Succes strategi? Få den her

Når du ikke i mål med dine planer? Dine resultater, eller mangel på samme, er effekten af den mentale succes strategi du anvender. Hvis din  nuværende succes strategi ikke fungerer for dig, er der hjælp at hente her 🙂

Få en succes strategi der virker!

Succes strategi

Hvis du mangler en succes strategi, kan det være at din kommende strategi for succes er lige her – Den er god, og det kan du opfatte helt bogstaveligt, for den her succes strategi hedder faktisk GOD. Det står for Gentagne Optimeringer Dagligt.

– Den sikre vej til succes 🙂

 

Hvad var din gamle succes strategi?

Kender du det:

Du gennemfører et eller andet, men det går desværre ikke helt, som du havde håbet! Eller du prøver et eller andet, men går i stå. Måske giver du op, og mister modet.

Det må du næsten have oplevet. Jeg vil tro at alle har oplevet noget lignende. Men hvad sker der efterfølgende?

Den indre dommer

Når en handling, indsats eller anstrengelse er gået galt, eller bare ikke er gået efter planen, vil ganske mange mennesker fælde en “dom”.

Dommen kan være noget i retning af: “det kunne jeg så ikke”, “det er jeg dårlig til”, “det kan jeg ikke finde ud af” eller “det er svært”

Når dommen først er faldet, følger en holdning og adfærd: Vi giver op, eller tager afstand, – måske bebrejder vi os selv, gider ikke mere, eller fortæller os selv, at vi ikke magter opgaven etc. Det er ikke nogen god succes strategi!

 

Genkender du ovenstående?

Så lav om på det nu! Det eneste det kræver er optimering.

Optimering betyder, at forbedre og det er præsis, hvad du kan!

Du kan forbedre dig!

Engang kunne du ikke finde ud af at gå, at spise selv, at læse, at snører dine egne sko. Det er alt sammen eksempler på optimering.

GOD succes strategi giver dig indsigt i nogle grundliggende mekanismer i dig selv, og adgang til en:

 

Super simpel 4 trins succes strategi:

1 - Bevidsthed

Skab fokus! Hvad foregår der lige nu? Bliv bevidst om hvad der sker. Skil tingene ad - Hvad fungerer, og hvad fungerer ikke. Brug din bevidst hed til at observere objektivt.

2 - Realisme

Anvend din bevidsthed til at konstatere tingenes tilstand. Sig til dig selv: - Sådan er det lige nu, og accepter at det er sådan det forholder sig. Beslut samtidig om du vil finde dig i det på sigt?

3 - Optimering

Skab overvejelser. Hvad kan jeg ændre på? Når noget ikke virker, så gør noget andet. Tag små skridt, og fokuser på alle forandringer. Juster og optimer, så du kommer bare lidt fremad.

4 - Afprøvning

Afprøv dine nye handlinger, og erfaringer. Fokuser på forandringerne, og sørg for at du observere objektivt på resultater og effekten af din optimering. Loop tilbage til trin 1 efter behov.

Succes strategi - sagens kerne

Nogle er perfektionister, mens andre er realister. Imellem de 2 typer, befinder sig yderligere 2 typer. Dem der nægter, at noget kan lade sig gøre, og dem der mener, at det optimale er, at gøre tingene så godt som muligt, og derefter forbedre. Alle fire typer anvender forskellige former succes strategi.

Måske kan du genkende din egen succes strategi. Klik og læs mere:

Regel: Alt hvad jeg foretager mig SKAL være perfekt, ellers dur det ikke!

Fordele: Går efter guldet, ofte højt drive.

Ulemper: Risiko for mislykket plan, og dårlige erfaringer. Giver op!

Regel: Det jeg foretager mig er det jeg plejer. Alt nyt er umuligt, eller meget svært.

Fordel: Slipper for at lave noget nyt, eller gøre noget i det hele taget.

Ulempe: Stilstand. Ingen udvikling.

Regel: Alt, hvad jeg foretager mig er nøje overvejet. Jeg går ikke i gang med noget urealistisk

Fordel: Kender resultaterne på forhånd. Har overblik

Ulempe: Misser en masse muligheder. Får ikke arbejdet med potentialet.

Regel: Alt hvad jeg foretager mig, kan jeg til hver en tid forbedre, så intet behøver at være perfekt lige nu.

Fordel: Alle mål bliver overskuelige. Det bliver nemmere at lykkes. Processen bliver mere positiv. Større selvtillid.

Ulempe: Ingen

Succes strategi - Hvis du vil skabe et endnu bedre liv

Dit liv er først og fremmest et resultat af de handlinger du gør, og har gjort. Uanset hvor i systemet du befinder dig, er det en fordel, at du rummer en effektiv succes strategi. Læg mærke til, at der er ulemper forbundet ved alle andre metoder end optimering. Derfor er optimering den stærkeste mentale succes strategi, du kan vælge at implementere i din mentalitet.

GOD succes strategi  består i sin enkelthed i, at du træffer en ÆGTE beslutning om, at forpligte dig til Gentagne Optimeringer Dagligt.

Når du forpligter dig til GOD succes strategi, betyder det, at ALT handler om at acceptere tingenes tilstand nu og her, og dernæst optimere, – HVER DAG, og HELE TIDEN

GOD fornøjelse med succes strategien/Ulf 🙂

Senest nye indlæg:

Læs om Lindas hypnose på TRUSTPILOT

Din tryghed