Artikler om stress

Stress er et stadigt stigende problem, i vores hektiske moderne livsførelse. Stress bør opfattes med en vis alvor, da stress, på een gang, er en fysisk, følelsesmæssig og mental overbelastning. Og stress har ingen naturlig stopknap. Derfor ligger vi løbende artikler op på siderne, med oplysninger om stress, og håndtering af stress.

Løbende nyt indhold

vi ligger nyt indhold online, hver uge. Faktisk ofte flere gange om ugen.

Følg os på youtube

Få adgang til undervisningsvideoer, guidede hypnoser og meditationer.

Få det hele med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær sikker på at modtage nye artikler i din inbox

Har du særlige ønsker?

Vi modtager med kyshånd input om ønsket indhold. send os gerne dine ønsker.

selvudvikling artikler

Bruger du dit indre kompas?

Dit indre kompas er det instrument der hjælper dig med at udvikle dit liv i den retning du ønsker

Stress artikler

Stress behandling

Stress behandling

Stress behandling Har du fået behov for stress behandling? Vi har skrevet en lille artikel om nogle af de forhold, du kanhave glæde af at

Læs mere »
Tegn på stress - Advarselstegn!

Tegn på stress

Tegn på stress – advarsels tegn! Punkterne nedenfor er særdeles typiske tegn på stress. Altså såkaldte advarselstegn. Det er vigtigt at være opmærksom på, at

Læs mere »
Symptomer på stress

Symptomer på stress

Symptomer på stress Når du som menneske oplever fysisk, og psykologisk pres, opstår forskellige grader af symptomer på stress. Nogle får fysiske stress symptomer som

Læs mere »

Nyeste selvudviklings artikler

Dårlig selvtillid - Giv dig selv et selvtillidsboost. Se her hvordan!

Dårlig Selvtillid?

Dårlig selvtillid kan løses Dårlig selvtillid kan bearbejdes, og boostes. (med selvtillidsboost strategien)! Og du kan gøre det SELV! Du skal bare skaffe lidt indsigt

Læs mere »

Nyeste angst artikler

Hvordan opstår en fobi?

Hvordan opstår en fobi?

I mange tilfælde lærer vi at leve med den. I hverdagen, og også hvis det er fobier der tilpasset lidt mere særlige begivenheder. Den er der jo bare, og der er jo alligevel ikke noget at gøre ved det. altså bortset fra at lære at leve med den! Meeen, er det nu også hele billedet?

Læs mere »
Eksamensangst - Slå op og fin den bedre partner

Slå op med din eksamensangst

Eksamensangst er ikke bare møg ubehagelig, men måske endnu værre, – Eksamensangst begrænser, og fastlåser dit overblik, og din kreativitet, så der er risiko at dit potentiale ikke bliver udfoldet, og resultaterne udebliver!

Læs mere »

Nyeste inspirations artikler

Lavt selvværd

Lavt selvværd?

Selvværd er en umådelig vigtig størrelse for menneskers trivsel. Lavt selvværd er noget skidt at bære med sig i livet.Men ved du egentlig hvad selvværd er? Hvad selvværd er skabt af? Hvad den betyder for dit liv?

Læs mere »
Selvrespekt

Selvrespekt

Her finder du en artikel om begrebet selvrespekt. Artiklen giver dig en forklaring på hvad selvrespekt er for en størrelse. Og du får en kort forklaring på hvad selvrespekt betyder for dig i dit hverdagsliv. Vi giver dig også nogle ideer til, hvordan du kan arbejde med at udvikle din selvrespekt, hvis du finder ud af at du har brug for det.

Læs mere »
Personlig coach

Personlig coach

Vi har lavet denne lille artikel for at give dig nogle tips til at finde præcis den personlige coach, der er den HELT rigtige for netop DIG.Eftersom du leder efter en personlig coach, må du have noget på hjertet! Så allerførst: Bliv skarp på hvad du har på hjertet. Hvad er udfordringen/problemstillingen? hvad ønsker du at få ud af et coaching forløb?I princippet kan en personlig coach hjælpe dig gennem hvilken som helst proces i livet, men det kræver selvfølgelig at det er en personlig coach der kan sit kram. “Alt kunne sit kram” som personlig coach, er et spørgsmål om faglig viden, evner og erfaring. Samtidig med at din personlige coach skal kunne sit kram, er det også nødvendigt at der er en rigtig god kemi imellem Jer. Når faglig viden og kemi er på plads, er der kun en vej – fremad!

Læs mere »