op
Oplever smerter uden grund
Trang til at være alene
Øget indtagelse af alkohol – tobak – andre stimuli
Aggressiv adfærd
Ondt i maven. Fordøjelses problemer

Læs mere »