Om Larsen og Ravn.dk

-Et seriøst bekendtskab

Linda og Ulf har sammen drevet virksomhed siden 2009, men de første år var det med hver deres firma. Anpartsselskabet Larsen og Ravn.dk så dagens lys, og blev stiftet i 2012. De seneste 10 år har vi arbejdet fuld tid med personlig udvikling, og har hjulpet flere tusinde mennesker i alle aldre med at nå deres mål, eller løse deres personlige problemer. Linda og Ulf beskæftiger sig med alle aspekter, indenfor personlig udvikling, og arbejder med coaching, hypnose, terapi og mentaltræning.

Larsen og Ravn.dk har adresse i Korsør på Sjælland, tæt på Vest-motorvejen. Her har vi dejlige lokaler, hvor vi byder en stor del af vore fantastiske kunder velkommen til et spændende samarbejde. Som noget særligt tilbyder vi også vores ydelser, hjemme hos vores kunder. Vi dækker det meste af syd/øst og Vestsjælland. Læs mere om vores serviceområder.

Linda Ravn - Hypnotisør, hypnoterapeut, NLP coach og terapeut

Linda (Ravn) Larsen

Certificeret hypnoterapeut og hypnotisør, Mastercoach og
NLP terapeut

Særlige arbejdsområder

Lindas hjerteblod er hypnose, og hypnoterapi. Linda arbejder meget systematisk, og effektivt på et dybereliggende, og fagligt højt niveau. Linda er meget fascineret, og optaget af det ubevidste sinds funktioner, og indflydelse på vores bevidste liv. Som det ofte er tilfældet, når man beskæftiger sig fuld tid med et emne, der rummer inderlig passion, har Linda gennem årene udviklet teknikker der kommer dybere end man normalt ville forvente. Lindas teknikker sidder på rygraden, og man bliver ikke snydt for den meget effektive og positive påvirkning, selvom samarbejdet foregår i en coaching, eller terapi ramme.

Mentaltræner, hypnotisør, personlig coach, erhvervs coach, NLP terapeut Ulf Larsen

Ulf Larsen

Certificeret NLP trainer, Hypnoterapeut , Parterapeut, Erhvervscoach og Mentaltræner

Særlige arbejdsområder

Ulfs største passion er mentaltræning. Ulf har gennem årene udviklet en meget stor mængde mentale redskaber, teknikker og modeller, der gør det muligt at kommunikere positivt med sin egen underbevidsthed, så mennesker kan tage kontrol over sine vaner, adfærd og reaktioner, og derved forme sit liv i den retning man ønsker. En vis del af mentaltræningen foregår ved hjælp af særlige hypnose teknikker. Passionen for mentaltræning følger med ind i alle coaching- og terapeutiske opgaver Ulf løser, og gør at der altid er ekstra valuta for pengene for kunderne.

Vi behandler ikke vores kunder. Vi samarbejder!

Al terapi, hypnose, coaching er selvudvikling, hvilket betyder at det altid er DIG SELV der foretager de nødvendige ændringer, hvad de så end måtte være!

Vi befinder os i et marked af alternative behandlere, men det kan være en skidt ide at opfatte os alt for meget som behandlere! -Hvis du rækker ud efter en behandler, og ubevidst forventer at vedkommende kan ændre på dig, og hvis behandleren også tror det er sådan det hænger sammen, er behandlingen dømt til fiasko.

Derfor er vi, for vores del, meget bevidstgjorte om at vi er professionelle samarbejdspartnere, og du er nøglen til løsning og succes.

Vores værdier

Alt hvad vi foretager os hos Larsen & Ravn,
forgår ud fra vores kerne værdier. Vi lever og
ånder for dem. Alle resulater vi skaber, skyldes at vi konstant har fokus på: