Succes strategi
Er det svært og op ad bakke? Hænger succeserne ikke på træerne? Er du begyndt at samle på fiaskoer, og broken dreams? Så er det på tide at du ændre din måde at tænke på. Du kan brug for en mentalt succes strategi, der får dig over målstregen.

Succes strategi

Savner du en god mental succes strategi? Når du ikke i mål med dine planer?

Dine resultater, eller mangel på samme, er effekten af den mentale succes strategi du anvender (eller ikke anvender).

Hvis dine planer ikke lykkes, og dit liv ikke fungerer som du ønsker det, så er det om at læse videre:

Her får du opskriften på mental succes, og mental succes skaber resultater.

Picture of Ulf Larsen
Ulf Larsen
Specialist i tanker, sind og mentalitet.
januar 25, 2024

Indholdsfortegnelse: Mental succes strategi

Få en mental succes strategi der virker!

Hvis du mangler en succes strategi, kan det være at din kommende strategi for succes er lige her – Den er god, og det kan du opfatte helt bogstaveligt, for den her succes strategi hedder faktisk GOD. Det står for Gentagne Optimeringer Dagligt.

– Den sikre vej til succes 🙂

 

Hvad var din gamle succes strategi?

Kender du det:

Du gennemfører et eller andet, men det går desværre ikke helt, som du havde håbet! Eller du prøver et eller andet, men går i stå. Måske giver du op, og mister modet.

Det må du næsten have oplevet. Jeg vil tro at alle har oplevet noget lignende. Men hvad sker der efterfølgende?

Den indre dommer

Når en handling, indsats eller anstrengelse er gået galt, eller bare ikke er gået efter planen, vil ganske mange mennesker fælde en “dom”.

Dommen kan være noget i retning af: “det kunne jeg så ikke”, “det er jeg dårlig til”, “det kan jeg ikke finde ud af” eller “det er svært”

Når dommen først er faldet, følger en holdning og adfærd: Vi giver op, eller tager afstand, – måske bebrejder vi os selv, gider ikke mere, eller fortæller os selv, at vi ikke magter opgaven etc. Det er ikke nogen god succes strategi!

Genkender du ovenstående?

Så lav om på det nu! Det eneste det kræver er optimering.

Optimering betyder, at forbedre, og det er præcis, hvad du kan!

Du kan forbedre dig!

Engang kunne du ikke finde ud af at gå, at spise selv, at læse, at snører dine egne sko. Det er alt sammen eksempler på optimering.

En god succes strategi giver dig indsigt i nogle grundlæggende mekanismer i dig selv:

Super simpel 4 trins succes strategi:

1 – Bevidsthed

Skab fokus! Hvad foregår der lige nu? Bliv bevidst om hvad der sker. Skil tingene ad – Hvad fungerer, og hvad fungerer ikke. Brug din bevidst hed til at observere objektivt.

2 – Realisme

Anvend din bevidsthed til at konstatere tingenes tilstand. Sig til dig selv: – Sådan er det lige nu, og accepter at det er sådan det forholder sig. Beslut samtidig om du vil finde dig i det på sigt?

3 – Optimering

Skab overvejelser. Hvad kan jeg ændre på? Når noget ikke virker, så gør noget andet. Tag små skridt, og fokuser på alle forandringer. Juster og optimer, så du kommer bare lidt fremad.

4 – Afprøvning

Afprøv dine nye handlinger, og erfaringer. Fokuser på forandringerne, og sørg for at du observere objektivt på resultater og effekten af din optimering. Loop tilbage til trin 1 efter behov.

Succes strategi – sagens kerne

Nogle er perfektionister, mens andre er realister. Imellem de 2 typer, befinder sig yderligere 2 typer. Dem der nægter, at noget kan lade sig gøre, og dem der mener, at det optimale er, at gøre tingene så godt som muligt, og derefter forbedre. Alle fire typer anvender forskellige former succes strategi.

Måske kan du genkende din egen succes strategi. Klik og læs mere:

Perfektionist

 • Regel: Alt hvad jeg foretager mig SKAL være perfekt, ellers dur det ikke!
 • Fordele: Går efter guldet, ofte højt drive.
 • Ulemper: Risiko for mislykket plan, og dårlige erfaringer. Giver op!

 

Fornægtelse

 • Regel: Det jeg foretager mig er det jeg plejer. Alt nyt er umuligt, eller meget svært.
 • Fordel: Slipper for at lave noget nyt, eller gøre noget i det hele taget.
 • Ulempe: Stilstand. Ingen udvikling.

 

Realist

 • Regel: Alt, hvad jeg foretager mig er nøje overvejet. Jeg går ikke i gang med noget urealistisk
 • Fordel: Kender resultaterne på forhånd. Har overblik
 • Ulempe: Misser en masse muligheder. Får ikke arbejdet med potentialet.

 

Optimering

 • Regel: Alt hvad jeg foretager mig, kan jeg til hver en tid forbedre, så intet behøver at være perfekt lige nu.
 • Fordel: Alle mål bliver overskuelige. Det bliver nemmere at lykkes. Processen bliver mere positiv. Større selvtillid.
 • Ulempe: Ingen

 

Succes strategi – Hvis du vil skabe et endnu bedre liv

Dit liv er først og fremmest et resultat af de handlinger du gør, og har gjort. Uanset hvor i systemet du befinder dig, er det en fordel, at du rummer en effektiv succes strategi. Læg mærke til, at der er ulemper forbundet ved alle andre metoder end optimering. Derfor er optimering den stærkeste mentale succes strategi, du kan vælge at implementere i din mentalitet.

En god mental succes strategi består i sin enkelthed i, at du træffer en ÆGTE beslutning om, at forpligte dig til Gentagne Optimeringer Dagligt.

Når du forpligter dig til en GOD succes strategi, betyder det, at ALT handler om at acceptere tingenes tilstand nu og her, og dernæst optimere, – HVER DAG, og HELE TIDEN

GOD fornøjelse med succes strategien/Ulf 🙂

Vil du med på udviklingsrejsen?

Klik, og følg os på Facebook. Gå ikke glip af de nyeste metoder og teknikker inden for selvhjælp, og personlig udvikling.
(Vores alternativ til nyhedsbrev)

Klik, og følg os på LinkedIn. Gå ikke glip af de nyeste input inden for ledelse, ledereudvikling og kommunikation.
(Vores alternativ til nyhedsbrev)

Det siger vores kunder...

Anders LarsenSlut med rygning efter 27 år
Læs mere
"Jeg har kun rosende ord om forløbet. Linda som hypnotiseret mig, var imødekommende, professionel, ærlig og førte en vellykket proces med spørgeskema, behandling samt opfølgning. Takket være Linda's forløb, er jeg røgfri på 8. måned, og sidder tilbage med en god positiv oplevelse. Jeg kan varmt anbefale Larsen & Ravn til alle, der er indstillet på et rygestop."
KristinaFarvel til flyveskrækken
Læs mere
"Jeg nåede at være i hypnose to gange. Det var virkelig to meget vilde oplevelser på den bedst tænkelige måde. I samarbejdet, fik jeg ryddet op. Under fuldstændig afslapning, er bevidstheden og underbevidstheden på arbejde i en eller anden form for teamsamarbejde. Vi frygter noget af en grund og der er helt okay at få hjælp til at frygten ikke vokser og bliver begrænsende."
Søren SørensenEmpatisk venlig forstående
Læs mere
"Jeg har i nogen tid haft besøg af Linda efter nogle traumatiske oplevelser som efterfølgende har givet mig angst og depression har svært ved og gå ud så jeg er utrolig glad for at hun kommer hjem til mig og det koster ikke ekstra jeg for hypnose og samtale terapi og det gør mig godt. Linda er meget empatisk og lyttende og det hjælper mig. Jeg glæder mig til næste gang."
AnneEn meget svær periode i mit liv
Læs mere
"Jeg følte mig velkommen fra jeg trådte indover deres dørtrin og følte Ulf havde hånden under mig. Ulf er meget rolig, udsender straks empati og forståelse for ens situation. Ulf gav mig rigtige gode redskaber til at håndtere min situation. Ulf tegner og skriver ned under sessionen, hvilke har gjort jeg kan bladre i vores samtale hjemme, når tankemylder vil tage over."
Heidi StielundDen bedste hjælp til selvhjælp
Læs mere
"Da jeg mødte Ulf første gang, var jeg tydeligt presset og havde mange ting at forholde mig til, såvel fagligt som privat, men efter få gange i samtale med Ulf, kunne jeg tydelig mærke, at der skete en ændring. Mit overskud blev anderledes, jeg lyttede istedet for at tale, og jeg var istand til at se mig selv og mine handlinger gennem andres optik."

Vi anerkender, at hver persons rejse til “et bedre liv” er unik. Derfor er vi her for at lytte, forstå og skabe et trygt rum, hvor du kan udforske dine tanker, følelser og drømme.

Sammen arbejder vi på at skabe balance, velvære og personlig udvikling. Vores kunders oplevelser er hjertet af vores praksis.

Har du et spørgsmål til os?

Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål som du ikke har fået besvaret? Så er du meget velkommen til at sende os en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.

Du kan også tage et kig i vores artikler

Tag springet. Vi hjælper dig med din personlige udvikling og omsorg gennem hypnose, terapi og coaching.

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk