Afspil video om Selvværd hypnose med hypnosespecialist Linda Ravn Larsen fra Larsen og Ravn.dk

Se en kort video om Lindas avancerede selvværd hypnose. Den varer ca. 2 minutter.

Selvværd hypnose

Avanceret selvværd hypnose er udviklet til effektiv selvværds optimering.

Få hjælp til at finde ind til din inderste kerne, hvor din selvkærlighed blomstrer, og hvor der ikke er plads til selvbebrejdelser, og selvkritik.

Med selvværd hypnose kommer du ind i en positivt vibrerende proces, hvor du for altid lægger det dårlige selvværd bag dig. 

Glæd dig til et liv hvor du ikke er i tvivl om at du er meget mere end nok.

Indholdsfortegnelse - Selvværd hypnose:

Det siger vores hypnose kunder...

AnonymLinda er ikke bare en OVERMÅDE DYGTIG…
Læs mere
"Linda er ikke bare en OVERMÅDE DYGTIG hypnoterapeut, men også ET HELT IGENNEM FANTASTISK MENNESKE!!! Jeg kom hos Linda for at lægge en større problematik bag mig. Undervejs i forløbet ønskede jeg også at tage andre af livets genvordigheder op til revision. Hvert et ønske tog Linda med i behandlingen og det altid med nænsom, respektfuld og kærlig vejledning. Efter ganske få behandlinger føler jeg mig opfyldt af en følelse af mild kærlighed, kampgejst og mod på livet. At skulle lægge problematikker bag sig kan være uhyre svært, men med Linda i ryggen kan det lykkes. Kæreste Linda, jeg er så ubeskriveligt taknemmelig, og det glæder mig, at der findes mennesker som dig."
LauraKAN HELT KLART ANBEFALES !!!!
Læs mere
"Helt perfekt oplevelse og jeg havde problemer med noget jalousi og har virkelig kæmpede med det i langt tid af mit forhold også gang jeg det her sted og fik hypnose for jalousi og syntes virkelig det hat virket godt KAN HELT KLART ANBEFALES!!!!!"
Mannah SommerVarm og seriøs behandling.
Læs mere
"Jeg har flere gange været i hypnose guidet af Linda, og jeg har været mere end tilfreds hver gang. Linda er et utroligt behageligt menneske, og jeg føler mig fuldstændig tryg i hendes hænder. Virkelig behagelig stemme og varm personlighed, som gør at jeg tør "give slip" og koncentrere mig fuldstændig om behandlingen - som jeg også har mærket effekt af hver gang. Jeg har i hvert eneste minut i Lindas selskab følt mig godt tilpas, respekteret og mødt der hvor jeg er i mit liv lige nu. Jeg kan slet ikke rose nok. Mange tak Linda, for de forandringer du har hjulpet mig med i mit liv, indtil videre - og for dit smittende gode humør!"
Lisbeth S.Kan varmt anbefale Linda og hendes…
Læs mere
"Kan varmt anbefale Linda og hendes hypnose af børn. Man føler sig meget tryg i hele forløbet og intet hastes igennem, men tager det gang til gang. Og så er Linda jo bare utrolig sød og meget nem at snakke med – også for børn. Trænger vi et skub igen, så ved man godt hvor man skal søge hen :-)"
KUJeg havde problemer med præstation…
Læs mere
"Jeg havde problemer med præstation foran publikum - og det ville jeg gerne have hjælp til. Jeg kontaktede Linda, og vi fik sat en samtale op, for at finde ud af om hun kunne hjælpe mig. Det kunne hun - og 3 dage senere havde jeg en session. Jeg følte mig meget tryg, og havde ingen forventninger. Behagelig session med Linda, og 3 dage senere skulle det afprøves. Det havde virket 😊😊👏🏻❤️ - jeg havde 2 præsentationer/ undervisning den uge og jeg var på nippet til at nyde det. Det føltes ret vildt!! Linda Lan på det varmeste anbefales."

Vi anerkender, at hver persons rejse til “et bedre liv” er unik. Derfor er vi her for at lytte, forstå og skabe et trygt rum, hvor du kan udforske dine tanker, følelser og drømme.

Sammen arbejder vi på at skabe balance, velvære og personlig udvikling. Vores kunders oplevelser er hjertet af vores praksis.

Selvværd hypnose giver dig indre værdier

Som menneske er du centrum i dit eget liv; derfor er det helt uhørt hvis du ikke trives, og blomstre inden i dig selv.

Med avanceret selvværd-hypnose trænger vi helt ind i dit inderste, og derfra starter vi en vidunderlig proces. 

Du kommer til at opleve at dit eget værd sætter en sund, og levedygtig knop, for senere i processen at springe ud, som den smukkeste blomst.

Avanceret selvværd hypnose i praksis

Avanceret selvværd hypnose er en tilpasset, og målrettet hypnoterapi proces. Du kommer til at opleve at alle blokeringer bliver opløst, og hvis der sidder fastlåste traumer fra din barndom, bliver de håndteret så de slipper grebet om dig.

Dine bebrejdelser til dig selv, og din selvkritiske sans bliver dæmpet, og der kommer til at vokse et dejligt miljø inden i dig, fyldt med forståelse, og kærlighed for dig selv.

Links til videnskabelig dokumentation om hypnosens effekt på lavt selvværd

Direkte links til videnskabelige kilder, der undersøger hypnoterapiens effekt som behandlingsform og hjælp til lavt selvværd:

 

 1. National Institutes of Health (NIH):

   – NIH’s ressource om hypnose og dens anvendelse til behandling af psykologiske problemer: [NIH – Hypnose til Psykologiske Problemer](https://www.nih.gov/search?utf8=%E2%9C%93&affiliate=nih&query=hypnotherapy+for+self-esteem)

 

 1. PubMed:

   – Forskningsartikler om hypnoterapi til behandling af lavt selvværd på PubMed: [PubMed – Hypnoterapi til Lavt Selvværd](https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=hypnotherapy+self-esteem)

 

 1. American Psychological Association (APA):

   – APA’s artikel om hypnose og selvværd: [APA – Hypnose og Selvværd](https://www.apa.org/topics/self-esteem/hypnosis)

 

 1. International Journal of Clinical and Experimental Hypnosis:

   – Forskningsartikler om hypnose og selvværd: [IJCEH – Hypnoterapi til Selvværd](https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/00207144.2020.1778625)

 

 1. Journal of Clinical Psychology:

   – Artikel om effektiviteten af hypnose til forbedring af selvværd: [JCP – Hypnose til Selvværd](https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1002/jclp.20200)

 

 1. National Center for Complementary and Integrative Health (NCCIH):

   – Ressourcer om hypnose som en metode til at forbedre selvværd: [NCCIH – Hypnose til Selvværd](https://www.nccih.nih.gov/health/hypnosis)

 

Disse kilder giver pålidelig dokumentation for hypnoterapiens effektivitet som behandlingsmetode for lavt selvværd.

Mød din selvværd hypnotisør

Linda er i fint selskab, blandt landets mest erfarne og dygtige hypnotisører/hypnoterapeuter.

Udover at være en meget dygtig og erfaren hypnoterapeut, er Linda kendt for at rumme en helt særlig forståelse for det enkelte menneske, hvilket har betydet at hun har hjulpet 1000 vis af mennesker gennem årene ved hjælp af klinisk hypnoterapi.

Et af Lindas specialer er selvværd hypnose.

Serviceområde for selvværd hypnose

Vi dækker en stor del af Sjælland, særligt Sydsjælland, Vestsjælland og Midtsjælland. Du kan booke selvværd hypnose hjemme på din adresse, hvis du er bosiddende inden for vores serviceområde:

 • Korsør
 • Skælskør
 • Slagelse
 • Næstved
 • Sorø
 • Ringsted
 • Køge
 • Kalundborg
 • Holbæk

Dårligt selvværd: En social udfordring

Lavt selvværd betyder ofte problemer med det sociale liv.

Overordnet set, er der to (modsatrettede) copingstrategier: Den ene beskriver dem der trækker sig, bøjer af og tier i sociale sammenhænge (fluen på væggen).

Den anden copingstrategi beskriver dem der hævder sig, og altid ved bedre, kan bedre, og på den måde tegner et urealistisk positivt selvbillede for omgivelserne.

Om du er introvert, ekstrovert, eller hvilken “type” man er, er det naturligvis afgørende vigtigt for livskvaliteten at kunne fungerer socialt.

Med selvværdhypnose, kan du få fat i  problemernes kerne, og ændre dit sociale liv. Det er en god anledning til at gøre op med Janteloven.

Selvværd hypnose FAQ

NEJ, og desværre. Det ville være dejligt, hvis det sagde en….to…tre…bum, og alle problemer var borte.

Dårligt selvværd kan IKKE bare forsvinde, uden en indsats.

Selvværd er først og fremmest den “valuta” du anvender, når du registrer din egen værdi. Det vil sige: Hvad er det for tanker og følelser du oplever om dig selv.

Et sundt, og velfungerende selvværd er kendetegnet ved at du føler dig i øjenhøjde med andre mennesker, og holder af dig selv. med hud og hår! Hvorimod et lavt, og usundt selvværd er kendetegnet ved at du føler dig undervurderet, og mindreværdig.

Det er indlysende at det er en skidt forudsætning for livet, hvis den grundlæggende præmis er at man ikke er god nok i forhold til alle de andre 7.5 milliarder mennesker.

Selvværd hypnose arbejder målrettet med lige præsis hvad selvværd består af: bevidste, og ubevidste tanker (om sig selv og andre) og følelsesmæssige programmeringer.

Prisen på selvværd-hypnose hos Larsen og Ravn.dk er den samme som alle andre ydelser vi tilbyder. Du kan se vores priser HER.

Det kan være en god ide at starte med en forsamtale. Derved får vi et præcist indtryk af din situation, og vi kan give dig et kvalificeret forslag til et muligt forløb. En forsamtale er naturligvis helt uforpligtende, og så er det en rigtig god anledning til at fastslå om vi matcher kemi.

Når du læser om vores priser og vilkår, vil du også støde på tilbuddet om BUS sessions, hvilket kan være en rigtig god og prisbillig metode at arbejde med dit selvværd gennem hypnose.

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk