Selvværd hypnose med hypnotisør Linda Ravn Larsen. Serviceområde: Korsør, Skælskør, Slagelse, Næstved, Sorø, Ringsted, Køge

Selvværd hypnose

Avanceret selvværd hypnose er udviklet til effektiv selvværds optimering.

Få hjælp til at finde ind til din inderste kerne, hvor din selvkærlighed blomstrer, og hvor der ikke er plads til selvbebrejdelser, og selvkritik.

Med selvværd hypnose kommer du ind i en positivt vibrerende proces, hvor du for altid lægger det dårlige selvværd bag dig. 

Glæd dig til et liv hvor du ikke er i tvivl om at du er meget mere end nok.

Indholdsfortegnelse - Selvværd hypnose:

Selvværd hypnose giver dig indre værdier

Som menneske er du centrum i dit eget liv; derfor er det helt uhørt hvis du ikke trives, og blomstre inden i dig selv.

Med avanceret selvværd-hypnose trænger vi helt ind i dit inderste, og derfra starter vi en vidunderlig proces. 

Du kommer til at opleve at dit eget værd sætter en sund, og levedygtig knop, for senere i processen at springe ud, som den smukkeste blomst.

Avanceret selvværd hypnose i praksis

Avanceret selvværd hypnose er en tilpasset, og målrettet hypnoterapi proces. Du kommer til at opleve at alle blokeringer bliver opløst, og hvis der sidder fastlåste traumer fra din barndom, bliver de håndteret så de slipper grebet om dig.

Dine bebrejdelser til dig selv, og din selvkritiske sans bliver dæmpet, og der kommer til at vokse et dejligt miljø inden i dig, fyldt med forståelse, og kærlighed for dig selv.

Mød din selvværd hypnotisør

Linda er i fint selskab, blandt landets mest erfarne og dygtige hypnotisører/hypnoterapeuter.

Udover at være en meget dygtig og erfaren hypnoterapeut, er Linda kendt for at rumme en helt særlig forståelse for det enkelte menneske, hvilket har betydet at hun har hjulpet 1000 vis af mennesker gennem årende.

Et af Lindas specialer er selvværd hypnose.

Serviceområde for selvværd hypnose

Vi dækker en stor del af Sjælland, særligt Sydsjælland, Vestsjælland og Midtsjælland. Du kan booke selvværd hypnose hjemme på din adresse, hvis du er bosiddende inden for vores serviceområde:

  • Korsør
  • Skælskør
  • Slagelse
  • Næstved
  • Sorø
  • Ringsted
  • Køge
  • Kalundborg
  • Holbæk

Dårligt selvværd: En social udfordring

Lavt selvværd betyder ofte problemer med det sociale liv.

Overordnet set, er der to (modsatrettede) copingstrategier: Den ene beskriver dem der trækker sig, bøjer af og tier i sociale sammenhænge (fluen på væggen).

Den anden copingstrategi beskriver dem der hævder sig, og altid ved bedre, kan bedre, og på den måde tegner et urealistisk positivt selvbillede for omgivelserne.

Om du er introvert, ekstrovert, eller hvilken “type” man er, er det naturligvis afgørende vigtigt for livskvaliteten at kunne fungerer socialt.

Med selvværdhypnose, kan du få fat i  problemernes kerne, og ændre dit sociale liv. Det er en god anledning til at gøre op med Janteloven.

Selvværd hypnose FAQ

NEJ, og desværre. Det ville være dejligt, hvis det sagde en….to…tre…bum, og alle problemer var borte.

Dårligt selvværd kan IKKE bare forsvinde, uden en indsats.

Selvværd er først og fremmest den “valuta” du anvender, når du registrer din egen værdi. Det vil sige: Hvad er det for tanker og følelser du oplever om dig selv.

Et sundt, og velfungerende selvværd er kendetegnet ved at du føler dig i øjenhøjde med andre mennesker, og holder af dig selv. med hud og hår! Hvorimod et lavt, og usundt selvværd er kendetegnet ved at du føler dig undervurderet, og mindreværdig.

Det er indlysende at det er en skidt forudsætning for livet, hvis den grundlæggende præmis er at man ikke er god nok i forhold til alle de andre 7.5 milliarder mennesker.

Selvværd hypnose arbejder målrettet med lige præsis hvad selvværd består af: bevidste, og ubevidste tanker (om sig selv og andre) og følelsesmæssige programmeringer.

Prisen på selvværd-hypnose hos Larsen og Ravn.dk er den samme som alle andre ydelser vi tilbyder. Du kan se vores priser HER.

Det kan være en god ide at starte med en forsamtale. Derved får vi et præcist indtryk af din situation, og vi kan give dig et kvalificeret forslag til et muligt forløb. En forsamtale er naturligvis helt uforpligtende, og så er det en rigtig god anledning til at fastslå om vi matcher kemi.

Når du læser om vores priser og vilkår, vil du også støde på tilbuddet om BUS sessions, hvilket kan være en rigtig god og prisbillig metode at arbejde med dit selvværd gennem hypnose.

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk