Afspil video om Vægttab hypnose

Klik og se en kort video om Lindas vægttab hypnose. den varer ca. 2 minutter.

Vægttab Hypnose

Med vægttab hypnose – hypnoterapi, hjælper vi dig til at finde de bagvedliggende grunde til, at du lige nu er overvægtig. Så kort kan det beskrives – Derudover hjælper vi dig med at finde nye vaner, og nye ressourcer i dig selv, så dit vægttab bliver en god rejse, fremfor en hård kamp. 

Og du kommer i mål med at blive en lettere udgave af dig selv! Uden kamp!

Ja, hypnose kan hjælpe med vægttab ved at forbedre din motivation og fokus. Under hypnose arbejder du med en terapeut for at ændre dine tankemønstre og vaner omkring mad og motion. Hypnose kan hjælpe dig med at:

 • Øge din motivation til at tabe dig.
 • Forbedre din selvkontrol og mindske trangen til usund mad.
 • Styrke din selvtillid og dit selvværd.
 • Håndtere stress og følelsesmæssig spisning.
 • Implementere sunde vaner og en positiv livsstil.
 

Hypnose virker bedst, når du er motiveret og engageret i processen. Det er en hjælpende hånd i din vægttabsrejse, men det kræver også en indsats fra din side.

Mange “spiser på følelserne”. Også sukker. Sukker er en belønning, når vi er kede af det, keder os, og i øvrigt oplever ubehagelige følelser.

I vægttab hypnose finder vi ud af hvilke følelser der udløser trangen til sukker, og arbejder med demså de kan håndteres uden at spise sukker. I visse tilfælde vægttab hypnose også indeholde andre former, f.eks. terapicoaching og mentaltræning.

– Overspisning

Måske kender du det: at spise og spise og på ingen måde kunne mærke, når du ikke er sulten mere. Men du bliver ved, indtil maden sidder helt oppe i halsen og du måske er dårlig.

Ofte ved vi ikke, hvorfor “stopknappen” udebliver.

At overspise, efterlader ofte mange følelser, som er individuelle fra person til person. Men følelser som frustration, dårligt humør/tristhed, ensomhed, kedsomhed, ængstelse, usikkerhed og vrede, skam og skyld, kan du måske nikke genkendende til.

Hvad der trigger dig til overspisning, kan vi ved fælles hjælp finde frem til med vægttab hypnose.

– Spis op effekten

Med vægttab hypnose, tager vi udgangspunkt i den enkeltes livssituation – lige nu – og måske et kig tilbage til opvæksten. Måske er der nogle dårlige vaner, der er taget med hjemmefra, måske er der et mønster der med fordel kan brydes?

Måske har du hørt udtrykkene som barn:

 • Spis op, du har selv øst op!
 • Spis op, der er børn i Afrika der ingen mad får!
 • Spis op, for “man” spiser sin mad…..
 • Det er ikke pænt at levne, når jeg nu har brugt tid på maden!

Så det kan være umådeligt svært, at levne – hvis der er kommet for meget på tallerken – DET GØR “MAN” BARE IKKE….. Vi skal lære hvad der er “nok” mad og nyde det der er.

Det siger vores kunder...

Kim SøndergaardProfessionelle, med et brændende fokus på kundens velbefindende
Læs mere
"Jeg kan kun komme med de bedste anbefalinger - ubetinget ! Der er en opmærksomhed og ægte interesse for mig som kunde, man føler sig seriøst behandlet og velkommen. Er selv i gang med et hypnose forløb med den hensigt at tabe mig. Vægttabet er en realitet, og det sker på en fornuftig måde, som gør, at kroppen følger med. Hypnosen bidrager ikke kun til vægttab - men også en generel følelse af velbefindenhed og mere energi. Så mine bedste og ærligste anbefalinger...."
KarinHjælp til selvhjælp
Læs mere
"Jeg kan varmt anbefale Linda. Hun er faglig meget dygtig, kompetent til hypnose. Linda er altid godt forberedt og utrolig behagelig at være sammen med. Fra at have levet over 10 år med angsten for ikke at spise den rigtige mad altid til stadig at passe på pga type 2 diabetes, til nu at kunne nyde at gå ud at spise, det kan ikke beskrives!!. Samt hvad der ellers blev sat på plads. Tusind tak. Linda er en person som kere sig om sine klienter, som altid er til stede. Karin"
Hanne Mary NyströmJeg har fået den virkning jeg ønskede
Læs mere
"Jeg har fået den virkning jeg ønskede, har ikke spist kager, slik eller sødesager siden min hypnose. Og som sidegevinst minus nogle kiloer også. I får klart mine anbefalinger"
LiseTAK.
Læs mere
"Jeg var i hypnose behandling hos Linda hen over sommeren for at komme års madmisbrug til livs og det er nok det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Linda var så sød og professionel og jeg følte mig godt tilpas i hendes nærhver fra første sekund. Siden min behandling er der så mange ting der giver mere mening og der er faldet meget på plads. Jeg har ændret min måde at tænke på og jeg træffer dagligt bedre valg for mig selv, hvilket også kan ses på vægten der siger minus 12 kilo. Jeg tøver ikke et sekund med at anbefale Larsen & Ravn til andre. I vil ikke fortryde det. Af hjertet tak, Linda."
Jakobsen, kvinde.Hypnose kan hjælpe på vægttab
Læs mere
"Jeg har i mange år kæmpet med min vægt og efter at have fået lægens hjælp mht til mit fysiske helbred og hjælp fra en diætist havde jeg alle værktøjerne til at tabe mig, men der skete intet. Efter at have fået hjælp og været i hypnose, har jeg også fået styr på maden oppe i mit hoved. Og det hjalp. Efter de 2 først møder havde jeg tabt 3 kg, på kun 7 uger. Uden sult og afsavn til slik og kager. Efter 4. gange valgte jeg at selv fortsætte for Linda og jeg har fået sat de spor i min tankegang, som kan hjælpe mig. Og som extra bonus, så blev jeg fuld af energi og glæde - så dejligt. Og efter 3 uger på egen hånd virker det stadig."
Susanne NielsenMeget tillidsvækkende
Læs mere
"Jeg havde brug for lidt hjælp til at komme videre i mit vægttab. Tog ned og talte med Linda og jeg følte straks tryghed ved hende. Vi aftalte så at tage en seance af 3 gange med hypnose, så jeg kunne komme videre i mit vægttab og få styr på min sukkertrang, så det ikke var den som styrede mig. Jeg har selv tabt mig 40 kg, men det sidste år taget de 10 på igen, så havde bare brug for at få vendt min tro på mig selv igen. Dette har Linda så hjulpe mig med. Efter første seance, var jeg så overbevist om at jeg da sagtens kan det her.

Vi anerkender, at hver persons rejse til “et bedre liv” er unik. Derfor er vi her for at lytte, forstå og skabe et trygt rum, hvor du kan udforske dine tanker, følelser og drømme.

Sammen arbejder vi på at skabe balance, velvære og personlig udvikling. Vores kunders oplevelser er hjertet af vores praksis.

Hypnose på hele Vestsjælland

Mød Linda Ravn

Certificeret hypnoterapeut og hypnotisør, Mastercoach og NLP terapeut

Lindas hjerteblod er hypnose, og hypnoterapi. Linda arbejder meget systematisk, og effektivt på et dybereliggende, og fagligt højt niveau. 

Linda er meget fascineret, og optaget af det ubevidste sinds funktioner, og indflydelse på vores bevidste liv. 

Indholdsfortegnelse - Vægttab hypnose

Avanceret hypnose forløb

Vores erfaring med vægttab hypnose er, at du skal regne med minimum 3 sessions med 14 dage til 3 ugers mellemrum. 

Mellem hypnoserne, opfordres du til, eller rette (skal) du udføre – gøre – det der er talt om og arbejdet med i hypnosen. Du skal bevidst gøre et stykke arbejde. Hypnosen hjælper dig i gang, og støtter din proces, men der er hjemme arbejde der skal gøres.

Efter de 3 sessions, kan der gå længere tid imellem vi evt. mødes. Erfaringen viser, at det kan være givende, at få opfriskende vægttab hypnose i en periode efterfølgende. 

Måske er der noget du har “glemt”, måske er der på enkelte punkter brug for en justering. Alt bliver lettere og lettere i forløbet.

Hvad kan du forvente med vægttab hypnose?

Et avanceret vægttab hypnose forløb er ikke en slankekur! Tværtimod er det en forandringsproces, hvor du kommer helt ind til kernen i din måde at fungere på, og finder nye måder at  håndtere dit forhold til mad og nydelsesmidler.

Vægttab hypnose - Vil du tabe dig hurtigt?

Åhh ja. . .Det ville da være skønt, bare så let som ingen ting, at komme af med overflødig vægt. Uden faktisk at gøre noget. . . . . . Ikke sandt? Det kan vi desværre ikke love dig, heller ikke med vægttab hypnose og hypnoterapi!

Det vi kan love dig er, at hjælpe dig med at finde din indre balance og din naturlige vægt. Det kan godt være, at din naturlige vægt ikke i første omgang matcher den vægt, du i din bevidsthed har overbevidst dig selv om, er den rigtige. Måske er den urealistisk, når det kommer til stykket?

DIN NYE IDENTITET ER FORUDE – FASTHOLDELSE!

Forestil dig: Nu har du tabt dig, til det punkt hvor du har det godt og føler dig tilpas. Den nye udgave af dig selv, ser godt ud i spejlet. Der er måske kommet mere energi, kroppen har det dejligt og det har din psyke også.

Hvad så nu? – Ikke noget, andet end  stadig at følge de ændringer du har foretaget i den forgangne tid. Det skulle gerne være sådan, at de forandringer du har lavet, nu er blevet din nye hverdag.

Nu er det sådan du lever!. Måske kan du “stramme op” på motion eller kosten – hvis du ønsker liiiige at tabe et ekstra kg.

For vi kommer ikke uden om, at reduktion af vægt kommer af, at røre sig mere og sige “nej” til mere mad end vi har brug for. Nu ved du hvad der virker for dig.

Skal vi være en del af din rejse?

Avanceret hypnose forløb

Vores erfaring med vægttab hypnose er, at du skal regne med minimum 3 sessions med 14 dage til 3 ugers mellemrum. 

Mellem hypnoserne, opfordres du til, eller rette (skal) du udføre – gøre – det der er talt om og arbejdet med i hypnosen. Du skal bevidst gøre et stykke arbejde. Hypnosen hjælper dig i gang, og støtter din proces, men der er hjemme arbejde der skal gøres.

Efter de 3 sessions, kan der gå længere tid imellem vi evt. mødes. Erfaringen viser, at det kan være givende, at få opfriskende vægttab hypnose i en periode efterfølgende. 

Måske er der noget du har “glemt”, måske er der på enkelte punkter brug for en justering. Alt bliver lettere og lettere i forløbet.

Priser på vægttab hypnose

Prisen på vores vægttab hypnose er præcis den samme som for alle øvrige hypnose ydelser. Brug knappen for at se priser og vilkår.

Praktisk om vægttab hypnose

Vægttab hypnose er en hypnoterapeutisk proces, hvor vi har behov for at mødes til flere sessions, og som minimum 3 gange.

Mellem hypnoserne skal du gøre det der er talt om og arbejdet med i hypnosen. Du skal bevidst gøre et stykke arbejde. Hypnosen hjælper dig i gang, og støtter din proces, men der er hjemme arbejde der skal gøres.

Efter de 3 sessions, kan der gå længere tid imellem vi evt. mødes. Erfaringen viser, at det kan være givende, at få opfriskende vægttab hypnose i en periode efterfølgende.

Motivation

Det er vigtigt, at du er motiveret når du går i gang med dit blivende vægttab – Altså at du har følelsen at “nu er det nu”!  Motivationen vil være en væsentlig faktor, og noget vi bruger noget tid på, den første gang vi ses.

Vægttab hypnose FAQ

Dit vægttab går i stå fordi dit indtag af kalorier er tilsvarende dit energiforbrug. Hvis du er helt sikker på at du indtager færre kalorier end hvad der svarer til energiforbruget, skal du kigge på hvordan kroppen forbrænder. Der kan være udfordringer med stress, trænings metode, eller for få kalorier.

 

Lige som man kan blive afhængig af feks. cigaretter, alkohol, cola, stoffer, sex og samvær med andre mennesker, kan man også blive afhængig af sukker. Det skal indskydes, at der er uenighed i dette mellem “eksperter”. Du kan læse meget mere på nettet om forskning og meninger om sukkers påvirkning i krop og sind.

 

Man bør ikke tabe sig for hurtigt; 1/2 til 1 kg pr. uge er en anbefaling fra sundhedsmyndighederne. Hvis du ønsker at reducere din vægt med 500 gram pr. uge, har du brug for et kalorie underskud på 500 kalorier.

Du undgår at tage på igen, ved at følge en plan der virker.

Du må ikke gå ind for hurtige vægttab! Det vil sige, at du må IKKE tabe sig så hurtigt, at din psyke ikke kan følge med.

Det er nemlig så vigtigt, at du kan “følge med” dit vægtab. Derfor vil du ikke opleve, at tabe dig hurtigere, end du kan følge med – både med krop og sind.

Hos os vil du tabe dig nok lidt langsommere, men derimod har du dig selv med i processen.

Ofte når man taber sig hurtigt – Ja, hvem kender ikke mirakelkurene i bladene – og når “kuren” er færdig, kan man stå med den har fornemmelse: Hvad så nu – Nu er kuren færdig, hvad skal jeg så spise. Typisk skriger kroppen efter “noget” – og når man så begynder at spise “normalt” igen, tager man på igen og gerne lidt til.

Vi har linket til en artikel fra www.sygevoksne.dk , som utrolig godt beskriver det vi tror på, og har erfaring med. Brug et par minutter på den:-)

Hypnose kan være et nyttigt supplement til traditionelle vægttabsmetoder, men det erstatter ikke betydningen af kost og motion. Nogle undersøgelser viser, at når hypnose kombineres med en sund livsstil, kan det forbedre motivationen og opretholdelsen af sunde vaner. Det øger ofte succesraten for langsigtede ændringer i livsstilen ved at tackle underliggende psykologiske barrierer.

Hypnose arbejder ved at tilpasse det ubevidste sind til nye, sundere spisevaner og præferencer. Under hypnose bruger terapeuten teknikker som suggestion og visualisering for at indarbejde positive ændringer og reducere trangen til usunde fødevarer. Dette kan hjælpe individer med at føle en naturlig præference for sundere valg og mindre behov for overspisning.

Vi kører ud - Hold sessionerne i trygge rammer i dit hjem

En hverdag med vægttab er travl nok i forvejen. Derfor tilbyder vi at køre hjem til dig og holde sessionerne. Så du kun skal sætte din bookede tid af. til at få det ekstra boost imod en sundere livsstil. 

Sammen får vi styrket din motivation, dybt inde i sindet, i trygge rammer af dit hjem.

Serviceområde for hypnose

Vi dækker en stor del af Sjælland. Særligt Sydsjælland, Midtsjælland og Vestsjælland:

 • Korsør
 • Slagelse
 • Skælskør
 • Næstved
 • Kalundborg
 • Sorø
 • Holbæk
 • Ringsted
 • Køge

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk