Coaching for private

Få ændret dit Mindset med professionel coaching i verdensklasse, der er designet til at skabe blivende forandringer og transformationer.

Frigør dit fulde potentiale, og opnå en krystalklar og dyb indsigt i dit eget liv, og dine muligheder.

Livet handler om at leve og lege, alt imens du spreder positive ringe i vandet.

 

5 stjernet coaching
Læs mere
Selvom jeg nu selv kan håndtere stressede situationer, så har jeg valgt at fortsætte med at komme hos Ulf med fokus på selvudvikling.
Ubeskrivelig selvudvikling
Læs mere
Det der er sket med min selvudvikling er så ubeskriveligt. Jeg vil til en hver tid anbefale og det er ikke sidste gang hos dem.
Tilbage på sporet igen
Læs mere
Efter en gevaldig nedtur pga. stress, har jeg gået til personlig coaching hos Ulf, hvilket har hjulpet mig tilbage på sporet igen.
Tillid, åbenhed og fokus på proces
Læs mere
Kan anbefale Larsen & Ravn fik overvundet min skepsis overfor coaching mv. og fik mange gode redskaber med i pakken.
Prøv det på egen krop
Læs mere
Larsen & Ravn yder god og brugbar coaching, som giver velvære.
- Bestil en tid og oplev det selv på egen krop!
5 stjernet coaching
Læs mere
Selvom jeg nu selv kan håndtere stressede situationer, så har jeg valgt at fortsætte med at komme hos Ulf med fokus på selvudvikling.
Ubeskrivelig selvudvikling
Læs mere
Det der er sket med min selvudvikling er så ubeskriveligt. Jeg vil til en hver tid anbefale og det er ikke sidste gang hos dem.
Tilbage på sporet igen
Læs mere
Efter en gevaldig nedtur pga. stress, har jeg gået til personlig coaching hos Ulf, hvilket har hjulpet mig tilbage på sporet igen.
Tillid, åbenhed og fokus på proces
Læs mere
Kan anbefale Larsen & Ravn fik overvundet min skepsis overfor coaching mv. og fik mange gode redskaber med i pakken.
Prøv det på egen krop
Læs mere
Larsen & Ravn yder god og brugbar coaching, som giver velvære.
- Bestil en tid og oplev det selv på egen krop!
Coaching med Master coach Ulf Larsen- Larsen og Ravn.dk

Coaching i særklasse

Er du klar til den, til dato, mest fantastiske rejse i dit liv? 

Vi er i hvert fald klar, så du siger bare til, – så tager vi afsted.

Måske ved du ikke helt hvor du ønsker at komme hen? Du er måske bare utilfreds med der hvor du er? Eller du er måske utryg ved at rejse afsted? Det kan også være at du er usikker på rejseformen, eller vejen frem til rejsemålet?

Det ville være helt normalt, og ganske naturligt, men bare rolig! Vi er ved din side fra start til slut, og vi hjælper dig med al den afklaring du behøver, og vi hjælper dig med at skabe overblik og beslutningskraft. Vi garanterer en spændende coaching rejse.

Simple-Mind metoden

Vores coaching metode er udviklet, og opbygget gennem mere end 15 års praktisk erfaring som coaches, med tusindvis af coaching sessions bag os. Vi har samlet alt det der virker, og kasseret alt det der ikke virker.

På den måde har vi udviklet Simple-Mind metoden, som er fundamentet for vores coaching ydelser.

Simple-Mind coaching er en fantastisk metode, som skaber omgående fokus på sagens kerne, og skaber nye hensigtsmæssige mindsets. Og det er præcis hvad coaching handler om:

“Det mindset der ikke fungerer, skal udskiftes med et nyt og formålstjenligt mindset!

Simple-Mind metoden er sammensat af elementer fra avanceret NLP, Metakognitiv psykologi, og positiv psykologi.

Arbejdsområder med Simple-Mind coaching

Hvad kan du forvente at Simple-Mind coaching kan hjælpe dig med?

Det korte svar er: Hvad som helst

Hvis du tumler med mål, eller drømme, som du ikke ved hvordan du får rykket på, kan vi hjælpe dig med Simple-Mind coaching.

Hvis du sidder urokkeligt fast i personlige problemer, han vi hjælpe dig op af det sorte hul.

Simple-Mind coaching metoden hjælper dig med at få overblik og afklaring. Og hvis det er en velfungerende plan for fremtiden du mangler, er det bare om at komme i gang.

Dit potentiale

Vi ved at du har potentialet til at udleve dine drømme, og skabe det liv du ønsker dig!

Det gælder nemlig for alle mennesker, men det hænder desværre ofte at man ikke selv kan se det.

Men der er altid en løsning! Det handler kun om at finde den rette vej frem, og det har vi alle mulighed for, – potentielt!

Simple-Mind coaching hjælper dig med at få øje på dine potentialer.

Få medvind med det rette modspil

Du får modspil, men tag ikke fejl! Vi bliver den mest effektive medspiller du nogen sinde har haft. Det eneste vi fokuserer på er at spille sammen med dig. 

Det betyder at du kommer i centrum. Du kan se dig selv som holdkaptajnen, der afgør retningen. Vi er medspillerne, der sørger for at du får succes med dine mål. Men husk, – vi er også specialisterne, vi kender opskriften, og vi trækker dig kærligt i ærmet, indtil opskriften står lysende klart, også for dig. 

Alt hvad du kan forestille dig......

Der findes en interessant sandhed…..

Alt hvad du kan forestille dig, kan blive til virkelighed! Det betyder helt bogstaveligt at hvis du kan forestille dig noget, kan du også forvente dig at det kommer til at ske!

Udfordringen er blot at ting sker selvfølgelig ikke uden videre, bare fordi vi render rundt og forestiller os ting. Med Simple-Mind coaching giver vi dig indsigt i de dybeste strategier, og indre processer der bringer dig fra forestillinger til manifestationer. Glæd dig, – der er så meget godt i vente.

Markedes bedste coaching vilkår

I løbet af 2024: Vi ser frem til at du kan kombinere dit coaching forløb med online træning.

Du kan vælge at booke en GRATIS og uforpligtende afklarings samtale. Det er altid en god start. Desuden sørger vi for udvidet tilgængelighed, så du kan book coaching sessions i vores lokaler i Korsør, ONLINE, eller hjemme hos dig selv. Du bestemmer.

Coaching FAQ

Når du støder på en dygtig og erfaren coach, vil du opleve at en coaching-samtale er en ret speciel oplevelse. Det er der flere årsager til: Du, og dit liv kommer 100% i centrum, og det er hele tiden din virkelighed, og dit indre verdenskort der gælder. Ikke andres meninger, og erfaringer, samfundsnormer eller begrænsende fordomme. (Janteloven)

De problemer du oplever er reelle, og de løsnings muligheder du kommer til at møde er lige så reelle og realistiske. – Fordi de kommer fra dit eget indre verdensbillede.

De aftaler du indgår med dig selv, bygger på inderlighed, og du ved med dig selv at du er på rette vej. Du opnår en fornyet, og dybere indsigt og forståelse af dig selv, og dit liv.

Mange mennesker behandler sig selv helt forfærdeligt. De kommanderer rundt med sig selv. Dunker sig selv i hovederne, og foretager urealistiske, impulsive beslutninger. Det kan måske umiddelbart lyde underligt, men i virkeligheden er det jo totalt overfladisk at behandle sig selv sådan!

Coaching virker fordi du bliver ført ind i en præcis opfattelse af dig selv, og dit liv, der ikke er overfladisk. Coaching skaber en virkningsfuld og dybfølt kontakt med dig selv, og SÅ kan du skabe forandringer, se løsninger, og opnå alle de positive resultater du ønsker.

En dygtig og seriøs coach vil først og fremmest være optaget af at lære dig at kende! Det betyder ikke at din coach har brug for at kende hele din livs historie, eller særligt meget andet om dit liv. Selvfølgelig er der brug for informationer om forskellige sammenhænge.

En vigtig del af coach uddannelsen, er at kunne “aflæse” hvordan du fungerer som menneske. På den måde vil en erfaren, og dygtig coach tilpasse sin kommunikation, og du vil føle dig vel mødt. En dygtig coach vil også slukke for sit eget indre verdenskort, og i stedet koncentrerer sig om dit billede af verdenen. Det er også et vigtigt element i coaching uddannelsen.

Virkelig mange mennesker hører ikke hvad der bliver sagt. De hører det de tror, eller det de ønsker der bliver sagt! En erfaren coach er trænet til at høre præcis hvad du siger.

Nej, en dygtig coach arbejder helt frit. Hvis du ikke kan bruge åbne spørgsmål til noget, stiller coachen ikke åbne spørgsmål. eller i hvert fald ikke ret mange. basta.

Ja, det kan den naturligvis være. Men ikke med en erfaren og dygtig coach! På side 1 i coaching grundbogen står der: “Grundforudsætning for at et coaching samarbejde kan fungere er god kemi

God kemi kan kun forekomme når der ikke opstår modstand. Derfor er en professionel coach en person, der ikke rummer fordomme, og så fleksibel, at der ikke opstår modstand. Og omvendt har en dygtig og erfaren coach de nødvendige kompetencer til at sikre at der ikke opstår modstand i den coachede.

Ja! Det kan de være. Men som regel er det en misforståelse.

Hvis du teamer op med en erfaren coach der kan sit kram, vil du mest sandsynligt blive overrasket over hvad der kan ske af positiv udvikling, med bare en enkelt coaching samtale. Omvendt kan du jo befinde dig i en situation, som kræver et forløb, og rummer en vis investering af tid og penge.

Mange blandt os har det “stramt” med at investere i coaching, mens det til gengæld er totalt acceptabelt at investere i ferierejser, gasgrills, møbler, biler, nyt tøj osv. Måske er det et fænomen der handler om hvorvidt vi får noget materielt, eller håndgribeligt for vores hårdt tjente penge, eller om vi skal “spilde” pengene på os selv? Det kunne jo være at den bedste investering i virkeligheden, er den vi kan gøre i forskønnelse af vores egen indre verden. Men uanset hvad professionel coaching koster tid og penge.

Når du søger coaching hos os kan vi til gengæld garantere dig at vi kun ønsker at hjælpe dig bedst muligt, hurtigst muligt, og med færrest mulige coaching samtaler. Og det har vi god erfaring med 🙂

Kh/Linda og Ulf

Med et coaching forløb, kommer du på en forundelig rejse, hvor du selv er fokus. Du kommer til at opleve reflektion og klar syn som aldrig før.

Besøg vores side om coaching forløb

Ikke alle er lige heldigt stillet, når det gælder økonomi. Læs om dine muligheder for at få coaching på et stramt budget

Måske har du endnu ikke den store erfaring med at blive coachet, eller arbejde sammen med en personlig coach?

Læs om personlig coaching

Ved du hvad NLP coaching er? Besøg vores NLP coaching side, og se de fantastiske muligheder.

Læs om NLP coaching

Teenagere og unge i det hele taget, befinder sig et ganske særligt sted i livet.

Læs om vores tilbud til teenagere og unge.

Stress er måske den største af de 3 folkesygdomme i samfundet. En af mulighederne for at undgå at blive alvorlig stressramt, eller komme tilbage til livet efter alvorlig stress er coaching.

Læs om vores stress coaching

Virkelig mange har problemer i samlivet. Virkelig mange går i parterapi. Virkelig mange bliver skilt. Mon ikke det er på tide at forebygge?

Læs om par coaching

Læs vores artikler om: Selvhjælp

Besøg vores sider om: Coaching specialer

Læs og fordyb dig i dine muligheder for målrettede coaching ydelser. 

Uanset om du leder efter coaching forløb, par coaching, teenage coaching, budget coaching, eller personlig coaching kan vi hjælpe dig videre. 

Du skal bare række ud.

Har du et spørgsmål til os?

Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål som du ikke har fået besvaret? Så er du meget velkommen til at sende os en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.

Du kan også tage et kig i vores artikler

Tag springet. Vi hjælper dig med din personlige udvikling og omsorg gennem hypnose, terapi og coaching.

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk