Billig hypnose

Billig Hypnose Korsør, Slagelse kommune

Vi støder oftere og oftere på henvendelser fra mennesker, der har brug for hjælp til at løse personlige problemer, men som ikke har den fornødne økonomi. 

Derfor tilbyder vi udvalgte hypnose tider til en nedsat pris.

Billig Hypnose i Korsør, Slagelse kommune

Når vi sammenligner os på hypnose markedet er det hverken dyrt, eller billigt. Ikke når vi kigger på vores kollegaer på Sjælland. Men trods det udelukker det en del mennesker fra at søge professionel hjælp.

Det synes vi er ærgerligt, og unfair. Vi mener at der er mange mulige årsager til en trængt økonomi, og vi mener alle bør have mulighed for at komme videre med sit liv! Uagtet om man har penge i pungen eller ikke. Livet er alt for kort til at spilde det på at have det skidt.

Derfor har vi afsat udvalgte tider hver uge, som du kan booke hypnose til en stærkt nedsat pris. Så i stedet for 890 kr, tilbyder vi hypnose til 495 kr./session. Vi kalder tiderne BUS (billige udvalgte sessions)

B.U.S

45 minutters effektiv terapi: 495 kr.

  • Løs problemer
  • Få ny erfaring
  • Få afklaring
  • Kom videre nu

Er der særlige fordele/ulemper ved billig terapi?

Prisen er naturligvis klart en fordel, og så er der jo spørgsmålet om hypnosens varighed, som er 45 minutter, fremfor en “normal” hypnose session, som hos os er 75 minutter. Faktisk er vores erfaring at det både kan ses som en ulempe og en fordel.

Forklaring følger:

Når der er en forholdsvis stram tidsramme opstår der ofte en form for fælles opfattelse af at tiden er kostbar, og terapien bliver derved ekstra målrettet, og effektivt.

Omvendt er 45 minutter selvfølgelig 45 minutter, og det er engang tidsrammen vi har at arbejde i.

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk