Coaching Greve

Coaching Greve

Coaching Greve?

Leder du efter professionel coaching Greve eller omegn? Vi tilbyder coaching ydelser til private og virksomheder. Læs mere her på siden.

Vi kommer hjem til dig

Book os hjemme hos dig selv, når DU har tid. Det koster ikke ekstra!

Du kan føle dig tryg

Vi har mere end 15 års erfaring med personlig udvikling, og vi møder dig altid i dit eget verdensbillede med et smil

Effektiv coaching

God coaching er effektiv coaching! Få overblik, nå dine mål, bliv afklaret. Læs mere om hvad coaching giver af muligheder.

Hvad siger kunderne?

Klik her, og læs hvad vores kunder siger om os på Trustpilot

BOOK tider online

Brug vores online bookingsystem, og find de tider der passer dig bedst. Du finder det øverst på siden.

Vi møder dig i øjenhøjde

Du kan regne med at vi er helt nede på jorden, og vi ved at du ikke er som alle andre. Det er bla. derfor vi har kunne hjælpe 1000 vis af mennesker gennem årene.

Coaching Greve – Leder du efter en professionel og seriøs coach og bor du i Greve?

Larsen og Ravn.dk har hjemme ca 20 minutters kørsel fra Greve, men hvis du ikke har bil, tid eller lyst til transporten, og har brug for coaching i Greve, kommer vi meget gerne hjem til dig. Og det koster ikke ekstra!

Hvad kan du bruge en coach til?

Vi kan hjælpe dig til at skabe overblik, afklaring og nå dine mål. Udover coaching, arbejder vi også med hypnose, mentaltræning og terapi. derfor kan vi også hjælpe dig, hvis du skulle have behov for lidt mere avancerede teknikker. Vores baggrund og erfaring betyder også, at vi med coaching kan hjælpe dig, med langt de fleste issues du må have på hjertet, herunder stress og angst. Vi har flere specialer, og du kan læse mere uddybende om stress coaching, par coaching og teenager coaching.

Coaching Greve -Stress – Angst?

Er du i tvivl om, hvordan symptomerne kan vise sig på henholdsvis stress og angst, kan du klikke på: tegn på stress og angst symptomer og få et godt overblik.

Business coaching Greve

Besøg vores erhvervs coaching sektion, og se om alle de muligheder og tilbud vi tilbyder dig og din virksomhed. Udover ledercoaching, tilbyder vi professionel coaching til ejere, medarbejdere, teams, og desuden professionel mentoring

Hvis du vil se nogle af de resultater vi allerede har skabt gennem tiden, kan du læse vores fine anmeldelser på Trustpilot.dk.

Vi glæder os til at møde dig

/Ulf og Linda

Aktuelle tilbud

Linda (Ravn) Larsen

Linda (Ravn) Larsen

Hypnotisør, terapeut og coach
Partner i Larsen og Ravn.dk

Ulf Larsen

Ulf Larsen

Terapeut, coach og hypnotisør
Partner i Larsen og Ravn.dk

Vil du have mere?

Vi tilbyder forsamtale, telefonsnak, og svarer meget gerne på dine spørgsmål på mail og SMS
mere info