Selvtillid hypnose med hypnoterapeut Linda Ravn Larsen

Selvtillid hypnose

Avanceret selvtillid hypnose er udviklet og målrettet til dig, der oplever tvivl og usikkerhed på dig selv, og dine præstationer.

Hvis du har svært ved at træffe beslutninger, sige din mening til andre, eller på andre måder ikke tror på dig selv, er selvtillid hypnose en oplagt løsning.

Her på siden kan du læse alt om vores selvtillid hypnose, du kan finde priser, og du kan finde ledige hypnose tider og booke dine tider online.

Indholdsfortegnelse: Selvtillid hypnose:

Selvtillid handler om troen på egne evner til at præstere og opnå resultater i specifikke situationer, såsom at holde en tale eller bestå en eksamen. Selvværd handler om den overordnede værdi, du tillægger dig selv som person, altså hvordan du generelt føler om dig selv og din egen værdi.

Kort sagt:

– Selvtillid: Tro på egne evner.
– Selvværd: Vurdering af egen værdi.

Ja, – det kan du være helt sikker på! Selvtillid hypnose er udviklet til at give dig troen på dig selv, så det en gang for alle bliver slut med at tvivle.

Det siger vores hypnose kunder...

Søren RaSor RaarupMental træning via hypnose
Læs mere
"Linda gav mental træning via hypnose - muligvis på samme niveau som det Wozniacki og andre sportsstjerne får det. Husk dog på at det er dig selv, der skal udnytte de mentale redskaber og få dem til at give resultater. Det hjælper også at man - ved at have fået den træning - egentligt har lavet en usagt og uskrevet kontrakt om at man vil gøre en extra indsats. Så har du brug for et extra skub for at gennemført noget, så var dette måske en idé. Intet at tabe - alt at vinde. God fornøjelse."
HanneJeg har været til hypnose hos Linda tre…
Læs mere
"Jeg har været til hypnose hos Linda tre gange og det, der er sket med min selvudvikling er så ubeskriveligt. Jeg vil til en hver tid anbefale Larsen & Ravn og det er ikke sidste gang jeg har benyttet mig af hypnose hos Linda"
Pia LarsenKæmpe anbefaling herfra.
Læs mere
"Kæmpe anbefaling herfra. Linda har efter få gange hjulpet mig til et liv hvor jeg har fået mere selvværd selvtillid og kan sige fra og ikke mindst sige “pyt” til det meste ❤️ Tusind tak Linda Mange hilsner Pia"
HanneHypnoseterapi…
Læs mere
"Mødet med Linda var en meget behagelig og tryg oplevelse. Hun er meget professionel og utrolig imødekommende. Med den fineste tilgang, fik hun hurtigt sporet sig ind på sagens kerne - og på få gange var mine udfordringer løst. Jeg kan på det varmeste anbefale Linda, I alt taknemmelighed, fra Hanne:)
KUJeg havde problemer med præstation…
Læs mere
Jeg havde problemer med præstation foran publikum - og det ville jeg gerne have hjælp til. Jeg kontaktede Linda, og vi fik sat en samtale op, for at finde ud af om hun kunne hjælpe mig. Det kunne hun - og 3 dage senere havde jeg en session. Jeg følte mig meget tryg, og havde ingen forventninger. Behagelig session med Linda, og 3 dage senere skulle det afprøves. Det havde virket 😊😊👏🏻❤️ - jeg havde 2 præsentationer/ undervisning den uge og jeg var på nippet til at nyde det. Det føltes ret vildt!! Linda Lan på det varmeste anbefales."

Vi anerkender, at hver persons rejse til “et bedre liv” er unik. Derfor er vi her for at lytte, forstå og skabe et trygt rum, hvor du kan udforske dine tanker, følelser og drømme.

Sammen arbejder vi på at skabe balance, velvære og personlig udvikling. Vores kunders oplevelser er hjertet af vores praksis.

Selvtillid hypnose er avanceret hypnoterapi

Manglende selvtillid kan virkelig spænde ben for at leve et godt og frit liv. Og ikke nok med det; det kan også betyde at du slet ikke får bygget dit liv op, på grund af tvivlen på dig selv, og dine evner.

Find troen på dig selv:

Hvis det er tid til at gøre op med de fastlåste mønstre, er avanceret selvtillid hypnose en fantastisk mulighed for dig.

Avanceret selvtillid-hypnose er en hypnoterapeutisk proces, hvor vi arbejder systematisk og målrettet med præcis de elementer der forårsager problemerne i din tillid til dig selv. 

Du kommer helt ind til kernen, og herfra får du løst op for gamle støvede tanke -, og adfærdsmønstre. Du får lokaliseret, og opløst de blokeringer der måtte være, og du kommer til at finde helt nye måder at være dig selv på.

Det bliver det mest naturlige i verdenen for dig at tro på dig selv; helt ind i knoglerne!  Glæd dig 🙂

Mød din selvtillid hypnotisør

Linda er medstifter af Larsen og Ravn, og er en meget erfaren og topprofessionel hypnoterapeut og hypnotisør.

Linda arbejder med avanceret hypnose, og hun har, gennem årene, hjulpet 1000 vis af mennesker med at løse deres personlige problemer.

Serviceområde for selvtillids hypnose

Hvis du bor inden for vores serviceområde, kan du booke selvtillid hypnose hjemme hos dig selv. Vi dækker en stor del af Sjælland, særligt Sydsjælland, Vestsjælland og Midtsjælland:

 • Korsør
 • Skælskør
 • Slagelse
 • Næstved
 • Sorø
 • Ringsted
 • Køge
 • Kalundborg
 • Holbæk

Bonus om selvtillid

Avanceret selvtillid hypnose er en metode der fører dig trygt og sikkert gennem den nødvendige proces.

Men det betyder også at dårlig selvtillid er ikke bare noget man kan fjerne. Derimod kan dårlig selvtillid ændres til en god og passende selvtillid, men det vil altid være en proces du skal gennemføre.

Henvisningslinks til videnskabelige kilder, der undersøger hypnoterapiens effekt som behandlingsform for lav selvtillid:

 1. PubMed:

   – Forskningsartikler om hypnoterapi til forbedring af selvtillid: [PubMed – Hypnoterapi til Selvtillid](https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=hypnotherapy+self-esteem)

 

 1. National Institutes of Health (NIH):

   – NIH’s ressource om hypnose og selvtillid: [NIH – Hypnose til Selvtillid](https://www.nih.gov/search?utf8=%E2%9C%93&affiliate=nih&query=hypnotherapy+self-esteem)

 

 1. American Psychological Association (APA):

   – APA’s artikel om hypnose og selvtillid: [APA – Hypnose og Selvtillid](https://www.apa.org/monitor/2011/01/hypnosis)

 

 1. International Journal of Clinical and Experimental Hypnosis:

   – Forskningsartikler om hypnose og forbedring af selvtillid: [IJCEH – Hypnoterapi til Selvtillid](https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/00207144.2013.810659)

 

 1. British Psychological Society (BPS):

   – BPS’s ressource om hypnose og selvtillid: [BPS – Hypnose til Selvtillid](https://www.bps.org.uk/news-and-policy/hypnotherapy-and-its-efficacy)

 

 1. Journal of Consulting and Clinical Psychology:

   – Forskningsartikel om hypnose og dens effekt på selvtillid: [JCCP – Hypnoterapi til Selvtillid](https://psycnet.apa.org/record/1988-97459-000)

 

Linkene  giver pålidelig dokumentation for hypnoterapiens effektivitet som en behandlingsmetode for lav selvtillid.

Selvtillid hypnose FAQ:

Ja, hvis din bopæl befinder sig inden for vores serviceområde:

 • Korsør
 • Skælskør
 • Slagelse
 • Næstved
 • Kalundborg
 • Holbæk
 • Sorø
 • Ringsted
 • Køge

Selvtillid-hypnose koster det samme som vores andre hypnose ydelser. du finder en prisoversigt her.

Et avanceret selvtillid hypnose forløb, er altid individuelt. Derfor er der ikke nogen fast længde på forløbet. Til oplysning kan et forløb variere fra 2 til 8 sessions, alt efter situationen.

HUSK: Vi starter altid med en GRATIS afklaring, hvor du vil kunne få en langt mere præcis indikation af omfanget.

Har du et spørgsmål til os?

Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål som du ikke har fået besvaret? Så er du meget velkommen til at sende os en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.

Du kan også tage et kig i vores artikler

Tag springet. Vi hjælper dig med din personlige udvikling og omsorg gennem hypnose, terapi og coaching.

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk