Coaching Vallensbæk

Coaching i Vallensbæk

Coaching Vallensbæk - Vi dækker hele Sjælland

Larsen og Ravn.dk tilbyder effektiv, professionel coaching i Vallensbæk og omegn. For private og erhverv.

Vi kommer hjem til dig

Book os hjemme hos dig selv, når DU har tid. Det koster ikke ekstra!

Du kan føle dig tryg

Vi har mere end 15 års erfaring med personlig udvikling, og vi møder dig altid i dit eget verdensbillede med et smil

Effektiv coaching

God coaching er effektiv coaching! Få overblik, nå dine mål, bliv afklaret. Læs mere om hvad coaching giver af muligheder.

Hvad siger kunderne?

Klik her, og læs hvad vores kunder siger om os på Trustpilot

BOOK tider online

Brug vores online bookingsystem, og find de tider der passer dig bedst. Du finder det øverst på siden.

Vi møder dig i øjenhøjde

Du kan regne med at vi er helt nede på jorden, og vi ved at du ikke er som alle andre. Det er bla. derfor vi har kunne hjælpe 1000 vis af mennesker gennem årene.

Coaching Vallensbæk – Søger du en seriøs coach?

Larsen og Ravn.dk er fuldblods og fuldtids coaches. Vi holder til ved Bjæverskov, hvor vi har dejlige coaching lokaler. Kun 25 minutters køretid fra Vallensbæk. Og du er mere end velkommen hos os. Men hvis du ikke har bil, eller tid/lyst til køreturen, kommer vi meget gerne og besøger dig i Vallensbæk. Og det koster ikke ekstra!

 

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Traditionel coaching: Du får vendt dine tanker, så der skabes fornyet indsigt. Med indsigt opnår du et nyt overblik, så du opnår en dybere afklaring. Derved bliver du i stand til at nå dine mål.

Vi arbejder også med flere andre teknikker: professionel hypnose, mentaltræning og terapi. Derfor kan du forvente lidt mere. Sammen kan vi finde løsninger og forståelse af langt mere komplicerede problemstillinger i livet, end det er muligt ved traditionel coaching.

Det kunne for eksempel være tegn på stress eller angst symptomer. Vi har også forskellige specialer, du kan læse mere om her på siderne. Nogle eksempler er: kognitiv coaching, stress coaching, par coaching og teenager coaching.

 

Coaching Vallensbæk – Business

Vi har hjulpet virksomheder over hele Sjælland med professionel erhvervs coaching, men også andre af vores kerne ydelser. Besøg vores sektion om erhvervs coacing, og læs mere.

Hvis der dukker spørgsmål op, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi kommer også meget gerne på et besøg i din virksomhed i Vallensbæk for en spændende snak om udvikling, ledercoaching, forandringer, kommunikation eller ??

Hvis du vil se nogle af de resultater vi allerede har skabt gennem tiden, kan du læse vores fine anmeldelser på Trustpilot.dk.

Vi håber vi SES

/Ulf og Linda

Aktuelle tilbud

Linda (Ravn) Larsen

Linda (Ravn) Larsen

Hypnotisør, terapeut og coach
Partner i Larsen og Ravn.dk

Ulf Larsen

Ulf Larsen

Terapeut, coach og hypnotisør
Partner i Larsen og Ravn.dk

Vil du have mere?

Vi tilbyder forsamtale, telefonsnak, og svarer meget gerne på dine spørgsmål på mail og SMS
mere info