Erhvervs hypnose

Har du hørt om erhvervs hypnose? Hvis ikke, kan der være rigtig god grund til at læse videre!

Erhvervs hypnose, er en virkelig effektiv metode til at slippe personlige blokeringer, der forhindre din succes i arbejdslivet. Med top professionel erhvervs hypnose får du mulighed for at få fjernet hvad end der forhindre dig i at udleve dit fulde potentiale.

– Du landet hos en af landets aller dygtigste, og mest anerkendte erhvervs hypnotisører, Linda Ravn Larsen

Glæd dig til et ukompliceret arbejdsliv, med succes og fuld trivsel.

Indholdsfortegnelse - Erhvervs hypnose:

Hypnose for flyskræk
Læs mere
Kontaktede Linda pga. flyskræk. Jeg lige gennemført 4 flyveture inden for 24 dage uden den sædvanlige angst. Vil absolut anbefale Linda!
Ti ud af ti stjerner til Linda
Læs mere
Selve hypnosen var dejlig, rolig og en afslappet session. Jeg fået styr på nogle problematikker, som jeg kan arbejde videre med.
Varm og seriøs behandling
Læs mere
Virkelig behagelig stemme og varm personlighed, som gør at jeg tør "give slip" og koncentrere mig fuldstændig om behandlingen.
Jeg var tryg under hypnosen
Læs mere
Jeg er så glad over den oplevelse jeg har haft med mit rygestop-hypnose hos Linda. Hun er et meget behageligt og roligt menneske.
En formidabel oplevelse
Læs mere
Jeg har været til hypnose en del gange og ikke 2 gange har været ens, men alle har været livgivende og givet øget min selvforståelse.
Hypnose for flyskræk
Læs mere
Kontaktede Linda pga. flyskræk. Jeg lige gennemført 4 flyveture inden for 24 dage uden den sædvanlige angst. Vil absolut anbefale Linda!
Ti ud af ti stjerner til Linda
Læs mere
Selve hypnosen var dejlig, rolig og en afslappet session. Jeg fået styr på nogle problematikker, som jeg kan arbejde videre med.
Varm og seriøs behandling
Læs mere
Virkelig behagelig stemme og varm personlighed, som gør at jeg tør "give slip" og koncentrere mig fuldstændig om behandlingen.
Jeg var tryg under hypnosen
Læs mere
Jeg er så glad over den oplevelse jeg har haft med mit rygestop-hypnose hos Linda. Hun er et meget behageligt og roligt menneske.
En formidabel oplevelse
Læs mere
Jeg har været til hypnose en del gange og ikke 2 gange har været ens, men alle har været livgivende og givet øget min selvforståelse.
Erhvervs hypnose med erhvervs hypnotisør Linda Ravn Larsen

Erhvervs hypnose løser dine udfordringer

Med erhvervs hypnose kan du løse dine fastsiddende problemstillinger, – langt hurtigere og mere effektivt.

Jeg vil næsten vædde med dig om at du er rigtig god til dit job. Men samtidig, er det også meget sandsynligt at der er et eller andet du kæmper med. Det kan være små detaljer, eller det kan være noget der fylder rigtigt meget!

Sådan er det nemlig bare! Vi lærer så meget, og vi optimerer på os selv, og vores systemer. Vi involverer os i personlig og faglig udvikling.

Alligevel er der ofte noget der bliver hængende, – noget der ikke virker, og det er ikke til at ryste af sig?

personlige blokeringer

Hypnose i erhvervslivet er en oplagt løsningsmetode. Med erhvervshypnose fjerner vi effektivt dine personlige blokeringer, og skaber trivsel, og sundt arbejdsmiljø i virksomheden

Personlige blokeringer er dele af dit mindset, eller psykologiske reaktioner, der modarbejder dine mål (og behov). Personlige blokeringer er naturlige, og helt normale. 

Erhvervscoaching, – efteruddannelse, – personlig udviklingsforløb, – faglig udvikling, er helt nødvendigt og meget værdifuldt, men hvis du virkelig vil trives og opnå succes, er det helt nødvendigt at du effektivt, og en gang for alle får fjernet de personlige blokeringer, der modarbejder alle de teknikker, metoder, og værktøjer du lærer.

Erhvervs hypnose er for alle typer virksomheder, store som små, og for alle i organisationen, lige fra direktør til produktions medarbejder.

Eksempler på personlige blokeringer der hæmmer din succes på jobbet:

 • Du bliver nervøs og usikker når du skal træffe beslutninger.
 • Du kan ikke styre dit temperament i visse situationer.
 • Du er hæmmet af generthed
 • Du bliver forvirret, når det går for hurtigt.
 • Du har en følelse af at dit arbejde ikke bliver gjort godt nok.
 • Du oplever præstationsangst når du skal fremlægge.
 • Du bruger alt for meget energi på din arbejdsdag (mere en du har)
 • Du er konfliktsky
 • Du tager det andre siger personligt.
 • Du er nærtagende
 • Du bliver hurtigt fornærmet
 • Du er firkantet og påstålig

Med erhvervshypnose kommer du til at opleve hvor simpelt det er at fjerne fastsiddende blokeringer. 

Som regel kræver det et kortere forløb på 2-4 hypnose sessions. Ind imellem er det nok med 1 enkel hypnose session, men det sker også at blokeringerne er mere sejlivede, og der skal lidt mere til 

Stress

Erhvervshypnose er nærmest designet til at forebygge alvorlig stress.

Når stress tegnene begynder at dukke op, er det om at komme i gang.

Med hypnose, bliver dine stress triggere til positive udløsere af de rette stresshåndterings teknikker.

Når først du er blevet alvorlig stressramt, er det en anden sag, men også her er erhvervshypnose uundværlig. 

Hypnose hjælper dig med at afstresse din krop, og dit nervesystem, så du langt hurtigere, og langt mindre anstrengt, kommer gennem processen.

erhvervshypnose kan med fordel kombineres med erhvervscoaching.

Lad os komme i gang

Vi starter altid med en afklaring. Afklarings samtalen er GRATIS og uforpligtende.

Du kan finde ledige tider og booke i booking menuen her på siden, eller du kan ringe eller skrive til mig.

Erhvervs hypnose eller erhvervscoaching?

Erhvervs hypnose er måske ikke så traditionelt som erhvervscoaching, og af den årsag kan det være rimeligt at se kritisk på emnet.

Der er mange myter forbundet med hypnose, og for en del danskere er hypnose lidt noget Hokus Pokus. Det er ærgerligt, for det passer simpelthen ikke. 

Hypnose er ikke en anerkendt videnskab (endnu), men til gengæld er hypnose en gennemtestet metode til at skabe blivende forandringer inden i mennesker.

Hypnose bliver også forbundet med den alternative behandler industri, hvilket igen gør at hypnose nogle gange bliver associeret med skytsengle, aura,  og Tarotkort. 

Erhvervshypnose med rødder i erhvervslivet

Larsen og Ravn.dk har sin rod i erhvervslivet, hvor vi begge har gjort karriere gennem mange år. Vi interesserer os for fakta, og resultater, hvilket har bragt os stor anerkendelse i markedet gennem årene. Fordi vi skaber resultater!

Erhvervs hypnose kan ikke erstatte erhvervscoaching. Til gengæld løser erhvervshypnose nogle grundlæggende problemstillinger (blokeringer), som forhindrer dig i at anvende de ting du finder frem til i et erhvervscoaching forløb. Effektivt og hurtigt.

Populært kan man sige:

 • Erhvervscoaching skaber refleksion, indsigt og læring. På den måde udvides dine muligheder og potentiale. Men det er ikke det samme som at du er i mål!
 • Med erhvervs hypnose, får du målrettet og effektivt fjernet de personlige blokeringer, der forhindrer dig i at anvende dine muligheder og potentiale. Og så er du i mål!

Den optimale løsning

Tag det bedste fra de to verdener. Bliv klogere på dig selv. Få hjælp til at tænke langt ud af boksen med erhvervscoaching, og fjern så de blokeringer der hæmmer dine mål, og din succes.

Erhvervs hypnose med Linda

Linda er en af landets dygtigste hypnotisører, og har haft mange tusind hypnose kunder igennem systemet. Inden Linda uddannede sig, og startede op som selvstændig hypnoterapeut, var hun på højden af en mangeårig erhvervs karriere inden for HR. 

Så udover at være hypnotisør i særklasse, kan du forvente at du bliver mødt af et top professionelt business Mindset hos Linda. Du kan forvente at hun er i stand til at forstå din situation. Uanset hvor du er placeret i din organisation. Erhvervs hypnose foregår under fuld fortrolighed og diskretion.

 

Praktisk info om erhvervshypnose:

Hypnosen kan enten foregå i vores konsultation i Korsør, eller på din virksomheds adresse, inden for vores serviceområde.

Hvis din virksomhed ligge uden for vores serviceområde, er du velkommen til at kontakte mig. så ser vi om ikke der findes en løsning.

Serviceområde

Vi dækker en stor del af Sjælland, særligt Sydsjælland, Vestsjælland og Midtsjælland: Korsør, Slagelse, Skælskør, Næstved, Kalundborg, Sorø, Holbæk, Ringsted og Køge.

Betaling

Erhvervs hypnose ydelser faktureres til virksomheden, efter vores listepris, og gældende betalings betingelser.

Gratis afklaring

Vi starter altid med en gratis afklaring af din situation. Du kan booke tid i vores online booking system, eller kontakte mig skriftligt, eller telefon så finder vi en tid. 

Erhvervs hypnotisør Linda Ravn Larsen

Erhvervs hypnose FAQ

Investeringen for erhvervs hypnose er præcis den samme som for erhvervscoaching.

Når erhvervshypnose anvendes i den rette sammenhæng, er det til gengæld en langt mere effektiv metode at arbejde med, hvilket betyder at der ikke skal lige så langt et forløb til. 

Erhvervs hypnose er en mårettet metode til at fjerne personlige blokeringer der står i vejen for den faglige, eller personlige udvikling.

Ja, hvis din arbejdsplads ligger inden for vores serviceområde kan det lade sig gøre.

Hvis din situation er at du er hæmmet af en personlig blokering, kan du bestemt få noget ud af erhvervshypnose. Men bare rolig, vi starter altid med en gratis afklaring, hvor vi sammen finder ud af om det er noget for dig, eller ej.

Vores serviceområde for erhvervshypnse dækker det meste af syd, – og vest Sjælland:

 • Korsør
 • Skælskør
 • Slagelse
 • Næstved
 • Ringsted
 • Køge

Vores 4 nyeste artikler om: Business

For at afhjælpe nogle af de dilemmaer, som den almindelig danske familie oplever til dagligt, har vi skrevet forskellige artikler, som gerne skulle kunne hjælpe dig til en bedre hverdag.

Har du et spørgsmål til os?

Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål som du ikke har fået besvaret? Så er du meget velkommen til at sende os en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.

Du kan også tage et kig i vores artikler

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk