Ungecoach i Slagelse

Ungecoach i Slagelse

Læs om dine muligheder for unge coaching. Mød din ungecoach i Slagelse kommune.

Unge coaching er en virkelig effektiv og god løsning, hvis dit barn eller teenager sidder fast i sin udviklingsproces. Det kan være i forhold til praktiske forhold, og personlige forhold. Unge coaching er til tilbud om målrettet og skræddersyet coaching for unge mellem 12 – 24 år.

Indholdsfortegnelse. Ungecoach Slagelse

Hvornår er det tid at ringe til sin ungecoach?

Ingen kan leve et liv uden problemer opstår. Det er også helt normalt at der kan opstå problemstillinger der ikke bare lige løses, og derved kan bremse den livsproces man ønsker sig. Til gengæld er den ventetid der opstår, før et problem er løst, altid spild. Selvfølgelig kan man finde noget værdifuldt i enhver situation, men tiden…. Den kommer altså aldrig tilbage, når først den er gået!

Rettidig omhu

Derfor kan det være på tide at kontakte din ungecoach i Slagelse kommune, når du vurderer at:

 • Der er ikke flere potentielle løsninger at afprøve
 • Problemstillingen tager til, og fylder mere og mere
 • Problemstillingen begynder at “smitte af” på andre områder
 • Det har stået på i måneder
 • Håndteringen kører i ring

Typiske emner ved unge coaching:

 • Jeg føler mig forkert
 • Andre kan ikke lide mig
 • Jeg ser forkert ud
 • Min stemme er forkert
 • Jeg ved ikke hvad jeg vil
 • Jeg føler mig presset
 • Lavt selvværd
 • Manglende selvtillid
 • Kæreste sorger (alvorlige)

 

Ud over de meget specifikke emner, er det naturligvis også emner som manglende trivsel, manglende retning, og motivation, og sociale udfordringer der er helt almindelige temaer at arbejde med.

Mød din ungecoach i Slagelse

Hej, mit navn er Ulf Larsen. Jeg er medstifter og partner i Larsen og Ravn.dk, og det er mig der arbejder som ungecoach i Slagelse (Korsør og Skælskør)

Jeg er certificeret Mastercoach, og coaching har været min fuldtidsbeskæftigelse  de sidste 15 år. Efterhånden er jeg blevet det man kalder en “erfaren herre” 🙂 , – Og måske er det derfor jeg er kommet til at brænde mere og mere for arbejdet med unge mennesker.

Dels fordi det faktisk er er en særligt udfordrende opgave at påtage sig, og derudover anser jeg det at hjælpe unge mennesker videre i deres proces, som den ultimativt vigtigste opgave jeg kan påtage mig. Det interesserer mig helt enkelt virkeligt meget. Derfor tilbyder jeg unge coaching i Slagelse kommune.

Ungecoach med mange års erfaring

Uanset aldersgruppe, har vi alle et fælles behov. Vi har brug for at forholde os til det samfund vi er en del af, og så har vi først og fremmest brug for at forholde os til os selv. Det gælder naturligvis også vores unge!

Netop for unge, er det en ekstraordinær opgave, og af flere årsager:

Dels har naturen udstyret ungdommens modningsproces med et overload af hormoner, der ofte kan overtage kontrollen, og dels er der, af indlysende årsager, endnu ikke den store livserfaring at trække på.

Som erfaren ungecoach i Slagelse kommune har jeg opbygget et stort repertoire af værktøjer og teknikker, så den unge kan komme til at mestre sit liv. Først og fremmest det indre liv, men derved også alle de udfordringer og problemstillinger der dukker op gennem livet.

Helt konkret består unge coaching af systematisk:

 • Etablering af nye mentale strategier
 • Etablering af nødvendige indre ressourcer
 • bearbejdning af begrænsende overbevisninger
 • Etablering af nye og støttende overbevisninger
 • Holdnings afklaring(er)


De nævnte teknikker betyder at jeg som ungecoach kan hjælpe med at styrke områder som selvværd, selvtillid og selvstændighed for den unge. Men glem iøvrigt alt om alle de fine ord, for det hele er pakket ind i en helt normal samtaleform, som den unge kan forholde sig til.

Kom godt igang med ungecoaching i Slagelse

Du kan booke tider til ungecoaching online, eller i vores lokaler i Korsør. Eller du kan booke din ungecoach på din hjemme adresse i hele Slagelse kommune.

coaching af unge FAQ

Ungecoaching er et målrettet coaching tilbud der er udviklet til, – og for unge. Ungecoaching møder de særlige behov der er gældende for at den unge kan forholde sig til coaching processen, og derved opleve en positiv effekt.

Unge mennesker er et sted i livet, hvor der er behov for at tage stilling til, og forholde sig til en hel række forskellige ting. Ungecoaching skaber afklaring for den unge, og giver samtidig den unge nye mentale strategier og ressourcer.

Har du et spørgsmål til os?

Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål som du ikke har fået besvaret? Så er du meget velkommen til at sende os en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.

Du kan også tage et kig i vores artikler

Tag springet. Vi hjælper dig med din personlige udvikling og omsorg gennem hypnose, terapi og coaching.

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk