Hypnose af børn og teenagere

Hypnose af børn og teenagere

Selv helt unge mennesker kan have deres udfordringer. Med hypnose af børn og teenagere
bearbejder bearbejder vi effektivt f.eks.:

 • Neglebidning
 • Lavt selvværd
 • Fobier
 • Angst
 • Kræsenhed
 • Præstationsangst
 • Ængstelighed

Indholdsfortegnelse - Hypnose af børn

Hypnose af børn og teenagere

Hypnose af børn og  teenagere betyder noget ganske særligt hos os. De unge mennesker bliver bombarderet med utallige krav i dagens Danmark. I skolen, blandt vennerne, fritidsinteresserne og ikke mindst på de sociale medier. Alle steder bliver der stillet krav. Nogle gange så store, at det udløser uoverskuelige følelser inden i. Usikkerhed, angst, lavt selvværd osv. er desværre ofte konsekvensen deraf.

Heldigvis er der hjælp at hente. Vi arbejder både med hypnose af børn/teenagere og coaching af børn og teenagere. Læs mere om teenage coaching.

Er børn og unge gode til at blive hypnotiseret?

JA!  Hypnose/hypnoterapi er en særdeles velegnet teknik til, at arbejde med børn og unge.

– Og der er der er en god forklaring på, hvorfor det er oplagt, at arbejde med hypnose af børn og teenagere.

Børn og unge er utrolig gode til at buge deres fantasi, kreativitet og forestillingsevne. De har en helt naturlig tilgang til, at følge det der bliver foreslået i hypnose og gerne med stor indlevelse. “Som at være med i en rigtig god historie”  Hvor vi voksne, måske har en større kritisk sans, der stiller flere spørgsmål ved tingende.

Vores erfaring er, at der ofte sker hurtige resultater hos børn og unge. De har ikke været igennem et langt liv, med de udfordringer som livet nu kan give. Der er endnu ikke dannet så mange fastlåste, urokkelige overbevisninger i deres sind.

Tilgangen til hypnose er ofte meget fleksibel og udføres med stor nysgerrighed, fra den unges side.

Mød jeres børne hypnotisør

Linda Ravn Larsen arbejder med avanceret hypnose, og har mange specialer og uddannelser i rygsækken:

Priser for hypnose af børn

Besøg vores side om priser og vilkår. Hypnose af børn foregår på samme vilkår som hypnose for voksne:

Forudsætninger for hypnose af børn og teenagere

Det er ikke bare vigtigt, men også nødvendigt, at barnet/teenageren er helt afklaret med, og indstillet på hypnose, ikke mindst, at den unge selv opfatter, at der er en problemstilling, der kunne være god at få lavet om på.

Vi anbefaler altid en forsamtale, hvor vi kan mødes uforpligtende, og få en uddybende, uformel snak om tingene. Vores erfaring er, at det er et godt grundlag for en efterfølgende beslutning. Det er dig der kender dit barn bedst, så dine input kan være “guld” værd.

Selve hypnosen

Når vi arbejder i hypnose af børn og teenagere, er selve sessionerne oftest lidt kortere end hos voksne. De unge laver hurtigt resultater! – Og så er enhver hypnose session tilpasset den unges koncentrationsevne.

Inden vi starter selve hypnosen, vil der være en hyggelig snak med barnet/teenageren uden forældres deltagelse.

I nogle tilfælde vil det være fint, at du som forældre er tilstede under hypnosen, blot du er stille! – Men langt de fleste gange, deltager den voksne ikke.

Aldersgrænse hos Larsen og Ravn.dk

Hos Larsen og Ravn, har vi  god positiv erfaring med hypnose af børn og teenagere. Vores aldersgrænse for hypnose af børn,  > 10 år.

Mindre børn kan godt hypnotiseres!. Den aldersgruppe, har vi blot ikke så stor erfaring med. Så er dit barn under 10 år, vil vi anbefale, at finde en hypnotisør med speciale i hypnose af mindre børn.

Her kan vi anbefale dig at kontakte Hypnoseskolen.dk. De har et hypnotisør register, og kan henvise dig til en hypnotisør med speciale i børn under 10 år.

Serviceområde for hypnose af børn

Vi dækker en stor del af Sjælland. Særligt Sydsjælland, Midtsjælland og Vestsjælland:

 • Korsør
 • Slagelse
 • Skælskør
 • Næstved
 • Kalundborg
 • Sorø
 • Holbæk
 • Ringsted
 • Køge

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk