Stressbehandling Slagelse kommune

Er du på udkig efter stressbehandling i Slagelse? Læs endelig videre. Vi tror du er havnet det rette sted.

Dine muligheder for stressbehandling i Slagelse

Larsen og Ravn.dk tilbyder effektiv og professionel stressbehandling for private og virksomheder, i hele Slagelse kommune, – inklusiv Korsør og Skælskør. Stressbehandlingen kan foregå i vores lokaler i Korsør, men også på din adresse, eller arbejdsplads i hele Slagelse kommune. 

Stress har ingen naturlig stopknap

– Den skal du selv installere!

Mød dine stressbehandlere i Slagelse

Linda (Ravn) Larsen

Linda (Ravn) Larsen

Stress terapeut og Hypnotisør
Partner i Larsen og Ravn.dk

Ulf Larsen

Ulf Larsen

Stresscoach og Mentaltræner
Partner i Larsen og Ravn.dk

Sammen skaber vi din stopknap

 – Og får den aktiveret

Effektiv stressbehandling i hele Slagelse

Vi sikrer dig, at vi sammen får sat i en målrettet proces, der til hver en tid er tilpasset den situation du befinder dig i. Som du sikkert ved, er stress ikke bare stress. Stress kan variere enormt meget fra person til person, og fra situation til situation. Vi har 15 års erfaring.

Ro på bolden

Uanset hvor stressramt du er, starter vi altid med at hjælpe dig med at finde ro. Med vores stressbehandling i Slagelse, er du altid sikker på at at få præcis den håndsrækning du må have brug for, for at finde ro. I takt med at din tilstand bedres, åbner vi op for næste step.

Stressbehandling - Indsigt er nøglen

Det er så vigtigt at forstå hvad det er der sker med dit indre, når du bliver stressramt. Med stressbehandling i Slagelse får du svar på alle de spørgsmål du har brug for. Du vil finde ud af hvad dine stress-triggere er, og du vil finde ud af hvad det er der ligger til grund for din stress. Men vigtigst af alt, så vil du få alle de værktøjer du har brug for, for at håndtere dine stress-triggere og pressede situationer i livet.

Vi giver dig simple effektive værktøjer med stressbehandling

Med vores stressbehandling i Slagelse får du alle de stresshåndterings værktøjer du kan ønske dig. Og vi stikker dig ikke bare en plade om at du skal “lære at slappe af” Nej, – vi viser dig vejen, helt håndgribeligt. I fælleskab skaber vi dine forandringer, så du får nye mentale strategier, og ressourcer. Derved sikrer vi at du ikke bare kender til en masse teori om stress og dig selv, men tværtimod praktiserer din nye værktøjer. Som noget helt naturligt. 

Stressbehandling Slagelse - Glæd dig til en stressfri fremtid

Fremtiden, kan i sig selv være en væsentlig stresstrigger for ganske mange mennesker. Med stressbehandling i Slagelse du imidlertid opnå så dyb en forståelse af din indre stressmotor, at du kan lægge den ukontrollable stress bag dig, og se ind i en fremtid hvor du helt frit kan reagere, og afreagere dine indre reaktioner. Glæd dig 🙂

Læs om vores stressbehandling på TRUSTPILOT

Din tryghed

Alt det praktiske

Det kan være du spørger dig selv om stressbehandling i Slagelse er dyrt, eller om stressbehandling er et langstrakt forløb? 

Først og fremmest hænger prisen på stressbehandling selvfølgelig sammen med forløbets længde. Da stressbehandling er 100 procent individuelt, er det helt umuligt på forhånd at forudsige hvor langt et forløb du har brug for. Vi har erfaring for at stressbehandlings forløb kan stække sig over 10- 20 sessions, og halve til hele år, for meget hårdt stressramte personer, mens der kan være tale om 1-3 session for mildere stress. Det kan derfor være en god ide at sætte tidligt ind!

Priser på stressbehandling

Tilbuddet om stressbehandling i Slagelse tager udgangspunkt i vores almene priser og vilkår. Du finder den samlede oversigt over priser og vilkår her.

Stressbehandling Slagelse - Nyttige links

Her er en lille samling af nyttige links til den stressramte:

Det kan være en god ide at læse lidt mere om stress, inden du vælger stressbehandling i Slagelse.

 

Hvordan foregår stressbehandling i Slagelse

Når du først har besluttet at starte et stressbehandlingsforløb ser processen sådan ud:

  1. Vi taler sammen, og aftaler om vi mødes hos dig, eller i vores konsultation.
  2. Vi planlægger 2-5 datoer for sessions.
  3. Vi tager udgangspunkt i den tilstand og situation du befinder dig i.
  4. Vi starter med at give dig ro og fred, så du bliver i stand til at arbejde med dig selv
  5. Vi arbejder med indsigt og viden
  6. Vi arbejder med nye bomstærke stresshåndterings værktøjer til dig
  7. Vi sikrer at dine nye stresshåndterings værktøjer bliver en del af dig
  8. Vi fremtidssikrer dine nye færdigheder i stresshåndtering

Vi har rigtig god erfaring med stressbehandling. Det skyldes i høj grad vores uddannelsesmæssige baggrunde. Det betyder at vi (efter behov) anvender teknikker fra coaching, terapi, mentaltræning og hypnose, når vi hjælper dig med stressbehandling. Det betyder også at vores stressbehandling er et sagligt og seriøst alternativ til psykolog samtaler.

Mange kærlige hilsner fra Linda og Ulf  

Kontakt din stressbehandler i Slagelse, Korsør og Skælskør

Stress FAQ

Stress kan forklares som en belastnings tilstand. Belastningstilstanden opstår, når indre og ydre krav  overstiger den enkelte persons ressourcer. Så stress er en reaktion på en ubalance mellem krav og ressourcer. Forskellen på en let og svær stressramt situation kan derved beskrives ved at en belastningstilstand bliver til en reel overbelastning.

Stress opstår, når der er opstår ubalance mellem udfordringer, og mulighederne for at håndtere udfordringerne. Eksempler på langvarig stress kan være: Vigtige og alvorlige livs-begivenheder. Overbelastninger på jobbet, dårlige relationer og/eller andet i privatlivet.

Når Man er hårdt stressramt, er man fysisk, mentalt og følelsesmæssigt overbelastet. Det medfører at energien er i bund, og man oplever at humøret daler: Man bliver kort luntet, mere irritabel, får let til gråd, mere vred og frustreret, og opgivende. Man mister sin humor, og lysten til at være sammen med andre. Kroppen kan reagere med stigende puls, hovedpine, træthed og trykken for brystet, og man kan udvikle husproblemer som psoriasis og eksem.