Terapi

Terapi er nok den mest udbredte metode til at opnå positive forandringer, og ligge fortiden bag sig.

Hvis du er kørt fast i mistrivslens dystre rundkørsel, er vi klar til at give dig en terapeutisk hjælpehånd, så du får fundet afkørslen, og kommer videre.

Vi er eksperter i at løse fastlåste problemstillinger, og vi tilbyder dig et helt særligt ståsted, hvor du på en tryg og komfortabel måde kan gøre op med fortidens fortrydelser.

Vi passer godt på dig undervejs, og sørger for at du lander på fødderne.

Sympatisk og forstående tilgang
Læs mere
Ulf er dybt professionel og styrer samtalerne med respekt, ligeværd og stor faglighed. Vi vil helt klart anbefale Larsen og Ravn til andre
Empatisk venlig forstående
Læs mere
Linda er meget empatisk og lyttende og så jeg er utrolig glad for at hun kommer hjem til mig. Jeg glæder mig til at hun kommer igen.
5 samtaler med Ulf
Læs mere
Det har været en fantastisk stor hjælp, både i forhold til nogle personlige og arbejdsmæssige udfordringer.
Seriøse og kompetente
Læs mere
Det har været en fantastisk "rejse" som jeg helt sikkert vil fortsætte i samarbejde. Seriøse, kompetente og super dejlige mennesker.
Værktøjer til at komme videre
Læs mere
Har været hos Ulf, pga store traumer i livet, men fik de rigtige og livsændrende værktøjer til at komme videre i min nu dejlige fremtid.
Sympatisk og forstående tilgang
Læs mere
Ulf er dybt professionel og styrer samtalerne med respekt, ligeværd og stor faglighed. Vi vil helt klart anbefale Larsen og Ravn til andre
Empatisk venlig forstående
Læs mere
Linda er meget empatisk og lyttende og så jeg er utrolig glad for at hun kommer hjem til mig. Jeg glæder mig til at hun kommer igen.
5 samtaler med Ulf
Læs mere
Det har været en fantastisk stor hjælp, både i forhold til nogle personlige og arbejdsmæssige udfordringer.
Seriøse og kompetente
Læs mere
Det har været en fantastisk "rejse" som jeg helt sikkert vil fortsætte samarbejde. Seriøse, kompetente og super dejlige mennesker.
Værktøjer til at komme videre
Læs mere
Har været hos Ulf, pga store traumer i livet, men fik de rigtige og livsændrende værktøjer til at komme videre i min nu dejlige fremtid.
Terapi med terapeuterne fra Larsen og Ravn.dk

Terapi udviklet til dig

Vi er som terapeuter, bredt uddannede, og har mange års erfaring med vores arbejde. Derfor kan vi tilbyde dig terapi, der for alvor bringer dig videre.

Samtidig er vores terapi form bygget på positiv psykologi, hvilket betyder at du kan forvente at din oplevelse med vores terapi, bliver mere positivt ladet, end hård og smertefuld.

Vores terapi sikrer også at du får en helt særlig oplevelse af refleksion, og læring du måske aldrig før har oplevet.

Hvad kan du bruge os til?

Som terapeuter kan vi hjælpe dig med at forstå dig selv, på en ny og mere konstruktiv måde, end du er vandt til. 

På den måde vil du blive i stand til, gennem terapien, at ændre på dele af dit mindset.

Man kan sige at vores terapi form, bringer dig i kontakt med din indre kerne, på en måde der gør dig i stand til at træffe nye beslutninger, og justere på dit Mindset.

Vi guider dig hele vejen, og sørger selvfølgelig for at passe på dig. Hele vejen.

Læs om vores terapi:

Mød vores parterapeut. Ulf Larsen har mange års arbejdserfaring med par i nød.

Læs mere på vores side om parterapi

Vi arbejder blandt andet med NLP terapi. Hvis du er nysgerrig på hvad det er for en terapiform kan du besøge vores side om NLP terapi

Hvis du er til praktisk, konkret tale om sammenhængen mellem adfærd og tanker er du måske interesseret i Kognitiv terapi.

Besøg vores side om Kognitiv terapi.

Er budgettet stramt? Heldigvis tilbyder vi terapi til en pris der er mere økonomisk overkommelig.

besøg vores side om Budget terapi

Vi ved godt det er svært at vælge terapi form, og finde den rette terapeut

Ja, terapi verdenen er en jungel at finde rundt i. I de følgende afsnit giver vi dig vores input til, hvordan du bedst finder rundt, og nogle velmente råd til hvordan du bedst afsøger dine muligheder.

Vær opmærksom på at det måske også kunne være noget for dig at besøge vores sider om hypnose, mentaltræning eller coaching?

Under alle omstændigheder, er du mere end velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at lære os lidt bedre at kende. Måske til en forsamtale? 

Husk at vi også er udkørende terapeuter, og meget gerne kommer hjem til dig og arbejder med terapi.

Vi uploader også løbende artikler om selvudvikling. Måske er der noget du kan bruge?

Sådan vælger du den rette terapeut

Det kan være en jungle at finde rundt i, når vi har brug for hjælp, og det gælder vel i virkeligheden, uanset om det drejer sig om at finde en tømrer, tekstforfatter, psykolog/coach eller samtale terapeut.

Så snart der er tale om ydelser, der er en kommerciel del af et marked, er der tale om konkurrence, og behov for at at tjene penge. For nogle aktører, gerne så hurtigt og så nemt som muligt. Det gælder bestemt også indenfor samtale terapi! Derfor får du her nogle fif til at træffe det rette valg:

Hvad skal du være opmærksom på når du vælger terapi?

Når du vælger terapeut til samtale terapi, er det vigtigt at du vælger en terapeut der matcher nogle af de grundindstillinger du rummer som person. 

Det er afgørende, at der er god kemi mellem dig og terapeuten, men det er mindst lige så vigtigt at du bliver mødt i dit eget verdensbillede.

Vælg en terapeut der kan finde rundt i dit verdenskort

Vi lever i en fælles verden, men med hver vores kort af den verden vi lever i! Dit kort findes kun i en udgave, -din egen…

Du har din måde at tænke og danne opfattelser på, og hvis du ligger mærke til det, vil din måde at udtrykke dig på, ofte være præget af dine grundlæggende opfattelser og tankemønstre.

Præcis på dette område, kan vi mennesker være ret forskellige, og i forhold til effektiv terapi, er det helt afgørende, at du og din terapeut er på bølgelængde.

Hvis du er en meget logisk person, med logisk tankegang, vil det være op ad bakke at arbejde med en terapeut der taler i abstrakte vendinger, om skytsengle, fornemmelser, karma, sjæl og lignende. Det betyder at du har brug for at blive mødt anderledes i din samtale terapi:

Omvendt kunne du jo være et menneske, der fungerer på et udpræget spirituelt niveau, og derfor oplever netop energier, farver, mønstre, Cosmos, engle mm. Hvis det er tilfældet, er det vigtig, at du finder en terapeut der finder sig hjemme i den type verdenskort.

Terapi i særklasse med terapeuterne Ulf Larsen og Linda Ravn Larsen fra larsen og Ravn.dk

Tag kontakt, og stil uddybende spørgsmål

Når du har foretaget en grovsortering, og fundet frem til en, eller flere terapeuter der kunne være noget for dig, så tag kontakt. 

Du kan skrive en mail, men det vil være bedst at ringe til terapeuten. Det vil være godt hvis terapeuten tilbyder en form for forsamtale. 

Er det ikke muligt, så anvend det første møde, som din egen forsamtale, hvor du beslutter om forløbet skal fortsætte, eller om du har brug for at finde en mere egnet terapeut til din samtale terapi. 

Hvis du vil have en uforpligtende terapi-snak med os, er du meget velkommen til at ringe, eller skrive.

Søg på google efter terapi eller terapeuter i det område du ønsker. Gør dig selv den tjeneste, også at kigge på side 2 og 3 i søgeresultaterne, og sæt lidt tid af til at læse om terapeuten.

Måske har du venner, veninder eller familie der har erfaringer med en god terapeut. Husk dog, at det samtidig er et spørgsmål om hvilke verdensbillede vedkommende besidder.

Besøg Trustpilot og se hvad andre brugere har af erfaring med udbydere af terapi

Vores 4 nyeste artikler om: Terapi

For at afhjælpe nogle af de dilemmaer, som den almindelig danske familie oplever til dagligt, har vi skrevet forskellige artikler, som gerne skulle kunne hjælpe dig til en bedre hverdag.

Har du et spørgsmål til os?

Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål som du ikke har fået besvaret? Så er du meget velkommen til at sende os en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.

Du kan også tage et kig i vores artikler

Tag springet. Vi hjælper dig med din personlige udvikling og omsorg gennem hypnose, terapi og coaching.

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk