Personlig coaching

Hvad kan personlig coaching fra Larsen og Ravn.dk gøre for dig? Vi dækker et stort geografisk område:
Korsør – Slagelse – Skælskør – Næstved – Sorø – Ringsted – Køge

Udlev drømmen... Nå dine mål Udvid komfortzonen Få overblik Bliv afklaret Kom ud af starthullet

Ulf Larsen

Ulf Larsen

Mastercoach og StressCoach
Partner i Larsen og Ravn.dk

Linda (Ravn) Larsen

Linda (Ravn) Larsen

NLP Coach og KvindeCoach
Partner i Larsen og Ravn.dk

Hvad kan personlig coaching?

Personlig coaching fra Larsen og Ravn.dk hjælper dig videre. Det kan være i forhold til drømme og ønsker for dit liv, som du ikke får rykket på, eller det kan være forskellige problemstillinger, du ikke har fået løst endnu.

Vi møder dig altid i dit eget verdensbillede, og i vores verden er der ikke nogle områder af dit liv du ikke kan ændre på. Vi tror på dig, og vi tror på at du rummer alle nødvendige ressourcer for at skabe det liv du ønsker dig. Lige nu har vi flere aktuelle tilbud på personlig coaching, og coaching forløb du kan gøre brug af.

Læs om vores Coaching på TRUSTPILOT

Din tryghed

Du er ikke som andre!

Det er ikke alle der er til terapi eller hypnose, og det er heller ikke altid der er brug for det. Vi mennesker er alle helt unikke, og vidt forskellige. Også selvom vi har en masse til fælles, og det nogle gange kan se ud til at vi fungerer ens. Du vil opleve at vores udgave af personlig coaching tager højde for præcis dig, og der hvor du befinder dig i livet lige nu. Derved er du sikret at du med garanti kan anvende og omsætte de input du får med dig.
 

Personlig coaching – vejen frem

Vi tilbyder dig et væld af værktøjer, teknikker, strategier og viden om dig selv, og naturligvis serveret på en måde der matcher din appetit og interesse. Altid i et tempo der gør, at du fordøjer og ikke får forstoppelse.

Vi mennesker er forskellige. Personlig coaching er noget for dig hvis du ønsker en løsningsorienteret, og fremadrettet tilgang til din situation. Personlig coaching er en spændende proces, og processen kommer til at arbejde for dig fra første samtale. Og du vil opleve at være i processen i mellem vores sessions.

Vi har mere end 15 års erfaring med personlig coaching, og vi startede i sin tid med NLP coaching. Her på siderne kan du også finde online artikler om selvudvikling. F.eks. stress, livsstil, begyndende depression, angst og meget andet. Hvis du vil have alt det sidste med, er du velkommen til at joine vores nyhedsbrev.

Hvad med et besøg? – udkørende personlig coaching

Vi tilbyder nok markedets mest fleksible coaching vilkår. Du kan booke personlig coaching sessions hos os i vores skønne lokaler i Korsør, eller du kan booke sessions hjemme hos dig selv. Det koster ikke ekstra, og vi dækker en stor del af Sjælland:

Slagelse – Skælskør – Næstved – Sorø – Holbæk – Ringsted – Køge

Du kan nemt finde de ledige tider der passer dig bedst i vores Online booking system: Book tid online.

Det kan være svært at udvælge en personlig coach

For de fleste af os, er det ikke bare lige til at udvælge en coach, når vi har brug for personlig coaching. Det er ofte personlige issues, ofte vigtige emner, og vi ønsker selvfølgelig ikke at spilde hverken din tid eller penge.

Derfor tilbyder vi at du kan booke en forsamtale, hvor vi mødes helt uforpligtende, og taler om din situation. Forsamtalen tjener 2 hovedformål, nemlig at tjekke kemien mellem os, og dernæst skabe en fælles ramme, så du har et klart billede af hvordan dit ønske bliver indfriet.

Husk også at besøge vores sektion for erhvervs coaching

Udover personlig coaching arbejder vi også med erhvervs coaching, og andre ydelser til erhvervslivet. Under sektionen for erhvervscoaching finder du en masse spændende muligheder for:

leder coaching, leder sparring, mentoring og meget andet. bemærk i øvrigt at det er helt normalt at erhvervscoaching og personlig coaching i mange tilfælde “glider sammen”. Vi er trods alt alle mennesker, og rigtigt mange job/karriere mæssige issues finder sine løsninger på et absolut personligt plan.

Vil du have mere?

Vi tilbyder forsamtale, telefonsnak, og svarer meget gerne på dine spørgsmål på mail og SMS
mere info