Bliv røgfri NU, er et tilpasset rygestops forløb for svært afhængige, og storrygere. med avanceret hypnoterapi får du støtte og hjælp til at blive røgfri.,
Bliv røgfri NU, er et tilpasset rygestops forløb for svært afhængige, og storrygere. med avanceret hypnoterapi får du støtte og hjælp til at blive røgfri.,

Bliv røgfri NU

Særligt hypnose rygestop forløb for svært afhængige rygere, og storrygere.

Jeg ved det er svært, men jeg ved også at der er en udvej, og du kan blive røgfri.

Jeg hjælper dig igennem de svære faser med avanceret hypnoterapi. Også selvom du oplever svær afhængighed, eller er storryger gennem mange år.

Bemærk: Hvis du ikke er storryger eller svært afhængig af nikotin, skal du blot besøge vores side om rygestop hypnose, som tilbyder dig mere information og mulighed for at booke din tid til rygestop.

 

Indholdsfortegnelse - Rygestop for svært afhængige og storrygere

Picture of Linda Ravn

Linda Ravn

Ekspert i hypnose og hypnoterapi
januar 18, 2024

Er du storryger eller svært afhængig?

Det kan både være uoverskueligt, og forkomme komplet umuligt at skulle gennemføre et rygestop, når man er blevet svært afhængig storrryger. Eller bare en af delene!

Rygestop hypnose forløb for svært afhængige, og/eller storrygere giver dig det bedst tænkelige afsæt til dit rygestop. 

under forløbet får du mod og styrke til at starte dit rygestop, og du får gennem avanceret hypnose hjælp til at ændre dine impulser, og lindre dine abstinenser.

Målrettet hypnose rygestop forløb med Linda - Slip din afhængighed

Linda har flere hundrede hypnose rygestop sessions bag sig, og en meget høj succes rate. Rygestops forløbet kan foregå i vores dejlige lokaler i Korsør, eller behandlingen kan foregå hjemme hos dig. Uden ekstraomkostninger. 

Vi dækker et stort serviceområde:

Slagelse, Korsør, Skælskør, Næstved, Sorø, Ringsted, Køge, Kalundborg, Holbæk

Rygestop forløb med Linda

3 effektive hypnose sessions der fører til RØGFRIT LIV
2500 kr. Inkl. forudgående skriftlig analyse
 • 1. session - Ægte motivation
 • 2. session - Rygestop og nye vaner
 • 3. session - Undgå faldgruber
Populær

Et rygestop forløb der gør dig røgfri selvom du er svært afhængig

Som storryger, måske gennem mange år, kan det nærmest være umuligt at forstille sig at skulle stoppe med at ryge; men det KAN lade sig gøre.

Og der kan være flere årsager til at det er tvingende nødvendigt at blive røgfri. Med vores tilpassede hypnose rygestops forløb, får den den bedst tænkelige hjælp og støtte til at håndtere hele rygestops processen. Uanset om det er dit helbred der tvinger dig til at stoppe, eller hvad baggrunden ellers er.

Du kan starte dit rygestop NU

Starten på et rygestop er altid en mental ting; det er der hvor du begynder at gøre dig overvejelser. Sammen med dine overvejelser om rygestop kan du også begynde at undersøge en masse forskellige ting om det at stoppe med at ryge. Her er en link-liste til inspiration:

Seviceområde for rygestop forløb for svært afhængige og storrygere:

Vi dækker en stor del af Sjælland, særligt Sydsjælland, Vestsjælland og Midtsjælland:

 • Korsør
 • Slagelse
 • Skælskør
 • Næstved
 • Kalundborg
 • Sorø
 • Holbæk
 • Ringsted
 • Køge

Vil du med på udviklingsrejsen?

Klik, og følg os på Facebook. Gå ikke glip af de nyeste metoder og teknikker inden for selvhjælp, og personlig udvikling.
(Vores alternativ til nyhedsbrev)

Klik, og følg os på LinkedIn. Gå ikke glip af de nyeste input inden for ledelse, ledereudvikling og kommunikation.
(Vores alternativ til nyhedsbrev)

Det siger vores kunder...

Anders LarsenSlut med rygning efter 27 år
Læs mere
"Jeg har kun rosende ord om forløbet. Linda som hypnotiseret mig, var imødekommende, professionel, ærlig og førte en vellykket proces med spørgeskema, behandling samt opfølgning. Takket være Linda's forløb, er jeg røgfri på 8. måned, og sidder tilbage med en god positiv oplevelse. Jeg kan varmt anbefale Larsen & Ravn til alle, der er indstillet på et rygestop."
KristinaFarvel til flyveskrækken
Læs mere
"Jeg nåede at være i hypnose to gange. Det var virkelig to meget vilde oplevelser på den bedst tænkelige måde. I samarbejdet, fik jeg ryddet op. Under fuldstændig afslapning, er bevidstheden og underbevidstheden på arbejde i en eller anden form for teamsamarbejde. Vi frygter noget af en grund og der er helt okay at få hjælp til at frygten ikke vokser og bliver begrænsende."
Søren SørensenEmpatisk venlig forstående
Læs mere
"Jeg har i nogen tid haft besøg af Linda efter nogle traumatiske oplevelser som efterfølgende har givet mig angst og depression har svært ved og gå ud så jeg er utrolig glad for at hun kommer hjem til mig og det koster ikke ekstra jeg for hypnose og samtale terapi og det gør mig godt. Linda er meget empatisk og lyttende og det hjælper mig. Jeg glæder mig til næste gang."
AnneEn meget svær periode i mit liv
Læs mere
"Jeg følte mig velkommen fra jeg trådte indover deres dørtrin og følte Ulf havde hånden under mig. Ulf er meget rolig, udsender straks empati og forståelse for ens situation. Ulf gav mig rigtige gode redskaber til at håndtere min situation. Ulf tegner og skriver ned under sessionen, hvilke har gjort jeg kan bladre i vores samtale hjemme, når tankemylder vil tage over."
Heidi StielundDen bedste hjælp til selvhjælp
Læs mere
"Da jeg mødte Ulf første gang, var jeg tydeligt presset og havde mange ting at forholde mig til, såvel fagligt som privat, men efter få gange i samtale med Ulf, kunne jeg tydelig mærke, at der skete en ændring. Mit overskud blev anderledes, jeg lyttede istedet for at tale, og jeg var istand til at se mig selv og mine handlinger gennem andres optik."

Vi anerkender, at hver persons rejse til “et bedre liv” er unik. Derfor er vi her for at lytte, forstå og skabe et trygt rum, hvor du kan udforske dine tanker, følelser og drømme.

Sammen arbejder vi på at skabe balance, velvære og personlig udvikling. Vores kunders oplevelser er hjertet af vores praksis.

Har du et spørgsmål til os?

Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål som du ikke har fået besvaret? Så er du meget velkommen til at sende os en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.

Du kan også tage et kig i vores artikler

Tag springet. Vi hjælper dig med din personlige udvikling og omsorg gennem hypnose, terapi og coaching.

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk