Stress hypnose med hypnoterapeut Linda Ravn Larsen. Stort serviceområde: Korsør, Skælskør, Slagelse, Næstved, Sorø, Ringsted, Køge

Stress hypnose

Er dit stress system kommet ud af balance? Med avanceret stress hypnose hjælper jeg dig tilbage på sporet.

Få hjælp til at finde ind i din inderste kerne; stress hypnose hjælper dig med at skabe klarhed, og få overblik. På den måde får du justeret på dine stress triggere, så du undgår stress reaktioner i fremtiden.

Men aller først vil jeg give dig en dyb inderlig ro, og hjælpe dig med at få dit nervesystem i ro; så er vi klar til at begynde rejsen.

Indholdsfortegnelse - Stress hypnose:

Stress hypnose er balsam for sjælen

Når du er blevet stressramt, har du først og fremmest brug for lindring; Du har behov for at dit nerve, – og stresssystem falder til ro, så det starter vi med. 

Avanceret stress-hypnose er udviklet til at dæmpe aktiviteten i dit sympatiske nervesystem, så du bliver i stand til at slappe af. Det svarer til at få en (virkelig) tiltrængt pause.

Avanceret stress hypnose og hypnoterapi

Når du har fået ro på bolden, og oplever en indre ro, fortsætter vi hypnosen med avanceret hypnoterapi, hvor vi finder dine stress triggere, og ændrer dem, så de ikke længere udløser de samme belastende stress reaktioner. Vi lokaliserer også de blokeringer der måtte være, så du bliver fri til at ændre på det der skal ændres i dit liv.

Avanceret stress hypnose er et seriøst hypnoterapeutisk forløb, hvor du kommer til at arbejde med sagens kerne, inkl. din livsstil.

Mød din stress hypnotisør

Linda Ravn Larsen er blandt landets dygtigste, og mest velrenommerede hypnotisører.

Linda har været hypnotisør i snart 15 år, og har hjulpet 1000 vis af mennesker. Et af Lindas specialer er avanceret stress hypnose.

Udkørende serviceområde for stress hypnose

Vi arbejder i et stort serviceområde som dækker en stor del af Sjælland, særligt Sydsjælland, Midtsjælland og Vestsjælland, hvor du kan booke stress – hypnose hjemme hos dig selv:

  • Korsør
  • Skælskør
  • Slagelse
  • Næstved
  • Sorø
  • Ringsted
  • Køge
  • Holbæk
  • Kalundborg

Kender du stress tegnene?

Stress kan forekomme i flere forskellige stadier, men lige gyldigt hvilke stadie dit stress niveau befinder sig på, kan vi arbejde effektiv  med at du bliver stressfri med avanceret stresshypnose. 

Ikke desto mindre er det en god ide at kende til de forskellige advarselstegn på stress der kan være tale om.

Stress hypnose FAQ:

Ja, hvis du har adresse inden for vores serviceområde, kan du booke stresshypnose hjemme hos dig selv. 

Vores serviceområde er: Korsør, Skælskør, Slagelse, Næstved, Sorø, Ringsted og Køge.

Først anvender vi avancerede hypnose teknikker for at få dit stress, – og nervesystem til at falde til ro. Derefter fortsætter vi med avanceret hypnoterapi: Vi lokaliserer stress triggere, ændre stress reaktioner, og fjerner indre blokeringer. Undervejs arbejder vi med din livsstil. 

Prisen for stresshypnose er den samme som for alle andre hypnose ydelser. Du finder en prisoversigt her.

Længde og varighed af dit avancerede stresshypnose forløb er individuelt, og tilpasses altid din situation. Overordnet kan man sige at hypnose og hypnoterapi altid er mindre tidskrævende end mere traditionelle behandlings metoder.

Har du et spørgsmål til os?

Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål som du ikke har fået besvaret? Så er du meget velkommen til at sende os en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.

Du kan også tage et kig i vores artikler

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk