Afspil video om Rygestop hypnose

Klik og se en kort video om Lindas rygestop hypnose. den varer ca 3 minutter.

Rygestop hypnose

Har du brug for seriøs hjælp til at stoppe med at ryge? Så er rygestop hypnose en oplagt mulighed.

Her på siden finder du alle nødvendige informationer om rygestop hypnose, og du kan finde ledige tider, og booke dit RYGE STOP online.

Du finder også en lille ryge stop motivationstest, så du kan fået fingerpeg om hvorvidt du er klar til at blive røgfri med hypnose.

Indholdsfortegnelse- Rygestop hypnose

Det siger vores rygestop kunder...

Anders LarsenSlut med rygning efter 27 år
Læs mere
"Jeg har kun rosende ord om forløbet. Linda som hypnotiseret mig, var imødekommende, professionel, ærlig og førte en vellykket proces med spørgeskema, behandling samt opfølgning. Takket være Linda's forløb, er jeg røgfri på 8. måned, og sidder tilbage med en god positiv oplevelse. Jeg kan varmt anbefale Larsen & Ravn til alle, der er indstillet på et rygestop."
Lars NielsenSnak med mig
Læs mere
"Sådan kunne man godt sige behandlingen blev varetaget, ... på bedste vis. Hvis man er forhåndsskeptisk, blev denne skepsis skudt i sænk. Behandlingen var meget venlig og seriøs. Der blev ikke stillet mere i udsigt end man kunne rumme, men mere end man havde forventet. Det kan derfor ikke undre at Linda er et skattet medlem af min fortid, ... ligesom rygningen. Det er derfor med en vis form for vemod jeg kan konstatere at det virker :-). Farvel tobak , farvel Linda . Vi ses måske aldrig mere :-)"
Dorte SkovVarmt og trygt.
Læs mere
"Rygeafvænningshypnose hos Linda. Blev varmt modtaget og følte mig helt tryg, da seancen startede. Jeg havde forud for behandlingen, svaret på nogle spørgsmål. Svarene blev flettet ind i behandlingen og dermed gjort meget personlig. Jeg er røgfri på 3 måned og har ikke haft trang eller abstinenser i tiden der er gået. De bedste anbefalinger fra mig."
KUAldrig har jeg oplevet noget lignende
Læs mere
"Jeg er så positiv og glad over den oplevelse jeg har haft med mit rygestop-hypnose hos Linda. Hun er et meget behageligt og roligt menneske. Har før blevet hypnotiseret og grunden til jeg ikke valgte det samme sted igen var udelukkende tryghed. Efter jeg har været hos Linda, tror jeg på at man kan hypnotiseres for alt og stadig føle sig tryg under hypnosen. Dejligt sted at komme, og helt utroligt dejlige mennekser! Vil klart anbefale dem til alle andre!"
Sanna SkouUtrolig behagelig
Læs mere
"Utrolig behagelig, både før, under og efter rygestop hypnose. Har ikke røget eller ønsket at ryge siden, og er så glad for mit valg, både mht rygestop og af hypnotisør. Linda kan varmt anbefales!"
ElisabethEn glad ikke-ryger😊
Læs mere
"Endelig røgfri efter mange års afhængighed af nikotin. Efter kun ET møde med Linda👍. Jeg er meget taknemmelig og anbefaler hende på det varmeste! Mvh W.M"
Mette D.S.Jeg havde en super oplevelse
Læs mere
"Jeg havde en super oplevelse. Linda er enormt sød, varm, imødekommende, til stede og opmærksom under hele forløbet. Følte mig 100% tryg og jeg er pt røgfri og har tiltro til at det forbliver sådan. Tak for hjælpen!"
MaiaHypnose
Læs mere
"Jeg var skeptisk men på trods er jeg stadig røgfri nu et år efter. Det kræver naturligvis beslutsomhed, men hypnosen hos Linda har været afgørende for mig. Tak"
mette madsenVar i hypnose for rygestop hos linda
Læs mere
"Var i hypnose for rygestop hos linda, det var en fantastisk intens oplevelse og jeg var rørt til tåre bagefter. Holder stadig mit rygestop, og det bliver jeg ved med. Vil helt klart anbefale det til andre. Tak til linda"
Anne NielsenVar i hypnose for rygestop hos linda
Læs mere
"Tjaaa, troede ikke, at det skulle ske for mig - altså at jeg skulle holde op med at ryge... Men det er det, der er sket...! Linda var meget forstående, lyttende og hjælpsom, og hjalp mig til at holde op med rygningen, der havde været en fast del af mit liv i 20 år! Det er helt fantastisk. Tak til Linda - for at have givet mig mine lunger (og vilje) tilbage!"

Vi anerkender, at hver persons rejse til “et bedre liv” er unik. Derfor er vi her for at lytte, forstå og skabe et trygt rum, hvor du kan udforske dine tanker, følelser og drømme.

Sammen arbejder vi på at skabe balance, velvære og personlig udvikling. Vores kunders oplevelser er hjertet af vores praksis.

Rygestop hypnose hjælper dig sikkert gennem processen

Det første spæde skridt til rygestoppet har du allerede taget; du udviser interessere for rygestop hypnose. Smadder godt!

Det at bryde ud af afhængigheden, og det at blive røgfri er en proces; og for nogle en meget hård proces. 

Med avanceret hypnose får du præcis den hjælp og støtte du behov for, for at få succes med at blive røgfri.

 

Avanceret rygestop hypnose der er tilpasset dig personligt

Vi er alle forskellige; har forskellige behov, og gør tingene på forskellig vis. Hos Linda kan du forvente at din rygestop hypnose bliver tilpasset præcis, så den passer til dig og din situation.

Selv hvis du har været storryger, og er svært afhængig findes der en løsning på din situation; så skal du blot indstille dig på et lille hypnoterapeutisk forløb.

Rygestop hypnose med indbygget tryghed

Husk at vi er tilgængelige hele vejen; før, under og efter du er stoppet med at ryge. Du er ikke alene, og du kan række ud, hele vejen.

Mød din rygestop hypnotisør

Linda har hjulpet mange hundrede mennesker med at blive røgfri, med avanceret rygestop hypnose.

Hun har mange års erfaring som fuldtids hypnoterapeut og hypnotisør, og ryge stop er et af hendes specialer.

Få effektiv rygestop hypnose med hypnoterapeut Linda Ravn Larsen

Inden du stopper med at ryge:

Jo mere du er forberedt på rygestoppet, desto mere får du ud af den, – helt simpelt! Derfor har vi lavet en række artikler der hver især hjælper dig igennem din proces; både før og efter rygestoppet:

Vidste du at…

 • Cigaretter er designet til at gøre brugerne afhængige af dem.
 • Nikotin ændrer den kemiske balance i hjernen, og gør at hjernen higer efter mere og mere nikotin.
 • Nutidens cigaretter afgiver mere nikotin og gør det hurtigere end førhen.

Skal du være røgfri? Vi er klar – er du ?

Det kan godt være et “spring”, at vælge at blive røgfri. Du har måske længe betragtet dig selv “som ryger” –  og nu skal der en anden “etikette” på – Ikke ryger! – For nogle kan det være skræmmende, da hverdagen har været styret af cigaretterne. Hvad så når cigaretterne ikke er en del af hverdagen mere? Hvad med den tid, hvor du plejer at ryge, hvad skal den bruges til? Kan man stadig have pauser? Hvad når jeg er social?

Alle de spørgsmål og bekymringer der evt. kan dukke op i forbindelse med at blive røgfri med hypnose, hjælper vi dig med at bearbejde og finde løsninger på. Så du er fuldstændig klar til at blive røgfri.

På Trustpilot.dk kan de se nogle af de resultater vi har været en del af.

Rygestop hypnose FAQ

I nogle tilfælde er 1 enkel rygestop hypnose tilstrækkeligt, men ind imellem skal der lidt mere til! Vi har meget stor erfaring med rygestop-hypnose, og meget ofte behøves der kun en enkelt session, for at blive røgfri. 

Har du været ryger i mange år og er stærkt afhængig, har vi et tilbud på 3 gange rygestop-hypnose.

 1. gang = Motivations hypnose
 2. gang = Selve rygestoppet
 3. gang = Opfølgning

Rygestop-hypnose koster det samme som vores øvrige hypnose ydelser. Du finder priser øverst i menuen.

Tilbagefald kan ske, og ofte når man mindst venter det. Ved tilbagefald opfordrer vi altid til at man kontakter os med det samme, eller hurtigst muligt. Ofte kan en kort telefonsnak få bragt orden på tingene, så man kommer over det.

Ja, hvis du er bosiddende inden for vores serviceområde: Korsør, Skælskør, Slagelse, Næstved, Sorø, Ringsted, Køge

Rygestop hypnose virker fordi du gennem avanceret hypnoterapi får indarbejdet helt nye reaktionsmønstre der hjælper dig med at håndtere alle fysiske og psykiske nikotin abstinenser, samtidig med at du får boostet din motivation.

Serviceområde for rygestop hypnose

Vi dækker en stor del af Sjælland. Særligt Vestsjælland, Midtsjælland og Sydsjælland:

 • Korsør
 • Slagelse
 • Skælskør
 • Næstved
 • Kalundborg
 • Holbæk
 • Sorø
 • Ringsted
 • Køge

Læs om vores muligheder for udekørende hypnose hjemme hos dig selv.

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk