Coaching Roskilde

Coaching Roskilde

Coaching Roskilde - Vi coacher hele Sjælland

Larsen og Ravn.dk tilbyder professionel coaching i Roskilde og omegn. Til private og virksomheder. Vi har mange år erfaring med flere forskellige coaching former, lige fra ledercoaching til kognitiv coaching. Læs om vores tilbud tilo dig her på siden.

Vi kommer hjem til dig

Book os hjemme hos dig selv, når DU har tid. Det koster ikke ekstra!

Du kan føle dig tryg

Vi har mere end 15 års erfaring med personlig udvikling, og vi møder dig altid i dit eget verdensbillede med et smil

Effektiv coaching

God coaching er effektiv coaching! Få overblik, nå dine mål, bliv afklaret. Læs mere om hvad coaching giver af muligheder.

Hvad siger kunderne?

Klik her, og læs hvad vores kunder siger om os på Trustpilot

BOOK tider online

Brug vores online bookingsystem, og find de tider der passer dig bedst. Du finder det øverst på siden.

Vi møder dig i øjenhøjde

Du kan regne med at vi er helt nede på jorden, og vi ved at du ikke er som alle andre. Det er bla. derfor vi har kunne hjælpe 1000 vis af mennesker gennem årene.

Coaching Roskilde? på din adresse eller hos os?

Larsen og Ravn.dk er fuldtids og fuldblods coaches. Vi holder til ved Bjæverskov, hvor vi har dejlige coaching lokaler klar til seriøs coaching. Der er kun 30 minutters køretid fra Roskilde, men hvis du ikke har bil eller tid/lyst til at tage køreturen, kommer vi meget gerne til dig. Og det koster ikke ekstra af den grund!

 

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Du får nogle samtaler ud over det sædvanlige. Du får vendt og drejet dine tanker, så der opstår ny indsigt. Derved opnår du et fornyet overblik, og finder en dybere afklaring.

Med en personlig coach, kommer du lettere, og helt naturligt i mål med dine udfordringer. Udover traditionel coaching beskæftiger vi os også professionelt med hypnose, mentaltræning og terapi.

Derfor kan du have lidt flere forventninger. Sammen, kan vi bearbejde stort set alle problemfyldte forhold i dit liv, og vi kan finde løsningsorienterede tilgange, og du kan komme videre.

Vi har også forskellige specialer. Du finder en masse information om vores arbejde her på siderne, hvor du f.eks. kan læse mere om stress coaching, par coaching og teenager coaching og om tegn på Stress og angst symptomer.

Med coaching kan du arbejde med alle emner der relaterer sig til personlig udvikling. det vil sige mål du ønsker at opnå i livet, eller personlige problemstillinger du ønsker at komme af med. (lavt selvværd, dårlig selvtillid, uønskede vaner og personligheds træk).

 

Coaching Roskilde – for virksomheder

Vi løser flere, forskelligartede opgaver for virksomheder på hele Sjælland. Uanset om du er medarbejder, chef, leder, HR partner eller ejer kan du finde interessante input i vores erhvervs coaching sektion.

Vi kommer naturligvis også meget gerne og besøger dig, for en spændende og uforpligtende snak i din virksomhed i Roskilde.

Det kan hurtigt komme til at lyde som pral, når man skal sælge sig selv, men læs hvad vores dejlige kunder siger om os på Trustpilot.dk.

Vi håber vi snart SES

/Ulf og Linda

Aktuelle tilbud

Linda (Ravn) Larsen

Linda (Ravn) Larsen

Hypnotisør, terapeut og coach
Partner i Larsen og Ravn.dk

Ulf Larsen

Ulf Larsen

Terapeut, coach og hypnotisør
Partner i Larsen og Ravn.dk

Vil du have mere?

Vi tilbyder forsamtale, telefonsnak, og svarer meget gerne på dine spørgsmål på mail og SMS
mere info