Coaching Næstved

Coaching Næstved

Coaching Næstved? - Leder du efter en dygtig coach, og bor du i Næstved?

Larsen og Ravn.dk er fuldblods coaches, og tilbyder coaching i Næstved og omegn. Vi coacher både med private mennesker, og erhverv, og tilbyder flere typer coaching, lige fra ledercoaching til par coaching. Læs meget mere om dine muligheder her på siden.

Vi kommer hjem til dig

Book os hjemme hos dig selv, når DU har tid. Det koster ikke ekstra!

Du kan føle dig tryg

Vi har mere end 15 års erfaring med personlig udvikling, og vi møder dig altid i dit eget verdensbillede med et smil

Effektiv coaching

God coaching er effektiv coaching! Få overblik, nå dine mål, bliv afklaret. Læs mere om hvad coaching giver af muligheder.

Hvad siger kunderne?

Klik her, og læs hvad vores kunder siger om os på Trustpilot

BOOK tider online

Brug vores online bookingsystem, og find de tider der passer dig bedst. Du finder det øverst på siden.

Vi møder dig i øjenhøjde

Du kan regne med at vi er helt nede på jorden, og vi ved at du ikke er som alle andre. Det er bla. derfor vi har kunne hjælpe 1000 vis af mennesker gennem årene.

Professionel coaching i Næstved?

Larsen og Ravn.dk ligger ved Bjæverskov, ca. 40 minutters kørsel fra Næstved. Hvis du ikke har bil, tid, lyst, eller andre årsager til at tage turen til os, kommer vi meget gerne hjem til dig. Vel at mærke uden ekstraomkostninger for dig!

 

Hvad kan en coach bruges til?

Når du synes, du har haft et problem længe nok, og der ikke er udsigt til en løsning, kan det være tid til lidt coaching. Vi hjælper dig med at finde nye tankemønstre. Skabe nye perspektiver.

Du opnår et fornyet overblik, og kan skabe afklaring, så du kommer videre og når dine mål. Men vi arbejder også med hypnose, mentaltræning og terapi.

Derfor kan du forvente dig mere, end ved mere traditionel coaching. Vi kan også hjælpe dig gennem langt mere komplicerede issues. For eksempel kronisk stress og angst. Dårlige relationer, lavt selvværd og meget mere.

Vi har flere specialer, for eksempel  stress coaching, kognitiv coaching og teenager coaching .

Læs meget mere om hvad vi arbejder med her på siderne, også om tegn på stress og angst symptomer.

 

Leder coaching Næstved

Er du leder? Måske ny leder? Eller er din lederrolle udfordret af forandringer, nye ansvarsområder eller noget helt tredje?

besøg vores erhvervs coaching sider, og læs om det arbejde vi laver for erhvervslivet. Du finder spændende tilbud om sparring, mentoring, kommunikations træning og meget andet. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte os, for uddybende spørgsmål. Og vi kommer meget gerne på besøg i din virksomhed i Næstved for en uforpligtende coaching snak, om hvad end du har på dagsordenen.

Læs vores fine anmeldelser på Trustpilot.dk hvis du vil se nogle af de resultater vi har været med til at skabe gennem tiden.

Vi er spændte på at møde dig til coaching Næstved

/Ulf og Linda

Aktuelle tilbud

Linda (Ravn) Larsen

Linda (Ravn) Larsen

Hypnotisør, terapeut og coach
Partner i Larsen og Ravn.dk

Ulf Larsen

Ulf Larsen

Terapeut, coach og hypnotisør
Partner i Larsen og Ravn.dk

Vil du have mere?

Vi tilbyder forsamtale, telefonsnak, og svarer meget gerne på dine spørgsmål på mail og SMS
mere info