Vægttab hypnose

Vægttab Hypnose

Med vægttab hypnose – hypnoterapi, hjælper vi dig til at finde de bagvedliggende grunde til, at du lige nu er overvægtig. Så kort kan det beskrives – Derudover hjælper vi dig med at finde nye vaner, og nye ressourcer i dig selv, så dit vægttab bliver en god rejse, fremfor en hård kamp. Og du kommer til at blive en lettere udgave af dig selv!

Indholdsfortegnelse - Vægttab hypnose

Tryghedsgaranti

Det er aldrig rart (eller trygt) at investere i noget, hvor man kan være i tvivl om resultatet, og det gælder selvfølgelig også noget så eksotisk som hypnose.

Alligevel vil vi love dig et forløb hvor du kommer til at føle dig helt tryg og afklaret; helt fra start.

For allerede fra aller første hypnose, vil du komme til at registrere betydelige (positive) forandringer.

Vi starter altid med en gratis og uforpligtende afklaring, og når vi begge er afklaret med din situation, 

Priser på vægttab hypnose

Prisen på vores vægttab hypnose er præcis den samme som for alle øvrige hypnose ydelser. Brug knappen for at se priser og vilkår.

Praktik og vægttab hypnose

Vægttab hypnose er en hypnoterapeutisk proces, hvor vi har behov for at mødes til flere sessions, og som minimum 3 gange.

Mellem hypnoserne skal du gøre det der er talt om og arbejdet med i hypnosen. Du skal bevidst gøre et stykke arbejde. Hypnosen hjælper dig i gang, og støtter din proces, men der er hjemme arbejde der skal gøres.

Efter de 3 sessions, kan der gå længere tid imellem vi evt. mødes. Erfaringen viser, at det kan være givende, at få opfriskende vægttab hypnose i en periode efterfølgende. 

Motivation

Det er vigtigt, at du er motiveret når du går i gang med dit blivende vægttab – Altså at du har følelsen at “nu er det nu”!  Motivationen vil være en væsentlig faktor, og noget vi bruger noget tid på, den første gang vi ses.

Hypnose på hele Vestsjælland

Mød din vægttab hypnotisør

Certificeret hypnoterapeut og hypnotisør, Mastercoach og NLP terapeut

Lindas hjerteblod er hypnose, og hypnoterapi. Linda arbejder meget systematisk, og effektivt på et dybereliggende, og fagligt højt niveau. 

Linda er meget fascineret, og optaget af det ubevidste sinds funktioner, og indflydelse på vores bevidste liv. 

Avanceret hypnose forløb

Vores erfaring med vægttab hypnose er, at du skal regne med minimum 3 sessions med 14 dage til 3 ugers mellemrum. 

Mellem hypnoserne, opfordres du til, eller rette (skal) du udføre – gøre – det der er talt om og arbejdet med i hypnosen. Du skal bevidst gøre et stykke arbejde. Hypnosen hjælper dig i gang, og støtter din proces, men der er hjemme arbejde der skal gøres.

Efter de 3 sessions, kan der gå længere tid imellem vi evt. mødes. Erfaringen viser, at det kan være givende, at få opfriskende vægttab hypnose i en periode efterfølgende. 

Måske er der noget du har “glemt”, måske er der på enkelte punkter brug for en justering. Alt bliver lettere og lettere i forløbet.

Hvad kan du forvente med vægttab hypnose?

Et avanceret vægttab hypnose forløb er ikke en slankekur! Tværtimod er det en forandringsproces, hvor du kommer helt ind til kernen i din måde at fungere på, og finder nye måder at  håndtere dit forhold til mad og nydelsesmidler.

Vægttab hypnose - Vil du tabe dig hurtigt?

Åhh ja. . .Det ville da være skønt, bare så let som ingen ting, at komme af med overflødig vægt. Uden faktisk at gøre noget. . . . . . Ikke sandt? Det kan vi desværre ikke love dig, heller ikke med vægttab hypnose og hypnoterapi!

Det vi kan love dig er, at hjælpe dig med at finde din indre balance og din naturlige vægt. Det kan godt være, at din naturlige vægt ikke i første omgang matcher den vægt, du i din bevidsthed har overbevidst dig selv om, er den rigtige. Måske er den urealistisk, når det kommer til stykket?

Effektiv vægttab hypnose med hypnotisør Linda Ravn Larsen fra Larsen og Ravn.dk

Ny identitet forude – FASTHOLDELSE!

Forestil dig: Nu har du tabt dig, til det punkt hvor du har det godt og føler dig tilpas. Den nye udgave af dig selv, ser godt ud i spejlet. Der er måske kommet mere energi, kroppen har det dejligt og det har din psyke også.

Hvad så nu? – Ikke noget, andet end  stadig at følge de ændringer du har foretaget i den forgangne tid. Det skulle gerne være sådan, at de forandringer du har lavet, nu er blevet din nye hverdag.

Nu er det sådan du lever!. Måske kan du “stramme op” på motion eller kosten – hvis du ønsker liiiige at tabe et ekstra kg.

For vi kommer ikke uden om, at reduktion af vægt kommer af, at røre sig mere og sige “nej” til mere mad end vi har brug for. Nu ved du hvad der virker for dig.

Skal vi være en del af din rejse?

Serviceområder

Vi tilbyder avanceret vægttab hypnose inden for et stort serviceområde der dækker en stor del af Sjælland; særligt Vestsjælland, Midtsjælland og Sydsjælland:

Korsør, Skælskør, Slagelse, Næstved, Sorø, Kalundborg, Ringsted, Køge og Holbæk. Læs mere om vores ordning for udekørende hypnose.

Vægttab hypnose FAQ

De fleste har nok erfaret, at efter man har indtaget sukker, kommer der en dejligt følelse i kroppen.

Kan du genkende?: Du spiser noget sødt, måske et stykke chokolade, men oplever, at et stykke bestemt ikke var nok, og bliver ved med at spise, til der ikke er mere.

Nogle mener, at vores viljestyrke er på størrelse med en ært og sidder i hjernen og resten af hjernen er impulser. I hjernen er der en masser sukkerreceptorer, og når vi spiser sukker eller noget der omdannes til sukker – herunder bl.a pasta, lyst brød og ris – går der signaler til hjernen, der stimulerer disse receptorer. Og de spreder VELVÆREHOMONER og du får det dejligt.

Og at have det dejligt er en eftertragtet følelse. Med vægttab hypnose, kan vi sammen finde frem til hvordan du på anden vis og inden i dig selv, kan give dig selv de samme følelser du har brug for – uden brug af sukker.

Lige som man kan blive afhængig af feks. cigaretter, alkohol, cola, stoffer, sex og andre mennesker, kan man også blive afhængig af sukker. Det skal indskydes, at der er uenighed i dette mellem “eksperter”. Du kan læse meget mere på nettet om forskning og meninger om sukkers påvirkning i krop og sind.

Mange “spiser på følelserne”. Også sukker. Sukker er en belønning, når vi er kede af det, keder os, og i øvrigt oplever ubehagelige følelser.

I vægttab hypnose finder vi ud af hvilke følelser der udløser trangen til sukker, og arbejder med demså de kan håndteres uden at spise sukker. I visse tilfælde vægttab hypnose også indeholde andre former, f.eks. terapicoaching og mentaltræning.

– Overspisning

Måske kender du det: at spise og spise og på ingen måde kunne mærke, når du ikke er sulten mere. Men du bliver ved, indtil maden sidder helt oppe i halsen og du måske er dårlig.

Ofte ved vi ikke, hvorfor “stopknappen” udebliver.

At overspise, efterlader ofte mange følelser, som er individuelle fra person til person. Men følelser som frustration, dårligt humør/tristhed, ensomhed, kedsomhed, ængstelse, usikkerhed og vrede, skam og skyld, kan du måske nikke genkendende til.

Hvad der trigger dig til overspisning, kan vi ved fælles hjælp finde frem til med vægttab hypnose.

– Spis op effekten

Med vægttab hypnose, tager vi udgangspunkt i den enkeltes livssituation – lige nu – og måske et kig tilbage til opvæksten. Måske er der nogle dårlige vaner, der er taget med hjemmefra, måske er der et mønster der med fordel kan brydes?

Måske har du hørt udtrykkene som barn:

  • Spis op, du har selv øst op!
  • Spis op, der er børn i Afrika der ingen mad får!
  • Spis op, for “man” spiser sin mad…..
  • Det er ikke pænt at levne, når jeg nu har brugt tid på maden!

Så det kan være umådeligt svært, at levne – hvis der er kommet for meget på tallerken – DET GØR “MAN” BARE IKKE….. Vi skal lære hvad der er “nok” mad og nyde det der er.

Hvis du har erfaring med, at løse fastlåste problemstillinger i dit liv ved hjælp af en eller flere andre terapi metoder, så er det bare om at komme den vej igen. Det virker jo!

Er din erfaring derimod det modsatte:, at du ikke har kunnet løse visse problemstillinger eller, at det du har forsøgt ikke har virket, så er NLP terapi en oplagt mulighed.

Vi oplever ind i mellem, at møde mennesker der har været i forskellige typer terapi-forløb i laaang tid. Nogle gange i årevis uden at opnå resultater. Det er både spild af tid og penge, og det kommer du ikke til at opleve med en NLP terapeut!

NLP terapi har en effekt, allerede fra første session. Det må endelig ikke forstås sådan, at alle problemer kan løses på een session, men det betyder, at du skal kunne registrere en positiv udvikling fra gang til gang.

Vi går ikke ind for hurtige vægttab!

Det vi sige, at tabe sig så hurtigt, at psyken ikke kan følge med.

Det er så vigtigt, at du kan “følge med” dit vægtab. Derfor vil du ikke opleve, at tabe dig hurtigere, end du kan følge med – både med krop og sind.

Hos os vil du tabe dig nok lidt langsommere, men derimod har du dig selv med i processen.

Ofte når man taber sig hurtigt – Ja, hvem kender ikke mirakelkurene i bladene – og når “kuren” er færdig, kan man stå med den har fornemmelse: Hvad så nu – Nu er kuren færdig, hvad skal jeg så spise. Typisk skriger kroppen efter “noget” – og når man så begynder at spise “normalt” igen, tager man på igen og gerne lidt til.

Vi har linket til en artikel fra www.sygevoksne.dk , som utrolig godt beskriver det vi tror på, og har erfaring med. Brug et par minutter på den:-)

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk