Angst hypnose med hypnotisør Linda Ravn Larsen. Serviceområde: Korsør, Skælskør, Slagelse, Sorø, Ringsted, Køge

Angst hypnose

Avanceret angst hypnose er særligt udviklet til bearbejdelse af angstreaktioner, og fjernelse af de blokeringer der forhindrer angsthåndtering.

Angst hypnose er et tilpasset hypnoterapeutisk forløb, hvor du får den nødvendige hjælp til at komme ud på den anden side; der hvor angsten er noget du har lagt bag dig! Og du på ny  er begyndt at leve et frit liv, uden hæmninger.

Indholdsfortegnelse - Angst hypnose

Med angst hypnose slipper du fri af grebet

Avanceret angst hypnose, er et målrettet hypnoterapi forløb, hvor du kommer til at opleve en helt ny, og befriende indsigt i dig selv. 

Først og fremmest kommer du i kontakt med en dyb indre ro, men med angst-hypnose, kommer du også til få klarhed over de bagvedlæggende årsager, og de triggere der har forårsaget angsten. 

Du vil finde nemme, og enkle håndterings metoder for angst reaktionerne, og i det hele taget vil angst blive en langt mindre del af dig, og dit liv

Angst hypnose er en avanceret hypnoterapeutisk proces

Angsthypnose skal ses som et meget seriøst og (mere) effektivt alternativ til andre terapeutiske metoder, og psykolog samtaler.

Med avanceret hypnoterapi, bliver hele det kompleks der rummer din oplevelse af angst bearbejdet, og nænsom ændret, så du kan blive sat fri

Mød din angst hypnoterapeut

Linda Ravn Larsen er medstifter af Larsen og Ravn, og har arbejdet professinelt med hypnose, og hypnoterapi i snart 15 år. Hun har hjulpet 1000 vis af mennesker med personlige problemer; også angst.

Få angst hypnose hjemme hos dig selv

Vi dækker en stor del af Sjælland, særligt Sydsjælland, Vestsjælland og Midtsjælland. Hvis du er bosiddende inden for vores serviceområde kan du booke angst hypnose hjemme hos dig selv:

Serviceområde:

  • Korsør
  • Skælskør
  • Slagelse
  • Næstved
  • Sorø
  • Ringsted
  • Køge
  • Kalundborg
  • Holbæk

Har du akut brug for angsthåndtering

Hvis du er hårdt ramt af angstanfald, kan det være sin sag at vente på at komme igang med angst hypnose. Vi har skrevet en artikel med nogle gode råd til at håndtere angstanfald; måske kan det hjælpe dig videre?

Angst hypnose FAQ:

Avanceret angst hypnose er et specialiseret hypnose,- og hypnoterapi forløb, der støtter og hjælper dig hele vejen gennem den proces det er, at lægge angsten bag sig.

Det betyder at angst ikke kan fjernes, men derimod bearbejdes; uanset behandlingsform. Hypnose er den hurtigste, og mest målrettede vej gennem processen.

Avanceret angsthypnose koster præcis det samme som vores øvrige hypnose ydelser. Du kan se en oversigt over vores priser her.

Avanceret angst hypnose er et individuelt tilbud til angstramte. Derfor bliver forløbet altid tilpasset den enkeltes situation.

Vi starter altid med en gratis afklaring, og under afklaringen får du et kvalificeret bud på Lindas vurdering af behandlings omfanget.

Ind i mellem bliver vi spurgt om vi giver garanti på vores ydelser:

Vi garanterer IKKE dine resultater (det er dit eget ansvar).

Til gengæld garanterer vi dig at vi er er bundærlige, og at vi tager det fulde faglige ansvar for din proces.

På den måde kan vi garantere dig, at du ikke kommer til at spilde UNØDIGE penge, eller din tid.

Har du et spørgsmål til os?

Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål som du ikke har fået besvaret? Så er du meget velkommen til at sende os en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.

Du kan også tage et kig i vores artikler

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk