Stresscoach Slagelse

Som professionel stresscoach og mentaltræner med mange års erfaring, hjælper jeg stress ramte mennesker sikkert og effektivt videre mod et stressfrit og harmonisk liv i balance. Mød din stresscoach i Slagelse.

Ulf Larsen

Ulf Larsen

Stresscoach og mentaltræner
Partner i Larsen og Ravn.dk

Din stresscoach i Slagelse hjælper dig videre

Er du ved at bukke under med stress, eller er det allerede sket? Måske har du det “bare” skidt, og har endnu ikke gjort dig klart at du er stressramt? Her på siden kan du finde en masse information om stress, og symptomerne på stress, og du kan læse om din stresscoach i Slagelse, Ulf Larsen.

Lev dit liv uden stress

Få en hverdag fyldt med glæde og overskud. Lær at skabe balance, og brug din energi, uden at det dræner dig.

personlig udvikling? Ring til larsen og Ravn.dk Ring NU og få en snak med Ulf  61773804

Stresscoach i Slagelse - mød Ulf

Ulf Larsen er medstifter og partner i Larsen og Ravn.dk. Ulf har arbejdet som professionel stresscoach i mere end 12 år, og har gennem årene hjulpet 1000 vis af  stress-ramte mennesker videre i livet med professionel stressbehandling.

I et stresscoaching forløb med Ulf får du hjælp til hurtigst mulig at finde ro i dig selv, så du kan begynde at afstresse. Når roen er etableret får du al den indsigt du har brug for, for at begynde at arbejde med dig selv. Du vil blive bekendt med de stress-triggere der har drillet dig, og du får alle de værktøjer og teknikker du har behov for at håndtere dem.

Nul stress i fremtiden med din  stresscoach i Slagelse

Når du er begyndt at afstresse, og har fået styr på håndteringen af dine stress-triggere, er det tid til at se fremad. Måske er der ting i dit liv der trænger til et eftersyn. Måske nogle uhensigtsmæssige handlemønstre, eller uheldige prioriteringer? Ulf hjælper dig trygt og sikkert med at få et overblik over elementerne i dit liv, og i dig selv. Alt sammen så du kan blive sikker på at du ikke behøver at blive stresset igen.

Hvem er Ulf

Gennem årene er Ulf blevet en særdeles erfaren stresscoach, med flere forskellige coaching uddannelser i rygsækken. Udover at være erfaren og veluddannet, vil du også møde en stresscoach med en særlig personlighed. Ulf har benene solidt plantet på jorden, og taler helt almindeligt menneskesprog. Han rummer et meget bredt menneskesyn. Derfor vil du altid blive mødt i øjenhøjde, og altid i dit eget verdensbillede. men læs meget mere om Ulf´s baggrund, og se hvad hans kunder skriver om ham på Trustpilot.dk.

Læs om Ulf´s Stresscoaching på TRUSTPILOT

Din tryghed
Stresscoaching med stresscoach i Slagelse, Ulf Larsen

Stresscoach i Slagelse

Ulf Larsen, Mastercoach,
Partner i Larsen og Ravn.dk

Book din stresscoach i Slagelse her

Der er flere måder for dig at tage det næste skridt. Vælg det skridt der passer dig bedst:

Praktik omkring stresscoaching i Slagelse

Stresscoaching i Slagelse er et tilbud til private og virksomheder. Vi byder dig velkommen i vores trygge og hyggelige lokaler i Korsør by, men hvis det passer dig bedre kommer jeg som stresscoach også gerne hjem til dig på din adresse, eller arbejdsplads i Slagelse. Du finder vores priser og vilkår her. For virksomheder tilbyder vi EAN fakturering.

Hvis du har yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte Ulf. – Din stresscoach i Slagelse.

Send en besked til din stresscoach i Slagelse

Stress FAQ

Vi bliver stressede fordi vi bliver indfanget af forskellige omstændigheder, som (af os selv) opfattes som meget vigtige og alvorlige. Derved dannes en forpligtelse, som medfører at krop, tanker og følelser går i stressberedskab.

Når du er stresset, betyder det at din krop overproducerer stresshormoner. Sammen med et øget stresshormon niveau, bliver din tankeaktivitet, og derved din sindstilstand bragt med i en stresstilstand. Stress kan defineres som indre alarmberedskab med overbelastning til følge.

Hvis stress ikke håndteres, og derved bliver “slukket” for i tide, kan/vil vi blive syge. Det skyldes at øgede stresshormon niveauer (i længere perioder), forårsager misfunktioner i stort set alle kroppens funktioner. Vi kan opleve symptomer, lige fra hårtab, til kredsløbforstyrrelser.