Udkørende hypnotisører. Vi kommer på det meste af Sjælland. Hypnose hjemme hos dig selv, på din adresse.

Vi er udkørende hypnotisører

Hvis du har brug for professionel hypnose, eller hypnoterapi, kan det sikkert glæde dig, at vi er udkørende hypnotisører. Vi kan lide, at komme rundt i landet, det giver friske input i hverdagen. 

Vi dækker en større del af af Sjælland. Her kan du finde ud af om vi også kommer i dit område, og vi vil forsøge at coache dig lidt omkring det at få besøg af en hypnotisør på din hjemme adresse.

Hypnose på din hjem-adresse – vigtig info

Vi har stor erfaring som udkørende hypnotisører, og derfor ved vi, at der er nogle ting, du må være opmærksom på, inden du booker.

Det er vigtigt, at det er muligt at skabe helt rolige og stille omgivelser. Så hvis du har katte, hunde eller papegøjer, er det vigtigt, at dyrene har et andet sted at være. Der skal være et sted, hvor du kan sidde komfortabelt. Og så er det nødvendigt, at du er sikker på, at naboen ikke (som han/hun måske plejer) kommer forbi til en kop kaffe.

Det kan være, du har det aller mest trygt i dit eget hjem. Det kan være, du har det bedst med, at hypnose foregår et andet sted end dit hjem. Det der er vigtigt er, at du har gjort op med dig selv, hvor du vil have det bedst. Ude eller hjemme.

Avanceret hypnose hjemme hos dig selv

Tryghed og tillid i fokus

Du vil altid blive spurt, om du er tryg og har tillid inden en hypnose! 

Hvis du ikke mener, at du kan skaffe rolige, uforstyrrede omgivelser, eller have det godt med at hypnosen foregår i dine private rammer, er udkørende hypnotisører ikke en god løsning for dig. Det vil være bedre hvis du kommer til os, eller hvis du synes vi bor for langt væk, finder en god hypnotisør nær din adresse.

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk