Online forløb

Online forløb

Visse problemer kan minde om en forhekset rundkørsel. Når først man er havnet i rundkørslen, forsvinder alle afkørslerne, og den eneste vej er rundt og rundt. Alting gentager sig, og der er tilsyneladende ingen vej ud!

Man kan læse selvhjælpsbøger, få gode råd, teknikker, metoder og værktøjer, men lige lidt hjælper det, – teorien virker ikke på mig!

Hvordan kan det være?

Der er intet galt med hverken selvhjælpsbøger, eller alle værktøjerne, men du skal være klar til at bruge dem.

Det der forhindrer dig i at komme ud af rundkørslen er altid dit Mindset. Uden et tilpasset Mindset fungerer værktøjerne ikke!

Simple-Mind online forløb:

Starter op i 2024:

Simple-Mind stress håndterings forløbet er skræddersyet til dig der oplever stress symptomer, og/eller advarselstegn, men ikke har fundet stresshåndterings formlen endnu. Gennem stresshåndterings forløbet får du en virkelig dyb indsigt og viden om dit eget sinds maskinrum. men du får samtidig en perlerække af teknikker og mentale værktøjer, så det fremadrettet bliver helt naturligt for dig at agere og håndtere dig selv, og de situationer du møder på en helt ny måde. 

Naturligvis får du en masse spændende teori, men vi stopper ikke der! Dit forløb er bygget op således at du undervejs skaber et helt nyt mindset, og derved bliver al din nye viden transformeret til ubevidste kompetencer og færdigheder. Glæd dig til et liv i balance og egenkontrol.

Føler du dig tit misforstået? Eller opstår der ofte konflikter? Mangler du gennemslagskraft, eller har du svært ved at udtrykke dig? 

Så er Simple-Mind kommunikationsforløbet lige noget for dig.

Du bliver ført dybt ind i kommunikationskunstens forunderlige verden, og du kommer til at spærre øjnene op over det du kommer til at se! Kommunikation er nemlig langt mere enkelt og simpelt end de fleste forestiller sig. men det kræver at du får et overblik. Sammen med dit nye overblik, giver vi dig elvfølgelig også en velfyldt værktøjskasse. Fyldt med effektive kommunikations værktøjer.

Som alle andre Simple-Mind forløb er kommunikationsforløbet bygget op, så du kommer til at ændre dit mindset undervejs, og dine nye kommunikationsværktøjer bliver derfor naturligt integreret.

Er du plaget af dårligt selvværd? Er du ikke sød og kærlig over for dig selv?

Så er der helt bestem en række misforståelser i dit Mindset der trænger til at blive justeret.

Simple-Mind metoden © tager dig på en vidunderlig og spændende rejse, der får det til at stå krystalklart for dig, hvor meget du i virkeligheden er værd. Altså, så du kan mærke det helt ind i knoglerne.

Simple-Mind metoden©

Simple-Mind metoden © er udviklet af Larsen og Ravn.dk, og er blevet skabt ud af 15 års praktisk erfaring med at hjælpe mennesker videre i livet med personlig udvikling.

Simple-Mind metoden © tager dig på en personlig rejse, hvor du opnår en dyb indsigt i din egen psyke, og sind. Når du opnår forståelse af dig selv, på det niveau, vil din forståelse af dig selv medføre at dit Mindset helt automatisk ændres på nogle afgørende punkter.

Når det sker er du pludselig klar til at kunne anvende de metoder, og teknikker der er nødvendige for at ændre på hvordan du har det.

Vi ved det godt

Selvfølgelig er vi klar over at du, bedst af alle, kender dig selv, men hvis du er havnet i rundkørslen (som rigtig mange andre) vil vi garantere at der er flere afgørende, og meget vigtige forhold omkring dig selv, vi kan lære dig en masse om.

Hvad er det særlige ved Simple-Mind metoden©?

Efterhånden findes der mange programmer, metoder, teorier der lover at kunne løse vores personlige problemer. Nogle med succes, og andre virker bare ikke.

Simple-Mind metoden © er helt særlig fordi:

  • Metoden er simpel og ukompliceret
  • Metoden er let at forstå og følge
  • Metoden er ikke et program, eller et system der skal forestille at passe til alle, og alle situationer.
  • Metoden giver dig mange metoder og værktøjer, men først når dit mindset er klar til at anvende dem.
  • Metoden hjælper dig med at træne og indøve, både dit nye Mindset, og værktøjerne i praksis.

Følg med på lanceringen af Simple-Mind©  hos Larsen og Ravn på Facebook, og få mulighed for Early-Bird rabatter, og andre fordele. Vi publicerer løbende opdateringer om tidshorisonter mm.

Har du et spørgsmål til os?

Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål som du ikke har fået besvaret? Så er du meget velkommen til at sende os en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.

Du kan også tage et kig i vores artikler

Tag springet. Vi hjælper dig med din personlige udvikling og omsorg gennem hypnose, terapi og coaching.

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk