Coaching Næstved

Læs om dine muligheder for at få top professionel og inspirerende coaching i Næstved. Mød dine coaches, og se deres coaching specialer. God læselyst 🙂

Coaching Næstved? - Leder du efter en dygtig coach

Larsen og Ravn.dk er fuldblods coaches, og tilbyder coaching i Næstved og omegn. Vi coacher både med private mennesker, og erhverv, og tilbyder flere typer coaching, lige fra ledercoaching til par coaching. Læs meget mere om dine muligheder her på siden.

Linda (Ravn) Larsen

Linda (Ravn) Larsen

NLP og Kvinde Coach
Partner i Larsen og Ravn.dk

Ulf Larsen

Ulf Larsen

Mastercoach og Mentaltræner
Partner i Larsen og Ravn.dk

Læs om vores Coaching på TRUSTPILOT

Din tryghed

Professionel coaching i Næstved

Larsen og Ravn.dk ligger i Korsør, ca. 45 minutters kørsel fra Næstved. Hvis du ikke har bil, tid, lyst, eller andre årsager til at tage turen til os, kommer vi meget gerne hjem til dig. Vel at mærke uden ekstraomkostninger for dig! 

Mød dine coaches i Næstved

Ulf er MasterCoach, Erhvervscoach og Mentaltræner

Når du virkelig sidder fast, overblik er blevet en by i Rusland, er det en god ide at kalde på Ulf. Han er Certificeret NLP trainer, Mastercoach og erhvervs coach. Han har succesfuldt coachet med mange tusinde mennesker gennem de sidste 15 år. Både private og erhverv. Ulf er kendt for at tage rigtigt vel imod sine kunder. Han rummer en venlig og rolig personlighed, og besidder en lun humor. Ulf taler helt almindeligt menneske sprog, og er i øvrigt helt nede på Jorden. Når du bliver coachet af Ulf kan du forvente at der både sker forandringer og transformation. Og så får du stakkevis af effektive værktøjer og brugbar viden.

Linda tilbyder livsstils, – og kvinde coaching i Næstved

Linda er certificeret NLP coach, og hun har mange års erfaring med livsstils coachingforløb og kvindecoaching. Linda, har et skarpt overblik, og arbejder både med korte målrettede forløb, og mere langstrakte forløb. Det er altid sådan at hendes kunder kommer ud af døren med kufferten fuld at helt konkrete handlemuligheder, så processen fortsætter positivt frem til næste coaching session. Linda er åben sindet, og møder alle mennesker i øjenhøjde. Hun har draget mange livserfaringer, og er kendt for en særlig udviklet intuition, som hun gennem årene har inddraget i sit arbejde som coach, (og hypnoterapeut). Linda glæder sig til at tage imod dig til livsstils, – og kvinde coaching i Næstved.

Hvad kan en coach bruges til?

Når du synes, du har haft et problem længe nok, og der ikke er udsigt til en løsning, kan det være tid til lidt coaching. Vi hjælper dig med at finde nye tankemønstre. Skabe nye perspektiver.

Målsøgende coaching i Næstved

Det kan også være at du har sat dig forskellige mål som du ikke rigtigt kommer videre med.

Du opnår et fornyet overblik, og kan skabe afklaring, så du kommer videre og når dine mål. Bemærk vi arbejder også med hypnose, mentaltræning og terapi.

Derfor kan du forvente dig mere, end ved mere traditionel coaching. Vi kan også hjælpe dig gennem langt mere komplicerede issues. For eksempel kronisk stress og angst. Dårlige relationer, lavt selvværd og meget mere.

Vi har flere specialer, for eksempel  stress coaching, kognitiv coaching og teenager coaching .

Læs meget mere om hvad vi arbejder med her på vores hjemmeside, også om tegn på stress og angst symptomer.

 

Leder coaching Næstved

Er du leder? Måske ny leder? Eller er din lederrolle udfordret af forandringer, nye ansvarsområder eller noget helt tredje?

besøg vores erhvervs coaching sider, og læs om det arbejde vi laver for erhvervslivet. Du finder spændende tilbud om sparring, mentoring, kommunikations træning og meget andet. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte os, for uddybende spørgsmål. Og vi kommer meget gerne på besøg i din virksomhed i Næstved for en uforpligtende coaching snak, om hvad end du har på dagsordenen.

Læs vores fine anmeldelser på Trustpilot.dk hvis du vil se nogle af de resultater vi har været med til at skabe gennem tiden.

Vi er spændte på at møde dig til coaching Næstved

/Ulf og Linda

Aktuelle tilbud

Vil du have mere?

Vi tilbyder forsamtale, telefonsnak, og svarer meget gerne på dine spørgsmål på mail og SMS
mere info

Man behøver slet ikke bestille et forløb for at modtage coaching. Det er helt almindeligt at starte med at mødes til en enkelt coaching session. Derefter finder vi sammen ud af hvad der giver bedst mening for dig.

Ja helt bestemt. Og det er altid en rigtig god ide at starte med en eller anden form for indledende afklaring. Du er altid velkommen til at ringe, eller komme og besøge os på forhånd. Der udover tilbyder vi en særlig coaching forsamtale, som har præsis dette formål.

Hos os er der frit valg. Det er slet ikke så ualmindeligt at man har en foretrukket præference i forhold til at tale personligt med enten andre mænd eller kvinder. men valget er dit.