Vægttab Hypnose

Er du på udkig efter vægttab hypnose?
Her på siden finder du alle nødvendige oplysninger om vægttab hypnose, og de muligheder du har for vægttab med hypnose og hypnoterapi. Vi har mange års erfaring med løsninger på elevator-vægt, overspisning, følelsesmæssige impulser, manglende motivation og sukkerafhængighed. Se vores udgave af vægttab hypnose. Få svar på de spørgsmål du måtte have om vægttab med hypnose, også om priser og vilkår. Læs om hvordan det foregår, og hvad du kan forvente dig af et vægttabs forløb med hypnose. Der er så meget godt i vente…

Er du sukkerafhængig? Overspiser du? Ingen "stopknap"? Spiser på følelserne? Taget på igen?

Linda Larsen

Linda Larsen

Hypnotisør, Hypnoterapeut
Partner i Larsen og Ravn.dk

Vægttab hypnose - Vil du tabe dig hurtigt?

Åhh ja. . .Det ville da være skønt, bare så let som ingen ting, at komme af med overflødig vægt. Uden faktisk at gøre noget. . . . . . Ikke sandt? Det kan vi desværre ikke love dig, heller ikke med vægttab hypnose og hypnoterapi!

Det vi kan love dig er, at hjælpe dig med at finde din indre balance og din naturlige vægt. Det kan godt være, at din naturlige vægt ikke i første omgang matcher den vægt, du i din bevidsthed har overbevidst dig selv om, er den rigtige. Måske er den urealistisk, når det kommer til stykket?

Hvad kan du forvente med vægttab hypnose?

Med vægttab hypnose – hypnoterapi, hjælper vi dig til at finde de bagvedliggende grunde til, at du lige nu er overvægtig. Så kort kan det beskrives – Derudover hjælper vi dig med at finde nye vaner, og nye ressourcer i dig selv.

Vægttab hypnose – Hvad gør mig overvægtig?

-Sukkerafhængig

Lige som man kan blive afhængig af feks. cigaretter, alkohol, cola, stoffer, sex og andre mennesker, kan man også blive afhængig af sukker. Det skal indskydes, at der er uenighed i dette mellem “eksperter”. Du kan læse meget mere på nettet om forskning og meninger om sukkers påvirkning i krop og sind.

Hvad er der sker i kroppen?

De fleste har nok erfaret, at efter man har indtaget sukker, kommer der en dejligt følelse i kroppen.

Kan du genkende?: Du spiser noget sødt, måske et stykke chokolade, men oplever, at et stykke bestemt ikke var nok, og bliver ved med at spise, til der ikke er mere.

Nogle mener, at vores viljestyrke er på størrelse med en ært og sidder i hjernen og resten af hjernen er impulser. I hjernen er der en masser sukkerreceptorer, og når vi spiser sukker eller noget der omdannes til sukker – herunder bl.a pasta, lyst brød og ris – går der signaler til hjernen, der stimulerer disse receptorer. Og de spreder VELVÆREHOMONER og du får det dejligt.

Og at have det dejligt er en eftertragtet følelse. Med vægttab hypnose, kan vi sammen finde frem til hvordan du på anden vis og inden i dig selv, kan give dig selv de samme følelser du har brug for – uden brug af sukker.

Hvordan arbejder vi med sukkerafhængighed i vægttab hypnose?

Mange “spiser på følelserne”. Også sukker. Sukker er en belønning, når vi er kede af det, keder os, og i øvrigt oplever ubehagelige følelser.

I vægttab hypnose finder vi ud af hvilke følelser der udløser trangen til sukker, og arbejder med dem, så de kan håndteres uden at spise sukker. I visse tilfælde vægttab hypnose også indeholde andre former, f.eks. terapi, coaching og mentaltræning.

– Overspisning

Måske kender du det: at spise og spise og på ingen måde kunne mærke, når du ikke er sulten mere. Men du bliver ved, indtil maden sidder helt oppe i halsen og du måske er dårlig.

Ofte ved vi ikke, hvorfor “stopknappen” udebliver.

At overspise, efterlader ofte mange følelser, som er individuelle fra person til person. Men følelser som frustration, dårligt humør/tristhed, ensomhed, kedsomhed, ængstelse, usikkerhed og vrede, skam og skyld, kan du måske nikke genkendende til.

Hvad der trigger dig til overspisning, kan vi ved fælles hjælp finde frem til med vægttab hypnose.

– Spis op effekten

Med vægttab hypnose, tager vi udgangspunkt i den enkeltes livssituation – lige nu – og måske et kig tilbage til opvæksten. Måske er der nogle dårlige vaner, der er taget med hjemmefra, måske er der et mønster der med fordel kan brydes?

Måske har du hørt udtrykkene som barn:

 • Spis op, du har selv øst op!
 • Spis op, der er børn i Afrika der ingen mad får!
 • Spis op, for “man” spiser sin mad…..
 • Det er ikke pænt at levne, når jeg nu har brugt tid på maden!

Så det kan være umådeligt svært, at levne – hvis der er kommet for meget på tallerken – DET GØR “MAN” BARE IKKE….. Vi skal lære hvad der er “nok” mad og nyde det der er.

Vægttab hypnose er en proces

Vores erfaring med vægttab hypnose er, at du skal regne med minimum 3 sessions med 14 dage til 3 ugers mellemrum. Mellem hypnoserne, opfordres du til, eller rette (skal) du udføre – gøre – det der er talt om og arbejdet med i hypnosen. Du skal bevidst gøre et stykke arbejde. Hypnosen hjælper dig i gang, og støtter din proces, men der er hjemme arbejde der skal gøres.

Efter de 3 sessions, kan der gå længere tid imellem vi evt. mødes. Erfaringen viser, at det kan være givende, at få opfriskende vægttab hypnose i en periode efterfølgende. Måske er der noget du har “glemt”, måske er der på enkelte punkter brug for en justering. Alt bliver lettere og lettere i forløbet.

Motivation

Det er vigtigt, at du er motiveret når du går i gang med blivende vægttab – Altså at du har følelsen at “nu er det nu”!  Motivationen vil være en væsentlig faktor, og noget vi bruger noget tid på, den første gang vi ses – Eventuelt til en forsamtale.

Tabt dig før – men taget på igen …… og måske lidt til!

Vi går ikke ind for hurtige vægttab!

Det vi sige, at tabe sig så hurtigt, at psyken ikke kan følge med.

Det er så vigtigt, at du kan “følge med” dit vægtab. Derfor vil du ikke opleve, at tabe dig hurtigere, end du kan følge med – både med krop og sind.

Hos os vil du tabe dig nok lidt langsommere, men derimod har du dig selv med i processen.

Ofte når man taber sig hurtigt – Ja, hvem kender ikke mirakelkurene i bladene – og når “kuren” er færdig, kan man stå med den har fornemmelse: Hvad så nu – Nu er kuren færdig, hvad skal jeg så spise. Typisk skriger kroppen efter “noget” – og når man så begynder at spise “normalt” igen, tager man på igen og gerne lidt til.

Vi har linket til en artikel fra www.sygevoksne.dk , som utrolig godt beskriver det vi tror på, og har erfaring med. Brug et par minutter på den:-)

Ny identitet forude – FASTHOLDELSE!

Forestil dig: Nu har du tabt dig, til det punkt hvor du har det godt og føler dig tilpas. Den nye udgave af dig selv, ser godt ud i spejlet. Der er måske kommet mere energi, kroppen har det dejligt og det har din psyke også.

Hvad så nu? – Ikke noget, andet end  stadig at følge de ændringer du har foretaget i den forgangne tid. Det skulle gerne være sådan, at de forandringer du har lavet, nu er blevet din nye hverdag. Nu er det sådan du lever!. Måske kan du “stramme op” på motion eller kosten – hvis du ønsker liiiige at tabe et ekstra kg. For vi kommer ikke uden om, at reduktion af vægt kommer af, at røre sig mere og sige “nej” til mere mad end vi har brug for. Nu ved du hvad der virker for dig 🙂

Skal vi være en del af din rejse?

Du kan kontakte os her.

De bedste hilsner Linda og Ulf

Vægttab hypnose - Bid for bid, bliver du lettere og lettere

Vægttab hypnose

Serviceområder
Vægttab Hypnose

 • Slagelse
 • Korsør
 • Skælskør
 • Næstved
 • Sorø
 • Ringsted
 • Køge

GRATIS Hypnose forsamtale   KLIK HER

Vil du have mere?

Vi tilbyder forsamtale, telefonsnak, og svarer meget gerne på dine spørgsmål på mail og SMS
mere info

     Ses vi?

Hjem til dig?
Vi dækker en stor del af sjælland

Uden ekstraomkostninger