Billig terapi med terapeuterne Linda og Ulf Larsen

Billig terapi Korsør, Slagelse kommune

Har du brug for billig terapi? BUS (Billige Udvalgte Sessions) er en mulighed for at få professionel terapi til en overkommelig pris. Find ledige tider til billig terapi her på siden.

Billig terapi i Korsør, Slagelse kommune

Vi modtager oftere og oftere henvendelser fra mennesker, der har brug for hjælp til at løse personlige problemer, men som ikke har den fornødne økonomi.

En session hos Larsen og Ravn koster normalt 890 kr. 

Når vi sammenligner os på markedet er det hverken dyrt, eller billigt. Ikke når vi kigger på vores kollegaer på Sjælland.

Ikke desto mindre er 890 kr. stadig 890 kr. – Har man dem ikke stående på kontoen, er det en dyr fornøjelse, og også urealistisk, og derved en mulighed der ikke findes.

Det synes vi er urimeligt. Vi mener at der er mange mulige årsager til en trængt økonomi, og vi mener alle bør have mulighed for at komme videre med sit liv! Uagtet om man har penge i pungen eller ikke. Livet er alt for kort til at spilde det på at have det skidt.


Derfor har vi afsat udvalgte tider hver uge, som du kan booke til en stærkt nedsat pris. Vi kalder tiderne BUS (billige udvalgte sessions)

B.U.S – Billige udvalgte sessions. – 495 kr.

  • 45 minutters effektiv terapi
  • Løs problemer.
  • Få ny erfaring…
  • Få afklaring……
  • Kom videre NU
 

Find ledige tider, og book din BUS tid online

Vilkår for billige, udvalgte sessions – BUS

  • BUS kan kun bookes online via booking kalenderen. (ikke via mail, telefon eller SMS)
  • Varighed 45 minutter
  • Betaling finder sted ved endt session
  • Der kan betales via Mobilpay eller kontant
  • Vores almindelige regler for afbestilling er gældende. Du kan læse dem HER!

Kom godt igang med NLP terapi

Du har mulighed for at booke online, og du finder booking systemet i menuen øverst. Du kan vælge imellem forsamtale, session, eller BUS. (Står for Billige Udvalgte Sessions) Ligeledes kan du vælge om du ønsker at komme til os, eller om vi skal komme til dig.

NLP terapi FAQ

NLP er en Amerikansk opfindelse. NLP blev opfundet i 1960’erne af de to amerikanere, – John Grinder, som var sprogprofessor, og Richard Bandler, som var datalogi- og matematik-studerende. Richard Bandler bemærkede, og undrede sig over, at nogle behandlere tilsyneladende var meget succesfulde, mens andre ikke rigtigt nåede resultater. NLP blev skabt som et studie af alle de succesfulde behandlere i USA.

Først og fremmest er en NLP terapeut en person der har gennemført mindst en relevant NLP uddannelse. Moderne NLP har 3 forskellige retninger: Coaching, Terapi og kommunikation. En NLP terapeut arbejder terapeutisk med mennesker, ud fra den filosofi, og de NLP teknikker NLP terapi uddannelsen rummer.

NLP står for (Neuro – Lingvistisk – Programming) Oversat til Dansk: Sprog – Sanser – Adfærd. Det er sjældent let at opfatte fremmedartede forkortelser eller begreber. NLP kan på et lettere fordøjelig måde formuleres sådan her: NLP er system der er opfundet for at beskrive den menneskelige psykologi, på en (relativ) simpel måde, og som rummer virkelig mange enkle og specifikke metoder til at lave forandringer.

Hvis du har erfaring med, at løse fastlåste problemstillinger i dit liv ved hjælp af en eller flere andre terapi metoder, så er det bare om at komme den vej igen. Det virker jo!

Er din erfaring derimod det modsatte:, at du ikke har kunnet løse visse problemstillinger eller, at det du har forsøgt ikke har virket, så er NLP terapi en oplagt mulighed.

Vi oplever ind i mellem, at møde mennesker der har været i forskellige typer terapi-forløb i laaang tid. Nogle gange i årevis uden at opnå resultater. Det er både spild af tid og penge, og det kommer du ikke til at opleve med en NLP terapeut!

NLP terapi har en effekt, allerede fra første session. Det må endelig ikke forstås sådan, at alle problemer kan løses på een session, men det betyder, at du skal kunne registrere en positiv udvikling fra gang til gang.

Har du et spørgsmål til os?

Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål som du ikke har fået besvaret? Så er du meget velkommen til at sende os en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.

Du kan også tage et kig i vores artikler

Tag springet. Vi hjælper dig med din personlige udvikling og omsorg gennem hypnose, terapi og coaching.

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk