Iværksætter coaching med iværksættercoach Ulf Larsen

Iværksætter coaching

Iværksætter coaching er for dig, der har ønsker om, at iværksætte selvstændigt erhverv, eller dig der allerede er i gang, og ønsker at optimere processen. 

Iværksætter coaching er hjerteblodet i vores erhvervscoaching sektion.

Iværksætter coaching for alle typer iværksætteri

Hvad er iværksætter coaching? Læs med her!

Er du allerede i gang som iværksætter? Så er der en pæn chance for, at der sker ting og sager i dit liv lige nu, og forhåbentligt er du på rette kurs.

Alligevel er det vigtigt, at du løbende holder øje med de faresignaler der måtte dukke op, og hvis der er et eller flere faresignaler der ikke “driver over” inden for 1-2 uger, er det værd at overveje at gribe ind. En af dine muligheder er iværksætter coaching.

Drømmer du om et liv som iværksætter?

“De fleste iværksættere kommer ikke sovende til Deres succes. Det kræver en målrettet indsats. Til gengæld er der mulighed for en ubeskrivelig værdifuld belønning. Så hæng i”

At være iværksætter kræver typisk, at man kan håndtere et hav af vidt forskellige fagområder. Og helst samtidig.

Populært sagt, må du kunne bære en masse forskellige kasketter: Bogholder, marketing, PR, vicevært, HR, salg, indkøb, lovgivning, myndighedskontakt, copyright, socialemedier, patentering, produktudvikling osv. osv

Oven i alle de praktiske gøremål, og aktiviteter, kommer så det indre. Du må holde styr på dine tanker, dit humør, og dine følelser. Så der er nok at se til, og det er vigtigt at alt foregår så optimeret som muligt, og der et præcis hvad iværksætter coaching hjælper dig med.

Iværksætter coaching gør det komplekse overskueligt

Alt i alt, er det kompliceret at være iværksætter. Hvis det er første gang du prøver kræfter med iværksætteriet, har du med sikkerhed brug for at etablere nogle stærke strategier, visioner, have fokus på ressourcer og planlægning. Men først og fremmest har du brug for, at have styr på dig selv.

Hos Larsen og Ravn.dk har vi mange års erfaring med iværksætteri, og iværksætter coaching. Vi deler hjertens gerne ud af vores erfaring, og alle vores strategier. 

 • Glemsomhed
 • Udbrændthed
 • Negative tanker
 • Træthed
 • Manglende energi
 • Dårligt humør
 • Forkerte beslutninger
 • Manglende motivation

Alle faresignaler er ganske naturlige, menneskelige tilstande, som løbende kommer og går, i løbet af livet. Det betyder at det ikke er et faresignal hvis du en onsdag er i hamrende dårligt humør, og tænker negative tanker. der kan oven i købet være en rigtig god forklaring 

Et faresignal er aktiveret, når et eller flere af punkterne sætter sig fast, og kommer ud af normal kontrol.

Det er vigtigt at tage sine egne faresignaler alvorligt, og håndtere situationen, da disse tilstande har det med at eskalere.

Når du har succes, skyldes det grundlæggende at du:

 • Anvender særlige strategier
 • Aktiverer bestemte ressourcer
 • Rummer visse overbevisninger

Faresignalerne er naturligvis uønskede, men det er faktisk de samme elementer der er i spil, som når du skaber succes.

Derfor handler håndteringen målrettet om at skabe opmærksomhed, så du kan overtage kontrollen, og skabe de tilstande du ønsker.

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk

Garanti ordning - Erhvervs forløb

Når du vælger at starte et erhvervsforløb hos os vil vi gerne kvittere for din tillid, og tilbyde dig en garantiordning, eller det der kaldes No cure – No pay.  Klik på videoen, og se hvad tilbuddet indebærer

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04.