Rygestop rådgivning. Få online rygestop rådgivning og vejledning af rygestop ekspert Linda Ravn Larsen

Rygestop rådgivning

Rygning er en af de mest udbredte vaner, men også en af de mest skadelige. At tage skridtet til at stoppe med at ryge er en beslutning, der kan transformere ens liv, men det er en udfordring, der kræver styrke, støtte og de rette værktøjer.

Denne artikel vil give dig en omfattende guide til rådgivning i forbindelse med rygestop – før, under og efter. Vi dykker ned i alt fra gode råd til at blive røgfri, de mange sundhedsmæssige fordele ved at kvitte smøgerne, til specifikke forløb for svært afhængige.

Vi undersøger også, hvorfor nikotinplastre ikke virker for alle, og præsenterer alternative behandlingsmetoder. Derudover får du tips til, hvordan du kan håndtere abstinenser, bivirkninger og udfordringerne i de første dage uden rygning. Vi kaster lys over akupunktur og hypnose som hjælpemidler og giver dig konkrete råd til at vælge den rette hypnotisør til din rygestopsproces.

Uanset hvor du er i din rejse mod at blive røgfri, vil denne artikel udstyre dig med den nødvendige viden og motivation til at lykkes.

Picture of Linda Ravn
Linda Ravn
Ekspert i hypnose og hypnoterapi
juli 3, 2024

Indholdsfortegnelse - Rygestop rådgivning

Vi er rygestop specialister

Vi har gennem mange år hjulpet hundredevis af mennesker med at blive røgfri, ved hjælp af avanceret rygestop hypnose.

Vores succes skyldes, udover hypnoterapien, at vi er med dig, og yder støtte og rådgivning, både før under og efter dit rygestop; så du er ikke alene i verden med opgaven.

Derfor har vi også lavet denne side, hvor du kan søge enhver tænkelig information om dit rygestop, og finde online rådgivning.

Rygestop rådgivning: Fordele ved at stoppe med at ryge

Er der nogle ulemper ved at stoppe med at ryge? – Klart NEJ, der er kun fordele. Ikke desto mindre er det en vigtig øvelse at gøre sig 100 % klart hvad alle fordelene er allerede inden du gennemfører dit rygestop; det vil styrke din moral og din motivation. Klik og læse hele beskrivelsen af alle fordelene:

Fordele ved rygestop er til at få øje på; for der er rigtig rigtig mange, og når du er kommet (godt) igennem rygestoppet, er der tilgengæld ingen ulemper. Glæd dig.

Fordele ved rygestop

Rygestop er ikke blot en simpel beslutning; det er en kraftfuld rejse mod et sundere og mere givende liv. Mens udfordringerne ved rygestop er velkendte,

Læs mere »

Rygestop rådgivning: Faser i rygestoppet

En optimal, og ofte også nødvendig del af rygestoppet er planlægning. For at kunne planlægge dit rygestop er det nødvendigt at du ved noget om hvad der venter dig i gennem processen. Her kan du klikke, og læse alt om de forskellige faser der findes i rygestop processen.

Rygestop faser er de delelementer din samlede rygestop proces består af. Ved at opdele din proces i faser, bliver det nemmere for dig at blive røgfri. Glæd dig.

Rygestop faser

At tage skridtet mod rygestop markerer begyndelsen på en personlig rejse mod bedre sundhed og øget livskvalitet. Denne artikel udforsker de tre centrale faser af

Læs mere »

Rygestop rådgivning: Gode råd til at blive røgfri

Din planlægning er som sagt meget vigtig og afgørende for din mulighed for at få succes med dit rygestop. Her får du præcis rådgivning i forhold til den bedste opskrift på at få succes med rygestoppet:

Gode råd til rygestop; Måske har du allerede besluttet dig, eller også er du på vej mod beslutningen om rygestop; Den vigtigste opgave for dig, lige nu, er at samle alle de gode råd til rygestop du kan.

Gode råd til rygestop

At stoppe med at ryge er en betydelig udfordring, men det er også en livsændrende beslutning, der bringer super mange sundhedsmæssige fordele. Held og lykke

Læs mere »

Rygestop rådgivning: Abstinenser ved ryge stop

Og ja, desværre; på trods af den perfekte planlægning, og alle de rigtige tiltag, er der mange rygere der oplever abstinenser i forbindelse med rygestoppet. Klik og læs om de forskellige abstinenser, så du på forhånd ved hvad det drejer sig om, og hvordan du bedst kommer igennem den fase.

Abstinenser ved rygestop er næsten uundgåelige. For nogle er de også (næsten) uudholdelige, men der er håb. det kan lade sig gøre at komme igennem tunellen, og bag abstinenserne er der lys for enden.

Abstinenser ved rygestop

Når du stopper med at ryge, er det en livsændrende beslutning, som udelukkende er positiv. Men der kan komme abstinenser ved rygestop. For eksempel udfordringer

Læs mere »

Rygestop rådgivning: Rygestoppets bivirkninger

Ud over abstinenserne kan der opstå forskellige bivirkninger når du stopper med at ryge. Og dem skal du kende! Fordi de går over med tiden, og hvis du ikke ved at det blot er bivirkninger fra dit rygestop, risikerer du at miste disciplinen og falde tilbage til at ryge. Klik og læs alt om bivirkningerne ved rygestop:

Rygestop bivirkninger, er den ENESTE årsag til at ikke er ligetil at gennemføre et rygestop. Så når du forbereder dit rygestop er det en virkelig god ide at du forbereder dig grundigt; Læs om bivirkningerne, og sær dig ind i hvordan de bedst håndteres.

Rygestop bivirkninger

At tage skridtet mod et røgfrit liv er en givende beslutning, men det kommer ikke uden sine udfordringer. I denne artikel vil vi udforske de

Læs mere »

Rygestop rådgivning: Tips efter du er stoppet med at ryge

Når du er kommet igennem abstinenser og eventuelle bivirkninger skulle man tro at alt er safe and sound, MEN det er ofte her man falder i vandet, så det kan være en god ide at være åbenminded for en række nyttige tips og tricks efter rygestoppet:

Rygestop tips; En ting er at modtage gode tips efter rygestop, en helt anden ting er at tage tips og gode råd ind, og efterleve dem. derfor; vær åben, men selektiv, for selvom der findes mange gode råd, er det ikke sikker at alle sammen passer på dig.

Tips efter rygestop

At stoppe med at ryge er en betydelig bedrift, men udfordringerne stopper ikke nødvendigvis ved selve rygestoppet.  Med tips efter rygestop får du input til

Læs mere »

Rygestop rådgivning: Alternative behandlinger for ryge stop

Når du går i gang med at planlægge dit rygestop, er det en god ide at starte med at få et godt overblik. Og en af de ting du kan have glæde af, er at kigge nærmere på hvad der findes af behandlingsmetoder, midler og andre muligheder for at få noget hjælp. Klik og find overblikket over alternative metoder til hjælp ved rygestoppet:

Hvorfor virker nikotinplaster ikke (på alle)

Et af de hjælpemidler du kan gøre brug af i din rygestop proces er nikotin-plastre. Og det er faktisk nærmest løsningen for ganske mange rygestoppere, – men, der er desværre også en hvis del der i den grad ikke får det til at fungere for dem. Klik og læs om nikotinplastre, og få tips til at forstå anvendelsen af dem:

Akupunktur mod ryge stop

En helt anden metode til hjælp ved rygestop er akupunktur. Men det er også en metode der deler vandene; nogle sværger til akupunktur, mens andre er mere skeptiske og pessimistiske. Klik og læs fakta om akupunktur som rygestop metode:

Akupunktur mod rygestop kombineret med rygestops hypnoterapi kan redde dit rygestop

Akupunktur mod rygestop

Rygning er en udfordrende vane at bryde, og mange søger alternative behandlinger for at bistå dem på deres rejse mod et røgfrit liv. Akupunktur mod

Læs mere »

Rygestop rådgivning: Rygestop-forløb for svært afhængige

Hvis du er med i kategorien: Svært afhængige storrygere, må du ikke fortvivle. med den rette forberedelse, og den rette støtte, kan det lade sig gøre at blive røgfri. Også selv om du har været storryger i 30 eller 50 år. Der skal bare en anden tilgang til. Klik og læs om vores rygestop tilbud til svært afhængige storrygere:

Bliv røgfri NU, er et tilpasset rygestops forløb for svært afhængige, og storrygere. med avanceret hypnoterapi får du støtte og hjælp til at blive røgfri.,

Bliv røgfri NU

Særligt hypnose rygestop forløb for svært afhængige rygere, og storrygere. Jeg ved det er svært, men jeg ved også at der er en udvej, og du kan blive røgfri. Jeg hjælper dig igennem de svære faser med avanceret hypnoterapi.

Læs mere »

Sådan vælger du den rette Hypnotisør til din rygestopsproces

Vi sværger naturligvis til hypnose som bedste hjælp til at blive røgfri. Fordi vi har mange års erfaring med at det virker. men hvis du nu ikke bor i nærheden af Korsør, hvor vi holder til, eller i vores serviceområde, har du brug for at finde en anden dygtig og erfaren hypnoterapeut, med værktøjskassen i orden. Klik og læs alt om hvordan du vælger den rette hypnotisør i vores insider guide:

Rygestop rådgivning: med de rette råd og den rette vejledning kan du planlægge dit rygestop, så det bliver en succes på alle måder; før under og efter. Glæd dig til et sundt, frit og røgfrit liv.
Rygestop rådgivning: med de rette råd og den rette vejledning kan du planlægge dit rygestop, så det bliver en succes på alle måder; før under og efter. Glæd dig til et sundt, frit og røgfrit liv.

Disse kilder indeholder omfattende information og statistikker om rygning, rygestopmetoder og sundhedsmæssige konsekvenser.

 

Danske Myndigheder

  1. Sundhedsstyrelsen:

   – Link: [Sundhedsstyrelsen om rygestop](https://www.sst.dk/da/Viden/Tobak/Rygestop)

   – Beskrivelse: Sundhedsstyrelsen tilbyder vejledning, statistikker og materialer omkring rygestop og de sundhedsmæssige fordele ved at kvitte rygningen.

   

  1. Kræftens Bekæmpelse:

   – Link: [Kræftens Bekæmpelse om rygestop](https://www.cancer.dk/forebyg/skod-det/stopmedatryge/)

   – Beskrivelse: Kræftens Bekæmpelse giver råd og vejledning til rygestop, herunder tips til at håndtere abstinenser og bivirkninger.

 

Udenlandske Myndigheder

  1. World Health Organization (WHO):

   – Link: [WHO om tobaksbrug og rygestop](https://www.who.int/news-room/fact-sheets/detail/tobacco)

   – Beskrivelse: WHO tilbyder globale data, vejledning og ressourcer til bekæmpelse af tobaksbrug og støtte til rygestop.

   

  1. Centers for Disease Control and Prevention (CDC):

   – Link: [CDC om rygestop](https://www.cdc.gov/tobacco/quit_smoking/index.htm)

   – Beskrivelse: CDC leverer omfattende information om metoder til rygestop, statistikker over rygningens påvirkning samt værktøjer til at støtte rygestoppere.

   

  1. National Health Service (NHS):

   – Link: [NHS om rygestop](https://www.nhs.uk/live-well/quit-smoking/)

   – Beskrivelse: NHS giver detaljerede råd, støtte og information om forskellige rygestopmetoder, herunder medicinske og alternative tilgange.

Vil du med på udviklingsrejsen?

Klik, og følg os på Facebook. Gå ikke glip af de nyeste metoder og teknikker inden for selvhjælp, og personlig udvikling.
(Vores alternativ til nyhedsbrev)

Klik, og følg os på LinkedIn. Gå ikke glip af de nyeste input inden for ledelse, ledereudvikling og kommunikation.
(Vores alternativ til nyhedsbrev)

Det siger vores kunder...

Anders LarsenSlut med rygning efter 27 år
Læs mere
"Jeg har kun rosende ord om forløbet. Linda som hypnotiseret mig, var imødekommende, professionel, ærlig og førte en vellykket proces med spørgeskema, behandling samt opfølgning. Takket være Linda's forløb, er jeg røgfri på 8. måned, og sidder tilbage med en god positiv oplevelse. Jeg kan varmt anbefale Larsen & Ravn til alle, der er indstillet på et rygestop."
KristinaFarvel til flyveskrækken
Læs mere
"Jeg nåede at være i hypnose to gange. Det var virkelig to meget vilde oplevelser på den bedst tænkelige måde. I samarbejdet, fik jeg ryddet op. Under fuldstændig afslapning, er bevidstheden og underbevidstheden på arbejde i en eller anden form for teamsamarbejde. Vi frygter noget af en grund og der er helt okay at få hjælp til at frygten ikke vokser og bliver begrænsende."
Søren SørensenEmpatisk venlig forstående
Læs mere
"Jeg har i nogen tid haft besøg af Linda efter nogle traumatiske oplevelser som efterfølgende har givet mig angst og depression har svært ved og gå ud så jeg er utrolig glad for at hun kommer hjem til mig og det koster ikke ekstra jeg for hypnose og samtale terapi og det gør mig godt. Linda er meget empatisk og lyttende og det hjælper mig. Jeg glæder mig til næste gang."
AnneEn meget svær periode i mit liv
Læs mere
"Jeg følte mig velkommen fra jeg trådte indover deres dørtrin og følte Ulf havde hånden under mig. Ulf er meget rolig, udsender straks empati og forståelse for ens situation. Ulf gav mig rigtige gode redskaber til at håndtere min situation. Ulf tegner og skriver ned under sessionen, hvilke har gjort jeg kan bladre i vores samtale hjemme, når tankemylder vil tage over."
Heidi StielundDen bedste hjælp til selvhjælp
Læs mere
"Da jeg mødte Ulf første gang, var jeg tydeligt presset og havde mange ting at forholde mig til, såvel fagligt som privat, men efter få gange i samtale med Ulf, kunne jeg tydelig mærke, at der skete en ændring. Mit overskud blev anderledes, jeg lyttede istedet for at tale, og jeg var istand til at se mig selv og mine handlinger gennem andres optik."

Vi anerkender, at hver persons rejse til “et bedre liv” er unik. Derfor er vi her for at lytte, forstå og skabe et trygt rum, hvor du kan udforske dine tanker, følelser og drømme.

Sammen arbejder vi på at skabe balance, velvære og personlig udvikling. Vores kunders oplevelser er hjertet af vores praksis.

Har du et spørgsmål til os?

Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål som du ikke har fået besvaret? Så er du meget velkommen til at sende os en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.

Du kan også tage et kig i vores artikler

Tag springet. Vi hjælper dig med din personlige udvikling og omsorg gennem hypnose, terapi og coaching.

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk