Ledersparring

Er dit liv for kort, og din karriere for vigtig, til lange
coaching forløb, hvor du svare på endeløse rækker af spørgsmål?
Ledersparring er er et tilbud fra vores erhvervscoaching sektion

Ping pong Drøftelser Udfordringer Rådgivning Dialog Fortrolighed Loyalitet

Ulf Larsen

Ulf Larsen

Erhvervscoach og mentaltræner
Partner i Larsen og Ravn.dk

Ledersparring

Ledersparring er et tilbud om målrettet sparring for ledere, hvilket kan forekomme temmelig indlysende. Men hvad er sparring egentligt for noget? At sparre betyder frit oversat at træne, og begrebet er blandt andet hentet fra boksningens univers, forstået som praktisk træning (en sparringsrunde)

Hvordan kan man sparre som leder?

Som leder har du flere forskellige muligheder for at sparre. Du kan inddrage din sparringpartner onsite, dvs, at du giver din sparrings partner et indblik i din måde at arbejde på.

Du kan også notere dig, de situationer du ønsker at bearbejde og udvikle.

Det vigtigste ved et sparrings forløb er, at vi sammen skaber en ramme, hvor formålet med sparringen er at træne og øve, og at det foregår i din arbejdsmæssige virkelighed.

Er dit liv for kort, og din karriere for vigtig, til lange coaching forløb, hvor du svare på endeløse rækker af spørgsmål?
-Så kan det være at ledersparring er præcis hvad du har brug for.

 

Hvad er ledersparring?

Ledersparring, er dialog og drøftelser i øjenhøjde. Det er opkobling med en professionel medspiller, der giver dig modspil, støtte og samspil på din egen banehalvdel.

Det er naturligvis dig og den situation du befinder dig i, der sætter dagsordenen. Og sparringen har kun et mål:  Din succes!

Hvordan foregår ledersparring i praksis?

I praksis foregår ledersparring efter behov. Vi kan sparrer via SKYPE, telefonen, SMS, email, på din arbejdsplads, eller i vores lokaler, midt på Sjælland. Vi er klar til at engagere os, så det er helt op til dig.

Du kan kontakte os HER, og aftale et afklarende møde.

Vil du have mere?

Lad os mødes og tale sammen. på tlf, eller ved personligt møde. Vi svarer på alle dine spørgsmål
Gratis info