Coaching Hvidovre

Coaching Hvidovre

Coaching Hvidovre - God effektiv coaching? Bor du i Hvidovre?

Larsen og Ravn.dk tilbyder effektiv, professionel coaching Hvidovre og omegn. Vi coacher med private og virksomheder. Læs om alle de muligheder vi tilbyder.

Vi kommer hjem til dig

Book os hjemme hos dig selv, når DU har tid. Det koster ikke ekstra!

Du kan føle dig tryg

Vi har mere end 15 års erfaring med personlig udvikling, og vi møder dig altid i dit eget verdensbillede med et smil

Effektiv coaching

God coaching er effektiv coaching! Få overblik, nå dine mål, bliv afklaret. Læs mere om hvad coaching giver af muligheder.

Hvad siger kunderne?

Klik her, og læs hvad vores kunder siger om os på Trustpilot

BOOK tider online

Brug vores online bookingsystem, og find de tider der passer dig bedst. Du finder det øverst på siden.

Vi møder dig i øjenhøjde

Du kan regne med at vi er helt nede på jorden, og vi ved at du ikke er som alle andre. Det er bla. derfor vi har kunne hjælpe 1000 vis af mennesker gennem årene.

Hvad er en god coach?

Leder du efter coaching Hvidovre? Start med at afklare hvem du søger.

Det er vigtigt, at du afklarer hvad du ønsker at arbejde med, altså hvad har du på hjertet. Derefter handler det om, at finde en coach der har (helst dokumenteret) erfaring med dit emne. Og endeligt, men lige så vigtigt! – Du må sikre at der er den nødvendige gode kemi i mellem Jer.

Coaching Hvidovre – hvem er vi?

Larsen og Ravn.dk har hjemme i dejlige lokaler midt på Sjælland, mellem Køge og Ringsted. Ca 30 minutters kørsel fra Hvidovre. Hvis du ikke har bil, tid eller lyst til køreturen kommer vi meget gerne til dig. Og det koster dig ikke ekstra!

Vi er fuldblods og fuldtids coaches, og vi kan hjælpe dig med alle traditionelle former for coaching. Udover coaching, har vi også arbejdet mange år med terapi, mentaltræning og  hypnose.

Derfor kan vi også tilbyde, at hjælpe dig videre i mere komplicerede sammenhænge. F.eks. stress og angst. Vi har også forskellige specialer vi arbejder med. Nogle eksempler er stress coaching, par coaching og teenager coaching. Læs eventuelt mere om tegn på stress og angst symptomer.

Business coaching Hvidovre!

Besøg også gerne vores sider om erhvervs coaching. Læs meget mere om vores arbejde med coaching af ledere, medarbejdere, teams og kommunikations træning. Vi kommer meget gerne til en coaching sank i din virksomhed i Hvidovre.

Hvis du vil se nogle af de resultater vi allerede har skabt gennem tiden, kan du læse vores fine anmeldelser på Trustpilot.dk.

Vi glæder os så meget til at træffe dig

/Ulf og Linda

Aktuelle tilbud

Linda (Ravn) Larsen

Linda (Ravn) Larsen

Hypnotisør, terapeut og coach
Partner i Larsen og Ravn.dk

Ulf Larsen

Ulf Larsen

Terapeut, coach og hypnotisør
Partner i Larsen og Ravn.dk

Vil du have mere?

Vi tilbyder forsamtale, telefonsnak, og svarer meget gerne på dine spørgsmål på mail og SMS
mere info