Terapi Roskilde

Terapi Roskilde? Behov for en dygtig terapeut? Bor du i Roskilde?

Larsen og Ravn.dk dækker det meste af Sjælland. Vi tilbyder professionel terapi i Roskilde og omegn. Vi arbejder med individuel og parterapi. Læs meget mere om vores forskellige terapi former her på siden.

Vi kommer hjem til dig

Book os hjemme hos dig selv, når DU har tid. Det koster ikke ekstra!

Du kan føle dig tryg

Vi har mere end 15 års erfaring med personlig udvikling, og vi møder dig altid i dit eget verdensbillede med et smil

Effektiv terapi

Dybdegående, fleksibel terapi, der er tilpasset DIG og dine behov, så du skaber nye erfaringer.

Hvad siger kunderne?

Klik her, og læs hvad vores kunder siger om os på Trustpilot

BOOK tider online

Brug vores online bookingsystem, og find de tider der passer dig bedst. Du finder det øverst på siden.

Vi møder dig i øjenhøjde

Du kan regne med at vi er helt nede på jorden, og vi ved at du ikke er som alle andre. Det er bla. derfor vi har kunne hjælpe 1000 vis af mennesker gennem årene.

Terapi i Roskilde?

Søger du en dygtig og erfaren terapeut?

Der er blot 30 minutters kørsel fra Roskilde til vores konsultation. Den ligger ved Bjæverskov, og vi har dejlige lokaler med trygge omgivelser. Hvis du ikke ejer en bil, eller hvis køreturen er problematisk, er det heller ikke noget problem. Vi vil meget gerne komme og besøge dig på din adresse i Roskilde. Kørslen er på vores regning, så det koster dig ikke ekstra!

Så hvad kan du glæde dig til?

Vi vil gerne give dig en særlig invitation. En invitation til et tæt, og for vores del, professionelt samarbejde. Sammen vil vi skabe et overblik, så der kommer hoved og hale i de problemstillinger du ikke længere vil have er en del af dit liv. I fællesskab vil vi bearbejde problemerne. Bid for bid, og vi vil finde nye muligheder, og løsninger du kan arbejde med. Vi har samlet meget erfaring sammen, og arbejder med flere forskelligartede typer terapi:

Det at vi arbejder med flere forskellige terapi former, betyder at det er mere sikkert at vi, sammen, kan finde en form der passer lige præcis til dig.

Terapi Roskilde – lidt ekstra til dig

Hvis du ikke allerede ved det, er det værd at nævne at vi arbejder med andre værktøjer, end terapi. Vi beskæftiger os også med hypnose, mentaltræning og coaching. Derfor har vi det med at “snuppe” visse teknikker, og putte dem ind i din terapi proces. Når vi gør det, kommer du til at træffe en masse beslutninger på et ubevidst plan, og det kan betyde at du lettere får givet slip i uønskede mønstre, og tanker.

Hvis du, som vi tror på, at alt personlig udvikling er selvudvikling, kan det være du får lyst til at kigge dig lidt mere rundt på vores hjemmeside. Vi lægger løbende nyt selvudviklings materiale ud, og måske kunne der være noget for dig? De største emner pt. er tegn på stress, angst og begyndende depression.

Hvis du er nysgerrig omkring vores renomme, kan du læse vores fine anmeldelser på Trustpilot.dk.

Mange kærlige hilsner

Linda og Ulf

Aktuelle tilbud

Linda (Ravn) Larsen

Linda (Ravn) Larsen

Hypnotisør, terapeut og coach
Partner i Larsen og Ravn.dk

Ulf Larsen

Ulf Larsen

Terapeut, coach og hypnotisør
Partner i Larsen og Ravn.dk

Vil du have mere?

Vi tilbyder forsamtale, telefonsnak, og svarer meget gerne på dine spørgsmål på mail og SMS
mere info