Ledercoaching. vælg en professionel erhvervscoach

Ledercoaching

Ledercoaching er for ledere der ønsker positiv udvikling. Du vil have endnu mere ud af lederrollen, udforske dine potentialer.  

Vi hjælper dig i mål med dine ønsker, mål, og udfordringer, og vi gør det med høj energi, og entusiasme.

Vi har mange års erfaring med professionel ledercoaching og ledersparring, og så tilbyder vi dig  tilmed et helt særligt Premium ledercoaching forløb, med tilfredshedsgaranti:

No Cure – No Pay

Indholdsfortegnelse - ledercoaching

Premium Ledercoaching forløb

Premium ledercoachingforløbet er ikke kun et spørgsmål om at vi giver dig garanti.

Du bliver centrum i en målrettet og fokuseret proces, hvor du får en indsigt, og viden der booster din udvikling, og bringer dig i mål med overbevisende resultater.

Ledercoaching i øjenhøjde

Er ledercoaching noget for dig? Måske er du nyudnævnt leder! Måske ønsker du, at arbejde med et eller flere aspekter af din lederrolle!

Det kunne også være, at du ønsker at arbejde med dine kompetencer, eller egne ressourcer! Eller handler det om karriere udvikling?

Uanset hvad du, som leder, har på hjertet, kan vi med ledercoaching hjælpe dig videre, mod endnu større succes. Uanset om du har erfaring med coaching eller ej.

Ledelseskommunikation

Ledelseskommunikation er et kapitel for sig selv inden for lederrollen. Man kan sige det er selve hjertet i ledergerningen. man kan være nok så skarp til strategi og planlægning! 

Hvis man ikke er i stand til at kommunikere tilstrækkeligt falder alt til jorden. Gør ledelseskommunikation til en central del af dit ledelsesudviklings forløb, og bliv knivskarp til at skære igennem. Med ledercoaching Undgår du at blive misforstået, og bliver i stedet verdensmester til at skabe trivsel og motivation omkring dig.

Ledercoaching er også ledelses coaching

Ledelsescoaching er en god mulighed for at have en sikkerhedsline på hånden. ledelsescoaching kan bruges til ethvert aspekt af lederjobbet, og kan ses som en mulighed for løbende at vurdere og efterfølgende handle på de forskellige ledelsmæssige udfordringer, der nu engang opstår. 

På den måde får du indarbejdet en form for ledelses strategi der sikrer dig løbende optimeringer i din lederrolle. Vi er aldrig længere væk end telefonen, så med ledercoaching kan det blive slut med at stå alene med de vurderinger og beslutninger der presser sig på.

Ledercoaching - ONLINE, hos os, eller hos dig.

Du bestemmer! Vi kan mødes online, på vores private, sikre og krypterede videomødeplatform. Vi kommer også gerne til dig, og tilbyder ledercoaching på din arbejdsplads, eller privat. Vi dækker en større del af Sjælland.

Du er selvfølgelig også meget velkommen hos os, i vores hyggelige lokaler i Korsør, tæt på motorvejen.

Lederudvikling

Om du er nyudnævnt og uerfaren leder, eller har mange års erfaring som modet leder, er ikke afgørende for dit udviklingspotentiale. 

Det eneste der har betydning er din egen indstilling, og lysten til at udvikle på din lederrolle. Vi har erfaring, og faglig viden til at møde dig hvor du er. Og derfra er det rent parløb, samarbejde og passende afstemt medspil og modspil.

I din ledelsesudvikling kan vi arbejde med alle aspekter af lederrollen, lige fra selvledelse, til ressourceoptimering. Og vi tager selvfølgelig praktisk afsæt i præcis din job situation. Så om du er personaleleder, eller faglig leder er ikke afgørende. Med ledercoaching kan vi håndtere enhver ledelsesmæssig baggrund

Lederudvikling er et ledercoaching FORLØB

Lederudvikling er en proces. Derfor vil der også altid være tale om en eller anden form for forløb. Et lederudviklings forløb starter altid op med en grundig forsamtale, hvor vi lærer hinanden lidt at kende, og derfra finder vi sammen ud af hvad der er behov for. 

Både i forhold til omfang, økonomi og praktik. Og der er flere muligheder. Vi kan mødes hos dig, eller hos os. Vi kan mødes på telefonen, eller en af onlineplatformene der findes. Og det er både optimalt, og ganske normal praksis at mixe de forskellige muligheder efter temperament og behov. det kunne være oplagt at vores Premium ledercoaching forløb!

Dit udbytte efter ledercoaching:

Tillid til dig selv

Du er (meget) mere i stand til at anerkende dig selv, og mindre afhængig af andres anerkendelse. Du står 100 % ved dig selv, og du ved du er dygtig. Du er fri for at dvæle ved tidligere fejl og misforståelser, og du er afklaret og tillidsfuld i forhold til fremtiden.

Mental klarhed

Du ved hvad du vil, og hvad du ikke vil. Du gennemskuer de mønstrer, der driller dig, og dem der hjælper dig. Det taktiske spil omkring dig er gennemskuet, og du kender de nødvendige greb for at trives i det. Du træffer sikre beslutninger, og hviler 100 % i dem.

Stabil indre ro

Du kender dine ønsker og mål, men samtidig er du ikke styret af dem mentalt og følelsesmæssigt. Du er faktisk inderligt afklaret med at dit professionelle virke kun er et arbejde, og fordi du er afklaret med dine kerneværdier, er dit job ikke personligt, men dybt professionelt.

Ydre gennemslagskraft

Du fremstår balanceret, og med en overbevisende gennemslagskraft, og du får som oftest dine ting igennem. Du holder fast, og argumenterer med autoritet og tilpas tyngde. Du føler dig aldrig presset . Og derfor udgår du at blive domineret af andre.

Serviceområde for leder coaching:

Vi hare et stort serviceområde, og dækker en stor del af Sjælland, særligt Sydsjælland, Vestsjælland og MidtSjælland:

  • Korsør
  • Skælskør
  • Slagelse
  • Næstved
  • Kalundborg
  • Sorø
  • Ringsted
  • Holbæk
  • Køge

FAQ - leder coaching

Typisk starter vi med et formøde, hvor vi vender situationen, og tester kemi. Hvis vi rammer den rette bølgelængde (og det har vi erfaring med), aftaler vi en opstartsramme. det kan være 3 – 10 sessions. 

Herefter starter vi på vores samtaler. Vi evaluerer løbende, og justerer indsatsen efter dit behov. Du bestemmer (løbende) om vi mødes hos dig, eller hos os, eller om vi tager kontakt over telefonen eller Skype. Fra start kan der være en uge mellem ledercoaching sessions, og senere helt op til flere måneder. Men det blive naturligvis altid tilpasset dit behov.

Både ja og nej. Mest nej! En session varer godt en time, så det burde ikke være et problem at finde tiden. Når det er sagt, må du naturligvis forvente at vi sammen sætter en række processer i gang, som du har brug for at bearbejde. Det foregår i mellem vores ledercoaching sessions, men da det er processer som du bearbejder med dine tanker, kræver det ikke at du sætter særlig tid af til det.

Det kommer naturligvis an på hvad situationen er. Ledercoaching forløb varierer helt fra 1 – 10/20 sessions, og tidsmæssigt fra en uge til flere år. Når det er sagt er det værd at bemærke at Larsen og Ravn.dk tilbyder ledercoaching til ret konkurrencedygtige priser. det hænger sammen med at vi har mange privatkunder, og vi differentierer ikke prismæssigt mellem private og erhverv. Erhverv bliver blot tillagt moms . Derfor kommer du ret langt for 4.000 kr. – 10.000 kr. ekskl. moms. Se priser og vilkår HER.

Det er HELT almindeligt at opleve besvær med at sætte præcise ord på de udfordringer man oplever som leder. Men det er ikke noget problem, vi har alle de teknikker der er brug for, så du kan være helt sikker på at vi sammen nok skal overskue din situation, og få sat ord på.

Særligt store, og mellemstore organisationer kan have glæde af et erhvervscoaching-klippekort, som kan benyttes af alle medarbejdere, i alle situationer. Klippekortet kan frit bruges til alle former for erhvervscoaching, naturligvis også ledercoaching. Et erhvervs-klippekort gør at HR-partnere altid har en løsning i skuffen, når der er behov for en professionel hjælpehånd: leder udvikling, medarbejder udvikling, samarbejds-issues, personlige issues, stresshåndtering osv. Erhvervscoaching klippekortet har ingen udløbsdato.

For at svare på spørgsmålet, er det nødvendigt at kigge på hvad ledercoaching tilbyder.

Når du oplever en udfordring, vil din opgave altid være at finde en acceptabel løsning, og iværksætte visse handlinger. Simpelt nok.

Som leder vil det dog altid hænge sammen med forskellige elementer i den del af dig du forstår som din personlighed/identitet. mere kompliceret?

En anden udfordring er alle de situationer, hvor du støder på nyt ansvar, nye områder, nye udfordringer. I sådanne situationer kan du ikke trække på dine allerede etablerede erfaringer, så nu har du brug for kreativitet, og en del andre ressourcer, – feks. mod, intuiton, og mange andre.

Leder coaching tilbyder dig at fokusere på dine tanker, etablere ressourcer og nye strategier i dig selv, så du derved kommer til at opleve størst mulig succes og komfort med alle typer arbejdssituationer.

Som leder kan du se dig selv som et redskab, feks. en bil. Du er måske allerede en Mercedes, men hvorfor ikke udvikle dig videre, så du bliver en fuldblods Ferrari?

Vi tror på dit potentiale.

Ledelses former

Ledercoaching hjælper dig med at udvikle din lederrolle, så den passer ind i præcis den situation du befinder dig i:

Input til din ledercoaching

At opdage eller genkende alle tegnene på god og dårlig ledelse er altid et godt afsæt i egen ledelsesudvikling:

Garanti ordning - Erhvervs forløb

Når du vælger at starte et erhvervsforløb hos os vil vi gerne kvittere for din tillid, og tilbyde dig en garantiordning, eller det der kaldes No cure – No pay.  Klik på videoen, og se hvad tilbuddet indebærer

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04.

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk