mentor for erhvervslivet, Ulf Larsen

Mentor

En (god) mentor har selv været der, hvor du befinder dig nu. En professionel mentor ved, at han ikke er dig, og at du har brug for at gøre tingene på din egen måde, og det hjælper han dig med at opnå.

Søger du en mentor?

Måske er du i tvivl om, hvad et indebærer at have en mentor? Mentoring er en del af vores erhvervscoaching tilbud. Læs videre, og få et tydeligt billede der fortæller dig det du har brug for:

Er du til fri tale, og direkte opfordringer? – Så er det værd at overveje en Mentoraftale.

Ulf Larsen tilbyder professionel mentoring, og deler med glæde ud af sine successtrategier, sin viden og erfaring. Du kan forvente udfordringer, og modspil lige til grænsen. Du kommer til at opleve støtte, loyalitet og opbakning, men forståelse møder du kun, når du har næsen i (det rigtige) spor.

“Når først du har opdaget at det du gør, ikke virker! – er der absolut ingen undskyldning for ikke at gøre noget andet!”  – Ansvaret er dit alene.

Forudsætninger for en mentor-aftale

For at en mentor aftale kan fungere optimalt, er det afgørende, at du og jeg er et godt match! Så hvis du er seriøs, vil du booke et indledende møde, og jeg stiller naturligvis op.

Mentor – Serviceområder

Vi kan mødes i vores lokaler, i Korsør (Slagelse kommune), eller hos dig. Herudover kræves der ingen særlige forudsætninger for, at du kan indgå en mentor aftale.

Når du indgår en mentor aftale bliver du til det der kaldes en Mentee. Som mentee forudsættes det, at du har begivet dig ud i et område af livet hvor du endnu ikke har opnået erfaringer.

En Mentor, derimod, rummer disse erfaringer, og hele ideen med mentoring er at parterne indgår en veldefineret aftale om at dele erfaringer.

Formålet er at du bedst muligt kommer igennem erfarings opbygningsperioden, og får den succes du ønsker.

VIGTIGT:

En stor udfordring vil altid være at du muligvis ikke han bruge mentorens erfaringer, en til en. Det skyldes at vi alle har forskellige verdensbilleder, og for dit vedkommende, er du nødt til at gøre, opfatte og handle på din måde. Så ud over erfaring og god kemi, er det vigtigt at du vælger en mentor som er i stand til at hjælpe dig med at omsætte erfaring til handling i præcis dit verdensbillede.

Det hurtige svar er ALLE der befinder sig på erfaringsmæssigt dybt vand, hvilket kan være gældende på alle livets områder. Erhvervsmæssigt som privat.

BONUS INFO:

1 vælg en mentor med den rette erfaring. (har været der selv)

2 Vælg en mentor der er succesfuld (fået det til at virke)

3 Vælg kun en mentor du har rigtig god kemi med

4 Vælg kun en mentor der kender forskel på sit eget og dit verdensbillede.

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk

Garanti ordning - Erhvervs forløb

Når du vælger at starte et erhvervsforløb hos os vil vi gerne kvittere for din tillid, og tilbyde dig en garantiordning, eller det der kaldes No cure – No pay.  Klik på videoen, og se hvad tilbuddet indebærer

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04.