Parterapi Korsør med parterapeut Ulf Larsen

Parterapi Korsør

Er du/i på udkig efter seriøs parterapi i Korsør? Mød parterapeut Ulf Larsen fra Larsen og Ravn.dk. God læselyst.

Søger I en dygtig parterapeut i Korsør

Larsen og Ravn.dk tilbyder seriøs og effektiv parterapi i Korsør og omegn.

Parterapi i Korsør

Her på siden kan du/I Iæse om de parterapi tilbud vi tilbyder, og lære parterapeuten lidt bedre at kende, inden I eventuelt tager kontakt. Hos Larsen og Ravn.dk er det Ulf Larsen der arbejder med parterapi i Korsør. (det er mig der skriver)

Hvem er jeg?

Jeg er medstifter, og medejer af Larsen og Ravn.dk. Jeg har arbejdet med personlig udvikling fuld tid de sidste 15 år (parterapi i 11 år). Der er efterhånden rigtig mange uddannelser, og efteruddannelser i rygsækken. 

Udover min faglige baggrund, har jeg selvfølgelig også min personlighed med mig i mit arbejde som parterapeut. Hvilket måske i virkeligheden er ret væsentligt. Ikke fordi jeg er har en helt fantastik speciel personlighed, men blot fordi jeg er en ret rolig person. Nede på jorden, og med humoristisk sans. Og så taler jeg helt almindelig menneske-sprog.

Hvad kan I forvente Jer af parterapi i Korsør

Når I møder mig til parterapi i Korsør, vil I kunne ligge mærke til at jeg aldrig tager parti. Jeg gør ikke forskel på mænd og kvinder, og så skælder jeg aldrig ud 🙂

Til gengæld fordeler jeg taletiden ligeligt, og jeg er med tiden blevet ret god til oversætte Jeres interne kommunikation, så ti-ørene falder på plads. Hen ad vejen har jeg også fået udviklet en bred vifte af værktøjer, I vil få glæde af i Jeres parterapi.

Hvordan foregår parterapi

Når I kommer til parterapi i Korsør vi I opleve at I bliver tage hjerteligt og venligt imod. Jeg byder på en tår og drikke, og så går vi i gang.

Det er Jer, hver især, og sammen der sætter dagsordenen. Men bare roligt, det er mig, som parterapeut, der styrer slagets gang, så det oplever i sikkert ikke. I langt de fleste tilfælde vil alle parter opleve at det har været en god, interessant og givende samtale, og der er aldrig nogle af Jer der kommer ud af døren igen, uden jeg har sikret at I begge er OK.

I vil typisk få nogle relevante hjemmeopgaver med Jer, som I vil arbejde med mellem parterapi sessionerne.

Er parterapi i Korsør dyrt

Vores priser på parterapi er afstemt efter det øvrige marked, og prismæssigt er vi hverken billige eller dyre. Lige nu har vi faktisk en parterapi pakke på “tilbud”. Du kan se nærmere her. Og ellers kan du besøge siden med vores priser og vilkår her.

Er vi klar til parterapi

Der er ret mange der finder det grænseoverskridende, og lidt farligt at besøge en parterapeut. Så hvis du /I kan genkende det, er det helt normalt. Parterapi er for alle par der har viljen til at ændre på de ting i samlivet der ikke fungerer. Faktisk kan jeg bedre forklare Jer, hvis I ikke er klar:

  1. Hvis 1 af jer allerede har besluttet at parforholdet skal slutte uden endnu at have sagt det.
  2. Hvis I begge, eller blot en af jer har meget stor modstand på ideen om parterapi.

Jeg er klar til at hilse på jer til parterapi i Korsør

Hvis i er klar……er jeg også klar. Og I kan ringe til mig, eller sende en SMS. Mit nummer er 6177 3804. Du må selvfølgelig også endelig ringe hvis du har spørgsmål om mig som parterapeut, eller det at gå i parterapi. I kan også finde mine ledige tider og booke online.

Jeg glæder mig til at se Jer til parterapi Korsør. Husk! Der er altid en løsning.

Mange venlige hilsner og på gensyn/Ulf

Parterapi - FAQ

Det korte svar er at I får hjælp til at løse Jeres problemer. Der findes altid en løsning, men det er ikke altid vi selv kan finde den. Du kan sammenligne det med når der opstår problemer med andre ting i livet. F.eks. din telefon, computer, bil, vaskemaske osv. Du ved at det skal fixes, men du ved ikke hvordan.

Der findes (heldigvis) ikke noget entydigt svar på hvornår man skal ende et parforhold. Til gengæld er det helt sikkert godt, hvis man selv er afklaret med hvornår man synes at nok er nok, og det er tid til afslutte sit parforhold. Det kunne jo, som et forslag være: Når alle løsnings-muligheder er afprøvet, uden resultat, -over en rimelig tidsperiode.

Man får ny indsigt i sin partner og sig selv. Man får forståelse, og/eller mulighed for at acceptere uenigheder. Man lærer noget om kommunikation, og får en række værktøjer og øvelser som praktiseres i hverdagen. Den samlede proces vil støt og roligt lede Jer henimod en hverdag med større tilfredshed og harmoni, hvor parforholdet kan udvikles og trives.

Har du et spørgsmål til os?

Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål som du ikke har fået besvaret? Så er du meget velkommen til at sende os en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.

Du kan også tage et kig i vores artikler

Tag springet. Vi hjælper dig med din personlige udvikling og omsorg gennem hypnose, terapi og coaching.

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk