Iværksætter coaching

Iværksætter coaching er for dig, der har ønsker om, at iværksætte selvstændigt erhverv,
eller dig der er i gang, og ønsker at optimere processen. Iværksætter coaching er hjerteblodet i vores erhvervscoaching sektion.

For lidt tid? Manglende energi? For mange kasketter? Overspringshandlinger? manglende erfaring? Brug for sparring? Knirker forretningsplanen?

Ulf Larsen

Ulf Larsen

Iværksættercoach og mentaltræner
Partner i Larsen og Ravn.dk

Iværksætter coaching for alle typer iværksætteri

Hvad er iværksætter coaching? Læs med her!

Er du allerede i gang som iværksætter? Så er der en pæn chance for, at der sker ting og sager i dit liv lige nu, og forhåbentligt er du på rette kurs.

Alligevel er det vigtigt, at du løbende holder øje med de faresignaler der måtte dukke op, og hvis der er et eller flere faresignaler der ikke “driver over” inden for 1-2 uger, er det værd at overveje at gribe ind. En af dine muligheder er iværksætter coaching.

Drømmer du om et liv som iværksætter?

“De fleste iværksættere kommer ikke sovende til Deres succes. Det kræver en målrettet indsats. Til gengæld er der mulighed for en ubeskrivelig værdifuld belønning. Så hæng i”

At være iværksætter kræver typisk, at man kan håndtere et hav af vidt forskellige fagområder. Og helst samtidig.

Populært sagt, må du kunne bære en masse forskellige kasketter: Bogholder, marketing, PR, vicevært, HR, salg, indkøb, lovgivning, myndighedskontakt, copyright, socialemedier, patentering, produktudvikling osv. osv

Oven i alle de praktiske gøremål, og aktiviteter, kommer så det indre. Du må holde styr på dine tanker, dit humør, og dine følelser. Så der er nok at se til, og det er vigtigt at alt foregår så optimeret som muligt, og der et præcis hvad iværksætter coaching hjælper dig med.

Iværksætter coaching gør det komplekse overskueligt

Alt i alt, er det kompliceret at være iværksætter. Hvis det er første gang du prøver kræfter med iværksætteriet, har du med sikkerhed brug for at etablere nogle stærke strategier, visioner, have fokus på ressourcer og planlægning. Men først og fremmest har du brug for, at have styr på dig selv.

Hos Larsen og Ravn.dk har vi mange års erfaring med iværksætteri, og iværksætter coaching. Vi deler hjertens gerne ud af vores erfaring, og alle vores strategier. 

Tag nu skridtet og kontakt os her, eller du kan booke en tid i vores bookingsystem (Øverst)

“Lykken er når virkeligheden lever op til forventningerne”

Citat: Troels Kløvedal

Serviceområder for iværksætter coaching

Som iværksætter coach servicerer jeg følgende områder:

  • Slagelse
  • Skælskør
  • Korsør
  • Næstved
  • Ringsted
  • Sorø
  • Køge

Jeg kommer gerne ud til dig, og iværksætter coacher, så du sparer din dyrebare tid. Og det koster ikke ekstra 🙂

Vil du have mere?

Lad os mødes og tale sammen. på tlf, eller ved personligt møde. Vi svarer på alle dine spørgsmål
Gratis info

Læs om iværksætter coaching på TRUSTPILOT

Din tryghed