Afspil video om Stress hypnose hos hypnotisør og hypnoterapeut Linda Larsen fra Larsen og Ravn.dk

Stress hypnose

Er dit stress system kommet ud af balance? Med avanceret stress hypnose hjælper jeg dig tilbage på sporet.

Få hjælp til at finde ind i din inderste kerne; stress hypnose hjælper dig med at skabe klarhed, og få overblik. På den måde får du justeret på dine stress triggere, så du undgår stress reaktioner i fremtiden.

Men aller først vil jeg give dig en dyb inderlig ro, og hjælpe dig med at få dit nervesystem i ro; så er vi klar til at begynde rejsen.

Indholdsfortegnelse - Stress hypnose:

Det har vores stressramte hypnose kunder sagt...

helle GregersenJeg valgte at tage kontakt med Larsen…på grund af en stresset krop og uro i hovedet.
Læs mere
"Jeg valgte at tage kontakt med Larsen og Ravn efter at ha’ læst div. Hjemmesider inden for området. Jeg havde igennem længere tid været stresses og havde uro i mit hoved, var alt for løsnings orienteret på alle områder. Jeg havde svært ved at sige nej til at hjælpe andre på bekostning af mig selv. Jeg fik et formøde hos Linda for at finde ud af om vi harmonerede og om vi begge mente det var en løsning med hypnose. Dette var super godt da tilliden var det da vi efterfølgende gik i gang. Efter 1. behandlingen kunne jeg mærke en stor forskel, det hjalpmig virkelig på vej. Jeg fik en opfølgende behandling og jeg har været fantastisk glad for forløbet , jeg har ro i min krop og mit hoved og er blevet så meget bedre til sige fra. Humøret er bare blevet sp meget bedre. Linda er en fantastisk behandler og jeg fik tillid til hede med det samme. Kan på det varmeste anbefale hende👍"
Mette Popp NielsenTak er kun et fattigt ord 🙏
Læs mere
"Jeg har i dag haft en af de bedste oplevelser i mit liv ! først mødet med dig Linda 🙏og dernæst være i første række til din expertise jeg er dybt taknemmelig 🙏❤️ Livet er nu ! Kærlig hilsen Mette"
Frederikke RasmussenRigtig god oplevelse!!
Læs mere
"Jeg har kommet hos Linda 3 gange og det har været rigtig gode oplevelser alle 3 gange! Jeg har fået brugbare redskaber til at tackle forskellige udfordringerne. Jeg har fået mere ud af at komme hos Linda end da jeg gik til psykolog, det siger meget om hvad Linda har gjort for mig! Kæmpe tak Linda!
EmmelineTryg og professionel behandling
Læs mere
"Linda giver en tryg og professionel behandling, og har allerede hjulpet mig meget. Hun har en ganske særlig indlevelses evne, og formår på fornemmeste vis at sætte tingene i et større perspektiv. Det har været trygge og beringende hypnoser, som langsomt lagrer sig i dagligdagen. Problemerne synes ikke så store mere - hvis de overhovedet er der. Linda er en fantastisk kvinde og en fantastisk coach!
Sophia Cafnik-Theillfantastisk forløb
Læs mere
"Jeg havde et kortere forløb med Linda, men opnåede så meget på den tid. Linda er altid lyttende, smilende og forstående. Hun mødte mig med åbenhed og klar på at hjælpe. Hun gjorde hvad der var bedst for MIG, og var SÅ glad for mig og min mor fandt lige præcis hende. Kæmpe anbefaling herfra!🙏🤗"

Vi anerkender, at hver persons rejse til “et bedre liv” er unik. Derfor er vi her for at lytte, forstå og skabe et trygt rum, hvor du kan udforske dine tanker, følelser og drømme.

Sammen arbejder vi på at skabe balance, velvære og personlig udvikling. Vores kunders oplevelser er hjertet af vores praksis.

Stress hypnose er balsam for sjælen

Når du er blevet stressramt, har du først og fremmest brug for lindring; Du har behov for at dit nerve, – og stresssystem falder til ro, så det starter vi med. 

Avanceret stress-hypnose er en stress behandling som er udviklet til at dæmpe aktiviteten i dit sympatiske nervesystem, så du bliver i stand til at slappe af. Det svarer til at få en (virkelig) tiltrængt pause.

Avanceret stress hypnose og hypnoterapi

Når du har fået ro på bolden, og oplever en indre ro, fortsætter vi stressbehandlingen med avanceret hypnoterapi, hvor vi finder dine stress triggere, og ændrer dem, så de ikke længere udløser de samme belastende stress reaktioner. Vi lokaliserer også de blokeringer der måtte være, så du bliver fri til at ændre på det der skal ændres i dit liv.

Avanceret stress hypnose er et seriøst hypnoterapeutisk behandlingsforløb, hvor du kommer til at arbejde med sagens kerne, inkl. din livsstil.

Mød din stress hypnotisør

Linda Ravn Larsen er blandt landets dygtigste, og mest velrenommerede hypnotisører, hun har stor erfaring med stressbehandling med klinisk hypnoterapi.

Linda har været hypnotisør i snart 15 år, og har hjulpet 1000 vis af mennesker. Et af Lindas specialer er avanceret stress hypnose.

Udkørende serviceområde for stress hypnose

Vi arbejder i et stort serviceområde som dækker en stor del af Sjælland, særligt Sydsjælland, Midtsjælland og Vestsjælland, hvor du kan booke stress – hypnose hjemme hos dig selv:

 • Korsør
 • Skælskør
 • Slagelse
 • Næstved
 • Sorø
 • Ringsted
 • Køge
 • Holbæk
 • Kalundborg

Kender du stress tegnene?

Stress kan forekomme i flere forskellige stadier, men lige gyldigt hvilke stadie dit stress niveau befinder sig på, kan vi arbejde effektiv  med at du bliver stressfri med avanceret stresshypnose. 

Ikke desto mindre er det en god ide at kende til de forskellige advarselstegn på stress der kan være tale om.

videnskabelige kilder, der undersøger hypnoterapiens positive effekt som behandlingsform mod stress:

 1. National Institutes of Health (NIH):

   – NIH’s artikel om hypnose og stressreduktion: [NIH – Hypnose til Stressbehandling](https://www.nih.gov/search?utf8=%E2%9C%93&affiliate=nih&query=hypnotherapy+for+stress+reduction)

 

 1. PubMed:

   – Forskningsartikler om hypnoterapi til behandling af stress på PubMed: [PubMed – Hypnoterapi til Stressbehandling](https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=hypnotherapy+for+stress)

 

 1. American Psychological Association (APA):

   – APA’s ressource om hypnose og dens anvendelser i stressbehandling: [APA – Hypnoterapi til Stressbehandling](https://www.apa.org/topics/stress/hypnosis)

 

 1. Journal of Consulting and Clinical Psychology:

   – Forskningsartikel om effektiviteten af hypnose til stresshåndtering: [JCCP – Hypnoterapi til Stressbehandling](https://psycnet.apa.org/record/1996-05798-006)

 

 1. International Journal of Clinical and Experimental Hypnosis:

   – Forskningsartikler om hypnose og stress: [IJCEH – Hypnoterapi til Stressbehandling](https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/00207144.2020.1778625)

 

 1. National Center for Complementary and Integrative Health (NCCIH):

   – Ressourcer om hypnose som en metode til at reducere stress: [NCCIH – Hypnose til Stressreduktion](https://www.nccih.nih.gov/health/hypnosis)

 

Kilderne giver pålidelig dokumentation for hypnoterapiens effektivitet som en behandlingsform mod stress.

Stress hypnose FAQ:

Ja, hvis du har adresse inden for vores serviceområde, kan du booke stresshypnose hjemme hos dig selv. 

Vores serviceområde er: Korsør, Skælskør, Slagelse, Næstved, Sorø, Ringsted og Køge.

Stress hypnose virker ved at give adgang til dine ubevidste, og skjulte systemer. Først anvender vi avancerede hypnose teknikker for at få dit stress, – og nervesystem til at falde til ro. Derefter fortsætter vi med avanceret hypnoterapi: Vi lokaliserer stress triggere, ændre stress reaktioner, og fjerner indre blokeringer. Undervejs arbejder vi med din livsstil. 

Prisen for stresshypnose er den samme som for alle andre hypnose ydelser. Du finder en prisoversigt her.

Længde og varighed af dit avancerede stresshypnose forløb er individuelt, og tilpasses altid din situation. Overordnet kan man sige at hypnose og hypnoterapi altid er mindre tidskrævende end mere traditionelle behandlings metoder.

Har du et spørgsmål til os?

Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål som du ikke har fået besvaret? Så er du meget velkommen til at sende os en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.

Du kan også tage et kig i vores artikler

Tag springet. Vi hjælper dig med din personlige udvikling og omsorg gennem hypnose, terapi og coaching.

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk