Vi er også udkørende terapeuter

Har du brug for terapi hjemme hos dig selv? Måske fordi du ikke er mobil, eller måske fordi det er svært at komme hjemmefra?

Vi elsker at være udkørende terapeuter. Det har stor betydning for os at komme rundt, og på den måde ikke altid at opholde os hjemme på klinikken. Udkørende terapi er et tilbud til dig, der er udfordret af transporten, eller det at forlade hjemmets trygge rammer. Som udkørende terapeuter har vi stor erfaring med at møde dig i dine omgivelser. Vi har 1000 vis af udkørende terapi sessions i bagagen.

Stort serviceområde

Og vi dækker det meste af Syd-vest Sjælland. Oven i købet koster det dig ikke engang ekstra at booke udkørende terapi. Kørsel, og køretid, er på vores regning. Hvis dit område ikke er på listen over hvor vi kommer som udkørende terapeuter, er du velkommen til at kontakte os. det kunne jo være vi kan finde en løsning.

Vigtige overvejelser inden du booker udkørende terapeuter

Det er meget vigtigt at du afgør med dig selv, om det er ok med dig, at arbejde med terapi i dit eget hjem. Det er en fordel for nogle, men til gengæld et stort problem for andre. Så husk at mærk efter! For at du kan få glæde af udkørende terapi, er det vigtigt at du har mulighed for at vi kan tale uforstyrret. hvis du har familie, er det ikke nødvendigt at sende dem bort, hvis bare der er et rum vi kan være i. Som udkørende terapeuter, bliver vi altid glade for et glas vand, eller en kop kaffe.

Læs om vores terapi på TRUSTPILOT

Din tryghed